Onderhoud en Ondersteuning

//Onderhoud en Ondersteuning
Onderhoud en Ondersteuning2017-07-31T21:57:30+00:00

Onderhoud website

Uw website is opgeleverd, maar u wil niet na een jaar of 2 weer een investering maken om een nieuwe te laten realiseren die up-to-date is. Daarom bieden wij laaggeprijsde onderhoudspakketten aan. Dit onderhoud is niet alleen back-ups maken en het updaten van uw website, maar ook het toevoegen of verwijderen van content, aanpassingen in het websiteontwerp en zelfs aanpassingen in de code van de website.  Bovendien krijgt u met een onderhoudspakket snelle support en staan wij altijd voor u klaar.

Ondersteuning website

Wanneer een website is opgeleverd is dat mooi, maar nu moet u nog de content kunnen beheren. Nadat een website is gerealiseerd gaat een van ons naar de klant toe en legt precies uit hoe het controlepaneel (CMS) werkt. Als u in de toekomst iets vergeten bent of een kleine aanpassing wilt maar niet zeker weet hoe u dit moet doen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen zodat we u kunnen helpen.

Geïnteresseerd in onderhoud & ondersteuning van FixWebs?

Wanneer u onderhoud en ondersteuning heeft na de realisatie van een website van FixWebs heeft u geen stress. Uw website up-to-date en veilig. Neem contact op en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant