Logo Design

//Logo Design
Logo Design2017-08-15T21:17:38+00:00

Professioneel Logo Design

Heeft uw bedrijf nog geen logo? Kies dan voor een logo design van FixWebs. Een logo is een groot onderdeel van de identiteit van uw bedrijf, omdat het vaak het eerste is wat mensen zien als ze op uw website komen. Onderstaand het proces van logo design bij FixWebs.

Het design

Wanneer u een logo bij ons aanschaft kunt u zelf kiezen welke kleuren u er in terug wilt zien. Ook kunt u logo’s van andere bedrijven afgeven, zodat wij hier inspiratie uit kunnen halen en, net als met een webdesign, weten in welke richting we moeten werken, zodat u sneller tevreden bent.

Ontwerp af, en nu?

Wanneer het eerste ontwerp af is en u bent gelijk tevreden is dat uitstekend. Bent u nog niet tevreden? Laat ons dan weten wat wij kunnen veranderen om u toch tevreden te stellen. U kunt in totaal het logo 5 keer weigeren en een nieuwe aanvragen voordat er extra kosten overheen komen. Vaak is het zo dat het tweede design goed wordt gekeurd en de klant tevreden is.

Prijs

Een logo design van FixWebs heeft een vaste prijs van €200,- exclusief BTW. Hier wordt meestal geen offerte voor aangemaakt, omdat het een relatief kleine opdracht is in vergelijking met een website.

Geïnteresseerd in logo design?

Geïnteresseerd in een logo design van FixWebs? Neem dan vrijblijvend contact op, dan laten we binnen een dag van ons weer horen.