Logo laten maken?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Jouw professionele
logo al voor €149,-. Binnen 48 uur geleverd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uniek logo voor je bedrijf

Wil je dat je klanten een goed gevoel krijgen, direct als ze het logo van je bedrijf zien? Dan zou je een logo moeten laten maken door FixWebs. Wij gaan door tot jij tevreden bent, en zijn zelf ook kritisch op ons werk. Hierdoor maken wij logo’s voor onze klanten altijd goed en snel klaar.

Vrijblijvend gesprek?

We bespreken graag samen je wensen en denken met je mee, zodat we tot een goed resultaat komen. Doe nu gratis je aanvraag.

Ja graag!

Bekijk ook onze pakketten

Meer nodig dan een logo of huisstijl? Bekijk wat het best bij je past.

Logo

149

Huisstijl

249

+website

Op aanvraag

logo design

Jouw professionele logo voor €149!​

Een logo hoeft niet duur te zijn vinden wij. Om elke ondernemer een kans te geven een mooi logo te laten maken houden wij de prijzen van logo’s en huisstijlen laag. Dit betekent niet dat je inlevert op de kwaliteit van het logo. Wij stoppen genoeg tijd in je logo, zodat je er ook lang mee kan doen. Daarnaast is het laten maken van een huisstijl bij ons ook niet duur. Wij geven je ook graag advies als je een logo door ons laat maken, en passen het aan totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat.

Hoe gaan wij te werk?​

Voordat wij een logo maken zullen we ervoor zorgen dat we je wensen precies op papier hebben, zodat wij zo snel mogelijk een logo naar wens kunnen maken. Vervolgens sturen wij meerdere concepten op, zodat je keus hebt uit verschillende mooie logo’s. Wij begrijpen namelijk dat de meeste mensen het fijn vinden om meerdere mogelijkheden te zien, zodat ze het beste logo kunnen uitkiezen. Als je het fijn vindt, mag je ook voorbeelden opsturen van logo’s of schetsen die je zelf mooi vindt, zodat we gebaseerd daarop iets kunnen ontwerpen.

Binnen 2 dagen jouw professionele logo

We begrijpen dat je het fijn vindt als je logo tijdig klaar is. Je wil vast zo snel mogelijk van start gaan met je bedrijf en het verspreiden van je beeldmateriaal. Daarom kunnen wij binnen enkele dagen al snel verschillende concepten realiseren. We hebben een efficiënte werkwijze en korte lijntjes. Bovendien hebben we mensen in dienst die zich volledig focussen op het realiseren van logo’s voor onze klanten. Opmerkingen kunnen verder ook vaak erg snel verwerkt worden, zodat het verder niet veel vertraging oplevert.

Goedkoop logo laten ontwerpen

Zoals we eerder zeiden hoeft een logo niet duur te zijn. Wij zijn een van de goedkoopste aanbieders in de logo ontwerp markt. Toch hebben we een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit houdt in dat goedkoop niet betekent dat het van lage kwaliteit is, maar juist een betere kwaliteit dan sommige duurdere aanbieders. Door de korte lijntjes en onze specialisaties kunnen wij logo ontwerp goedkoop aanbieden voor al onze klanten. Verder kunnen we snel schakelen, wat ook weer kosten bespaart.

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Wij helpen naast je logo ook graag met de huisstijl van je bedrijf. Dit houdt in dat wij verschillende aspecten van je bedrijf kunnen ontwerpen, zoals de factuur stijl, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Op aanvraag kunnen we ook meer aspecten van je bedrijf ontwerpen, zoals je website, een e-mailhandtekening, of ander beeldmateriaal.

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Naast dat wij logo’s ontwerpen, denken wij ook graag mee over je huisstijl. Zo gaan wij graag met je om de tafel over wat je wilt uitstralen, bespreken we jouw bedrijfsnaam en ontwikkelen we op basis van deze kennis een gepast logo, ontwerpen we visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Jouw logo en huisstijl laten ontwerpen? Neem meteen contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Wanneer je een logo laat maken door FixWebs kun je verwachten dat deze van hoge kwaliteit is, snel wordt geleverd en niet duur is. Laat je bedrijfslogo maken door FixWebs en profiteer van het volgende:

Voor €149,- heb je al een professioneel logo.

Binnen 2 dagen ontvang je het eerste concept.

Meerdere feedbackrondes mogelijk.

Het logo is pas af als jij tevreden bent.

Snelle en duidelijke communicatie.

