Diensten

/Diensten
Diensten2018-04-25T14:12:28+00:00

Onze diensten

Wij bouwen niet alleen websites, bekijk hieronder wat wij allemaal voor u en uw bedrijf kunnen doen.

Een uniek webdesign dat ook nog eens responsive (mobielvriendelijk) is. Een must voor elk bedrijf met een online aanwezigheid. Omdat ieder bedrijf anders is, is elk design dat wij maken op maat gemaakt, zodat u iets unieks heeft en zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

Wilt u een website beginnen en dit overlaten aan een professional? Dan bent u op de juiste plek. Wij bouwen op maat gemaakte websites met WordPress en Laravel afhankelijk van uw wensen. Bij ons bent u er zeker van dat uw website mooi en functioneel is en voldoet aan de veiligheidsnormen.

Online geld verdienen met een unieke en gebruiksvriendelijke webwinkel? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Laat uw klanten gemakkelijk betalen met bekende betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en Mistercash. U kunt de producten zelf toevoegen, of dit uitbesteden aan ons.

Wanneer u een WordPress of Laravel website bij ons of iemand anders heeft kunnen wij deze altijd voor u aanpassen of updates uitvoeren naar de laatste versie. Zo blijft uw website bij de tijd en en ontstaan er geen veiligheidsrisico’s.

Heeft uw bedrijf nog geen logo of bent u niet tevreden met uw huidige logo? Dan bent u aan het juiste adres. Een logo ontwerpen is voor ons geen probleem. Vertel ons iets over uw bedrijf, geef aan welke kleuren u terug wilt zien in uw logo en wij zorgen voor een uniek logo voor uw bedrijf.

Een website hebben is leuk, maar dan moet deze ook goed gevonden kunnen worden. Ook daarmee kunnen wij u helpen, door middel van bijvoorbeeld content management, uw site aanmelden bij search console en een sitemap indienen bij de grote zoekmachines.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn.
Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn.
Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen
Offerte aanvragen