Kerstactie 2021

Ho ho ho, FixWebs viert kerst!

 

Kerstmis, de gezelligste tijd van het jaar! Samen met je familie warme chocomelk drinken, lekker gourmetten met elkaar, leuke cadeautjes uitpakken én niet te vergeten, profiteren van geweldige kerstacties 😉.

Wat is kerst toch prachtig.

Ook FixWebs staat deze kerst wederom in het teken van gezelligheid, warmte en vooral het geven om elkaar. 

In de maand december kun jij daarom bij FixWebs profteren van 20% korting op je nieuwe website en online marketing!

Vier jij dit jaar ook kerst met FixWebs? Bekijk dan nu snel onze tijdelijke kerstactie!

Kerstactie 2021

Kerstpakket WEBSITE

v.a. €1.000,-

v.a. €800,- 🎄

Eenmalig

Kerstpakket SEO


20% korting! 🎅

De eerste drie maanden

FixWebs

Jouw website naar een hoger niveau?

 Elke website die FixWebs bouwt is van hoge kwaliteit. Zo zijn al onze websites responsive. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan elk formaat, zoals bijvoorbeeld mobiel, desktop of tablet. De websites zitten technisch goed in elkaar, worden ze gemaakt naar jouw wensen en worden conversiegericht ingericht. 

Heel leuk een mooie website, maar zonder bezoekers heb je er natuurlijk weinig aan. Met onze krachtige SEO-pakketten zorgen wij voor de nodige bezoekers op je website! Zo zit jij er volgend jaar met kerst warmpjes bij! 😉

website laten maken

Vier jij kerst met ons? Neem nu contact op!

Haal jij jouw cadeautjes weg onder de FixWebs-kerstboom? Neem dan direct contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Profiteer alleen deze maand nog van onze kerstactie. Wij wensen je in ieder geval een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!