Website laten maken Hoogeveen

///Website laten maken Hoogeveen
Website laten maken Hoogeveen2018-07-11T00:54:57+00:00

Professionele Website Hoogeveen

In Hoogeveen zijn verschillende bureaus die mooie websites maken. Een professionele website is echter meer dan een mooi ontwerp. Wat dacht u van veiligheid en snelheid? FixWebs houdt rekening met al deze aspecten en meer. Wanneer u een website door ons laat maken doen wij er alles aan om deze veilig en snel te houden.

Onderstaand een aantal aspecten waar wij ons in onderscheiden vergeleken met andere website en webdesign bedrijven in Hoogeveen. Zo kunt u zelf beoordelen of wij geschikt zijn voor uw project, of toch liever een ander bedrijf uit Hoogeveen kiest.

Domein en Hosting

Een website heeft een domeinnaam, oftewel internetadres, en hosting nodig. Wij kunnen het domein van uw website houden en uw website hosten. U er echter ook voor kiezen om dit via een andere provider te doen, als u bijvoorbeeld al een website had en niet van hostingprovider wilt wisselen.

website hoogeveen

Gebruiksvriendelijk CMS

CMS betekent content management system en zorgt er voor dat nadat wij de website voor u hebben gebouwd, u pagina’s en berichten zelf kunt toevoegen en bewerken. Wij gebruiken het bekende WordPress als CMS voor al onze websites, omdat dit snel, veilig en modern is en regelmatig updates ontvangt om dit zo te houden. Door alle software die wij in combinatie met dit CMS gebruiken om een professionele website voor u te maken kan het echter wat overweldigend zijn. Daarom passen wij het administratie paneel zo aan dat zelfs een kind het zou kunnen besturen. Natuurlijk geven wij de nodige uitleg, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kan.

Ondersteuning en onderhoud

Zoals eerder al gezegd leggen we alles uit over het CMS, maar als er andere zaken zijn van de website waar u niet zeker van bent kunt u ons altijd bellen. Omdat wij in Hoogeveen gevestigd zijn kunnen we altijd bij u langskomen. Ook zorgen wij er voor dat elk van onze websites de nodige updates ontvangt. Wij onderhouden uw professionele website door deze veilig, up-to-date en snel te houden.

Website Functionaliteit

De mogelijkheden zijn oneindig als het gaat om functionaliteit. Niet alleen kunnen wij complexe webwinkels maken met afrekensystemen zoals iDeal en PayPal. Maar we kunnen ook boekingsformulieren, event management systemen en nog veel meer in elkaar zetten. Dit komt ook weer terug in het CMS waar u dit allemaal gemakkelijk kunt beheren. Geen uitdaging te groot voor ons. Komt u uit Hoogeveen of omstreken? Dan komen wij graag bij uw langs voor een gesprek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Verder dan Hoogeveen

Natuurlijk zijn wij bereid om ook buiten Hoogeveen te werken. Als u buiten Hoogeveen woont en een professionele website wil laten maken door FixWebs is dat zeker mogelijk. Ook dan kunnen wij bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.