Logo ontwerp

FixWebs

Logo laten ontwerpen door professionele logo ontwerper?

Op zoek naar een professioneel logo? Wij van FixWebs helpen je graag bij het ontwerpen en maken van een logo dat voldoet aan al jouw wensen. FixWebs is gevestigd in Groningen, maar werkt door heel Nederland. Wil jij een professioneel logo laten maken? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

outdoorcoaching logo trans1parant
cornellies rev
FixWebs webdesign en SEO

Jouw professionele logo voor €149!

In onze ogen hoeft kwaliteit helemaal niet veel te kosten. Wij maken kwaliteit dan ook graag betaalbaar. Bij ons heb je dan ook al een professioneel logo voor 149 euro, geen euro meer of minder. Dat beloven wij. Wij ontwerpen en maken jouw logo naar al jouw wensen en ideeën. Uiteraard denken wij ook graag met je mee. Jouw logo is pas af wanneer jij tevreden bent. Ben je dus niet tevreden? Geef dit aan en wij gaan opnieuw om de tekentafel.

Bekijk ook onze pakketten

Meer nodig dan een logo of huisstijl? Bekijk wat het best bij je past.

Logo

Een logo die jouw doelgroep aanspreekt

€149

Huisstijl

Complete huisstijl en uitstraling voor je bedrijf

€250

+website

Uniek: ontvang gratis 3 website voorbeelden

Op aanvraag

niels

Nieuwe website laten maken of bestaande website laten verbeteren?

Wij staan voor je klaar!

Gemiddelde beoordeling:
5/5

Gratis strategiegesprek inplannen?

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen? Vraag dan een gratis strategiegesprek aan. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Een greep uit ons portfolio

jouwfietsaccu-greep

Jouwfietsaccu

E-commerce

hosting4ever-greep

Hosting4ever

Hosting

Complianced

Software

debij-greep

Debij Projectrealisatie

Bouw

tgl-greep

The Green Lab

Organisch product

Petra's HAAR Familie

Kapper

Binnen 3 dagen jouw professionele logo

Wanneer je jouw logo laat ontwerpen door FixWebs leveren wij jouw professionele logo binnen drie dagen. Wanneer wij jouw aanvraag binnen krijgen zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw wensen en ideeën in kaart te brengen. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan met het ontwerpen en designen van jouw professionele logo. Wij werken deze bij tot dat jij tevreden bent met het resultaat. Jouw logo laten maken door échte logo ontwerpers? Vraag nu een offerte aan en bewonder jouw nieuwe logo binnen drie dagen!

FixWebs

Goedkoop logo laten ontwerpen

Ben je op zoek naar kwaliteit, maar wil je niet te veel betalen? Bij FixWebs ben je aan het juiste adres voor het laten ontwerpen van een professioneel ontwerp tegen een eerlijke prijs. Voor 149 euro ontwerpen wij namelijk al jouw logo naar wens.

SEO offerte aanvragen

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Naast dat wij logo’s ontwerpen, denken wij ook graag mee over je huisstijl. Zo gaan wij graag met je om de tafel over wat je wilt uitstralen, bespreken we jouw bedrijfsnaam en ontwikkelen we op basis van deze kennis een gepast logo, ontwerpen we visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Jouw logo en huisstijl laten ontwerpen? Neem meteen contact op en we bespreken de mogelijkheden.

website laten maken

Logo laten ontwerpen door professionele logo designers

Ben je  op zoek naar een logo ontwerper die jou kan helpen met het laten ontwerpen van jouw logo? FixWebs is sinds 2017 gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele logo’s tegen een eerlijke prijs. We zijn gevestigd in Groningen, maar werken door heel Nederland. Jouw logo laten maken? Neem nu contact op.