Hosting en onderhoud

FixWebs

Webhosting en onderhoud website

Betrouwbare webhosting en tijdig onderhoud aan jouw website is enorm belangrijk wanneer jij een snelle en functionele website wilt hebben en behouden. Wij van FixWebs helpen je graag door middel van onze betrouwbare webhosting en ook is jouw website bij ons in goede handen voor onderhoud. Heb je vragen over onze webhosting of hoe wij jouw website onderhouden? Neem gerust contact op.

Wat is hosting

Wat is hosting?

Webhosting, oftewel hosting, is een erg belangrijk aspect als het gaat om jouw website, maar toch zijn maar weinig mensen bekend met wat hosting precies is. Dat is ook helemaal niet zo gek. Hosting kan namelijk voor sommige een lastig technisch verhaal zijn. Wij proberen het je dus zo simpel mogelijk uit te leggen, want wat is hosting nou precies? Hosting is in feite het ‘huren’ van een stukje webruimte op een server. Op deze server wordt jouw website als het ware opgeslagen. Zonder hosting kan jouw website niet live staan. Dankzij hosting kunnen de bezoekers jouw website dus daadwerkelijk bekijken. Niet geheel onbelangrijk dus!

Goede hosting is essentieel

Hosting kan jouw website maken of breken. Goede webhosting is dus essentieel om jouw website snel en functioneel te houden. Slechte hosting kan grote gevolgen hebben. Zo hebben websites met slechte hosting vaak last van een traagheid of zelfs van uitval. Niemand zit daar op te wachten. Wij van FixWebs maken websites van kwaliteit. Goede hosting kan hierbij niet ontbreken. Wij hosten onze websites dan ook bij een betrouwbare hostingpartner. Zo heb jij een website die altijd goed werkt en wij een tevreden klant.

FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Onderhoud van jouw website

Voorkomen is beter dan genezen. Het onderhouden van jouw website is dan ook erg belangrijk. Dit wordt helaas vaak vergeten. Wanneer jij een nieuwe auto koopt, breng je deze eens in de zoveel tijd ook langs de garage voor een onderhoudsbeurt. Bij een website is dit niet anders. De online wereld veranderd constant. Door jouw website tijdig te onderhouden gaat jouw website mee met de tijd en voorkom je technische problemen op jouw website.

FixWebs

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Door het tijdig onderhouden van jouw website voorkom je een hoop problemen. Het onderhouden van jouw website is dan ook enorm belangrijk, maar waarom? We komen het helaas nog vaak tegen. Een slecht onderhouden website. Je hebt net een nieuwe website laten maken en bent druk bezig met jouw werkzaamheden. Je vergeet echter dat jouw website ook onderhoud nodig heeft, net zoals jouw auto of huis. De eerste periode zal je hier nog weinig last van hebben, maar de online wereld is er één die gauw veranderd. Na een tijdje zonder onderhoud zullen de eerste problemen dan ook al ontstaan. Een slome website, plug-ins die niet meer werken of in het ergste geval is jouw website gehackt. Een website die niet onderhouden wordt is erg aantrekkelijk voor hackers, zie het als een fiets op straat met de sleutels nog in het slot. Het wordt hackers zo erg gemakkelijk gemaakt. Jouw website onderhouden is dus enorm belangrijk. Wij helpen je hier graag mee.

Veiligheid website

Veiligheid met SSL Certificaat

Safety first zeggen we altijd. Ook voor Google wordt veiligheid steeds belangrijker. Het aantal hackers op het internet is namelijk groter dan ooit en blijft helaas groeien. De websites die gemaakt worden door FixWebs beschikken dan ook allemaal over een SSL certificaat. Op deze manier wordt jouw website gemaakt op een beveiligde versie, te herkennen aan ‘https’.

WordPress updates & Back-ups

Om jouw website functioneel en draaiende te houden onderhouden wij jouw website tijdig. Dit doen wij onder andere door alle benodigde WordPress updates door te voeren voor jouw website. Door deze updates door te voeren blijft jouw website werken naar behoren. Daarbij maken wij ook back-ups van jouw website. Mochten er dus problemen ontstaan kunnen wij de website herstellen o.b.v. de laatste back-up.

Updates en back-ups
website laten maken

Hosting en onderhoud in goede handen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw webhosting en website onderhoud? Bij FixWebs is jouw hosting en onderhoud in goede handen. Wij regelen alles voor je. Zo kun jij je bezig houden met jouw werkzaamheden en heb je geen zorgen. Vragen? Neem gerust contact op.