Webdesign

//Webdesign
Webdesign2017-07-06T10:02:42+00:00

Professioneel Webdesign

De focus van FixWebs ligt op het webdesign en realisatie van websites. Het verschil tussen design en realisatie is dat bij design puur word gelet op het ontwerp van de website en niet zo zeer op alle technische aspecten. Bij realisatie daarentegen wordt wel rekening gehouden met de technische aspecten van de website, zodat bijvoorbeeld een contactformulier ook echt berichten kan verzenden. Op deze pagina gaan we ons vooral focussen op webdesign. Indien u uw design wil laten omzetten in een website is dat ook mogelijk. Lees daarover meer op de pagina website realisatie.

Bij een mooi en professioneel webdesign komt veel kijken. Het ontwerp moet er onder andere voor zorgen dat content aangenaam word om te lezen voor de bezoeker. Wat ook belangrijk is is een mooie kleurencombinatie wat professioneel oogt en tegelijkertijd de identiteit van uw bedrijf weergeeft.

Uniek website ontwerp

Uw website is een visitekaartje en zal uw bedrijf vertegenwoordigen. Wanneer mensen op uw website zijn geweest wilt u natuurlijk dat ze het onthouden en een aangename ervaring hebben. Hierom zorgen wij dat ieder webdesign uniek is en overeenkomt met de kleuren van uw bedrijf. Natuurlijk heeft u zelf ook veel inspraak op het ontwerp. U bepaalt uiteindelijk of het goed is of niet.

responsive webdesign

Mobielvriendelijkheid (responsive)

Mobielvriendelijk webdesign, ook wel responsive webdesign genoemd, is erg belangrijk voor een website van deze tijd. Niet alleen is dit fijn voor gebruikers, maar het helpt ook voor zoekmachineoptimalisatie. Elk van onze designs is responsive en de content wordt altijd geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets en schermen van elk formaat. Zo heeft uw bezoeker plezier van uw website, ongeacht het apparaat dat hij of zij gebruikt.

Gebruiksgemak

Dit is misschien wel het belangrijkste van al deze punten. Stel u heeft een uitstekend mooi ontwerp, mooie kleuren, mooi lettertype, afbeeldingen, maar vervolgens kan de bezoeker niet vinden wat hij of zij wil. Dit kan heel frustrerend zijn en er voor zorgen dat een potentiële klant naar de concurrent gaat en daar het product of de dienst aanschaft.

FixWebs zorgt er altijd voor dat uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Zo kunnen bezoekers met een klik of zoekopdracht gelijk vinden wat ze nodig hebben en is de kans veel groter dat ze later nog eens naar uw website gaan.

Geïnteresseerd in webdesign?

Geïnteresseerd in een webdesign van FixWebs? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.