Website Realisatie

//Website Realisatie
Website Realisatie2017-07-06T10:04:15+00:00

Realisatie van websites

Website realisatie en webdesign hangen nauw met elkaar samen en zijn de twee diensten waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Webdesign focust zich vooral op de visuele aspecten van de website en is wat uw bezoeker gelijk ziet. Wanneer het design van een website bepaald is moet dit echter nog gerealiseerd worden. Het webdesign moet omgezet worden in een werkende website.

Wij kunnen een webdesign voor uw bedrijf maken en de website realiseren. Als u zelf een design heeft kunt u dit echter ook aan ons geven, dan verzorgen wij enkel de realisatie van de website.

Functionaliteit

Bij de realisatie van een website komt veel kijken. Achter een contactformulier of zoekbalk op een website gaat vaak veel meer om dan veel mensen denken. Dit is onderdeel van website realisatie. FixWebs zorgt ervoor dat alles perfect werkt en uw website optimaal functioneert.

website realisatie

Website snelheid

Over de snelheid van een website wordt vaak makkelijk gedacht. Als u hoog in Google en andere zoekmachines wil scoren is dit echter een erg belangrijk onderdeel. Niet te vergeten is dat uw bezoekers dan een veel fijnere ervaring hebben op uw site.

Indien u al een website heeft kunt u de prestaties van deze checken bij Google PageSpeed Insights. Deze tool geeft aan wat al goed is en wat u kunt verbeteren om uw score te verhogen. Vaak zijn deze aspecten technisch en u zal er misschien zelf weinig aan kunnen doen. Bij website realisatie komt dit aspect ook aan bord. Wij van FixWebs checken al onze gemaakte sites met deze handige tool van Google en streven altijd naar een score van minimaal 90.

Het controlepaneel (CMS)

Een ander belangrijk aspect van website realisatie is het CMS. Het CMS is de plek waar u kleine aanpassingen kunt maken in de website, zoals pagina’s en berichten toevoegen en verwijderen, nieuwe menu items maken, foto’s toevoegen en meer. Zo heeft u nooit te maken met ingewikkelde codes en dergelijke.

Wij gebruiken WordPress als CMS, dit is het meest gebruikte CMS in de wereld en wordt nog steeds doorontwikkeld. Dit CMS is al zeer gebruiksvriendelijk, maar kan toch nog verwarrend zijn voor beginners, afhankelijk van de functionaliteiten die u allemaal op uw website heeft. Daarom versimpelen wij het CMS nog een keer, zodat alles te begrijpen is voor iedereen. Nadat uw website gerealiseerd is leggen wij uiteraard alles uit over dit CMS, zodat u precies weet hoe u uw website bij kunt houden.

Oplevering website

Tijdens de bouw van uw website kunt u meekijken via een link die wij u toesturen in de loop van het project. Zo kunt u precies meekijken met het creatieproces van uw website en kleine aanpassingen doorgeven wanneer nodig.

Zoals eerder gezegd helpen we u na oplevering met alles wat u moet weten over het beheer van uw website.

Geïnteresseerd in website realisatie van FixWebs?

Neem dan gerust contact op zodat we u kunnen helpen met uw project en u kunnen adviseren. Heeft u al een precies idee over wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Misschien ook interessant