Webwinkel

//Webwinkel
Webwinkel2017-08-15T21:16:30+00:00

Webwinkel laten maken

Webwinkel laten maken? Steeds meer bedrijven verdienen online veel geld met een webwinkel. Verkoopt u producten in uw winkel, dan raden wij het aan om ook online te gaan verkopen. Zo biedt u uw klanten een extra optie om aan uw producten te komen. Veel mensen gaan niet meer naar fysieke winkels, omdat ze het te druk hebben of ver van de stad af wonen. Vergroot nu ook uw verkoopbereik met een webshop.

Er komt veel kijken bij het runnen van een webshop. Producten toevoegen, teksten verzinnen, betaalmethoden toevoegen en uw webwinkel moet natuurlijk online vindbaar zijn. Gelukkig kan FixWebs dit allemaal uit handen nemen, zodat u zich alleen nog hoeft te focussen op het verzenden van de verkochte producten en het contact houden met klanten.

Professionele uitstraling

Wanneer u een webwinkel begint wilt u natuurlijk dat deze een professionele uitstraling heeft. FixWebs maakt een uniek en professioneel design voor uw webwinkel met een hoog conversiepercentage. Kleurgebruik en grootte van bijvoorbeeld knoppen is bij webwinkels erg belangrijk. Daarmee wordt ingespeeld op de psychologie van de klant. Wanneer wij een webwinkel maken doen we eerst onderzoek naar wat werkt voor uw branche. Dit leggen we aan u voor en dan kunt u uiteindelijk beslissen welke kleurcombinatie het best bij uw bedrijf past.

professioneel webwinkel design

Producten toevoegen

De tweede stap is het toevoegen van content, met name producten. Ook dit kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. Producten toevoegen en teksten schrijven kan veel tijd in beslag nemen. Dit is kostbare tijd die u aan andere, belangrijkere zaken in uw bedrijf kunt steken. Als u de producten en teksten door ons laat toevoegen zorgen wij er gelijk voor dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Online vindbaarheid

Voordat uw webwinkel een succes kan worden moet deze online vindbaar zijn. Het kost vaak veel tijd om hoog in de zoekresultaten te komen. Dit hangt natuurlijk ook sterk af van de concurrentie in uw markt. Om uw online vindbaarheid te verbeteren kunt u onder andere links plaatsen naar uw website op andere relevante websites. Het is handig om online te adverteren op bijvoorbeeld netwerken zoals marktplaats of Google AdWords. Ook is het belangrijk om actief te zijn op sociale media. Dit kunt u allemaal natuurlijk ook uitbesteden aan ons.

Geïnteresseerd in een webwinkel?

Geïnteresseerd in het laten maken van een webwinkel door FixWebs? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.