Meedenkend, wij kunnen met meerdere ideeën komen.

Het maakt niet uit of je een bedrijfslogo wil laten maken, een logo voor je vereniging, of stichting. Wij zijn van alle markten thuis. Ook maakt het niet uit in wat voor branche je actief bent. Of je nou een bouwvakker bent, een beautysalon hebt, of misschien wel eigenaar bent van een rijschool.

Hoe dan ook, we helpen je graag.

Logo’s zijn onderdeel van de identiteit van je bedrijf; ze zijn het symbool dat klanten gebruiken om je merk te herkennen. Als je de M van McDonald’s ziet weet je gelijk welk bedrijf het is en wat ze verkopen. Ideaal gezien wil je dat mensen jouw logo direct verbinden met de herinnering aan wat je bedrijf doet – en, nog belangrijker, hoe ze zich er bij voelen.
Een logo is belangrijk voor de identiteit van je bedrijf. Verder zorgt het ervoor dat je de rest van je beeldmateriaal kan aanpassen zodat het goed past bij je logo. Zo kun je een flyer maken, website, en briefpapier met je logo. Verder moeten de kleuren van je huisstijl goed matchen met je logo. Daarnaast doet een logo het volgende:
  1. Trek de aandacht van je doelgroep
  2. Een eerste indruk maak je maar één keer, maak een sterke indruk
  3. De rode draad van jouw merkidentiteit
  4. Mensen onthouden en herkennen je bedrijf
  5. Een goed logo onderscheid je van de concurrentie
  6. Logo’s bevorderen de merkloyaliteit
  7. Jouw publiek verwacht een logo
Van doe-het-zelf ontwerp tot werken met een grafisch ontwerper of bureau, de kosten van een logo kunnen variëren van $ 2 tot $ 2500+, met verschillende opties daartussenin. Mid-range opties zijn onder meer het kopen van een logo van een online logo-maker of het laten maken door een organisatie of individu. Bij FixWebs betaal je slechts €149,- eenmalig om een logo te laten maken.
Intellectuele eigendom of IP is de verzamelnaam voor rechten die de realisatie van ideeën en concepten beschermen. Voorbeelden van producten en diensten die u kunt beschermen met IE-rechten zijn: muziek, merknamen, handelsnamen, uitvindingen, productontwerpen, technieken, games, software, songteksten en foto’s. Zo kun je ook je logo beschermen hiertegen. Wanneer wij je logo maken heb jij de volledige eigendomsrechten hierover. Daarnaast heb jij het alleenrecht om dit logo te gebruiken.
FixWebs is een gevestigd merk- en marketingbedrijf dat zich toelegt op het behoud van de logo-ontwerppraktijken in deze tijd. We dragen met trots de kroon (en bril) in branding, graphics en logo-ontwerp. FixWebs, opgericht in 2017, heeft sindsdien aangepaste ontwerpen gemaakt voor meer dan duizend bedrijven en visuele identiteiten en logo’s ontwikkeld door middel van alle mogelijke manieren om verhalen te vertellen. Ons onderscheidende grafische ontwerpproces begint altijd met onderzoek, en concepten. In de afgelopen jaren hebben we gewerkt en samengewerkt met een overvloed aan klanten, van kleine lokale bedrijven tot multinationale wereldwijde merken. Ongeacht de grootte, gestalte of behoeften, we zijn er om u te helpen bij het creëren van uw merk.
Naast het laten maken van een logo kun je bij ons ook een website laten maken, of zelfs een webshop. Daarnaast kun je zelfs een webshop laten maken door FixWebs. Wij denken ook graag mee over hoe we je bedrijf kunnen positioneren in je markt. Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat je een website hebt die niks oplevert. Wij nemen graag al het grafische en marketing werk voor je uit handen. Niks is te gek voor ons. Wij kunnen zelfs op maat gemaakte platforms maken voor het MKB.
Je kunt online een logo door onze laten maken, maar we kunnen eventueel ook bij jou langskomen. Je mag ook bij ons langskomen als je in de buurt woont. De meeste klanten doen het tegenwoordig online, omdat het hen tijd bespaart. En ons ook! Dus dat scheelt ons allebei. Wij staan echter overal voor open en gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Logo laten ontwerpen door professionele logo designers

Als je klaar bent om je logo te laten maken kun je nu een offerte aanvragen. Wij zullen contact met je opnemen en de wensen doornemen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij ontwerpen je logo voor slechts €149,-! Geen cent meer. Je kunt nu een offerte aanvragen via onderstaande knop.