Webdesign Drenthe

///Webdesign Drenthe
Webdesign Drenthe2018-07-29T20:34:18+00:00

Webdesign Drenthe

FixWebs is een webdesign gevestigd in Hoogeveen, maar heeft de capaciteiten om ook in de rest van Drenthe haar diensten te leveren. We kunnen zelfs bij u langskomen voor een gesprek voor uw website en natuurlijk online contact houden.

Een website kan gemaakt worden met verschillende doeleinden. Het kan dienen als online visitekaartje voor uw bedrijf, maar u kunt er ook actief uw services op verkopen. Wanneer u bij ons aangeeft wat het doel moet zijn van uw website, zorgen wij er voor dat dit doel wordt bereikt.

Websites voor kleine en grote budgetten

Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om een website te hebben voor zijn of haar bedrijf. Wij hebben enkele standaard templates, die er voor zorgen dat het minder tijd kost om een mooi resultaat voor u te realiseren. Dit is goed geschikt voor bedrijven met een klein budget.

Voor bedrijven met een groter budget leveren wij maatwerk aanpassingen. Maatwerk aanpassingen zorgen voor meer functionaliteit op uw website en zorgen er voor dat uw website zich onderscheid van anderen.

Meer dan webdesign

Nadat het webdesign voltooid is en u tevreden bent gaan we over tot de realisatie van de werkende website. Hier komen alle technische aspecten aan bord. Onze websites zijn altijd snel, goed beveiligd en goed vindbaar in Google. Nadat dit af is krijgt u natuurlijk alle ondersteuning die u nodig heeft om in de toekomst uw website te onderhouden.

Ook buiten Drenthe

Buiten Drenthe zijn wij ook bereid met u samen te werken. Neem online contact met ons op of vraag een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn.