Logo en website laten maken?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Logo en website voor je bedrijf

Laat het maken van je logo en website over aan professionals. Wij van FixWebs hebben jarenlange ervaring in het maken van logo’s, websites, en webshops voor het MKB. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat je website goed vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag samen je wensen en benodigdheden.

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!

Bekijk ook onze pakketten

Wij hebben pakketten voor logo en huisstijl ontwerp.  Prijs weten van het laten maken van een website?
Neem gerust contact op. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van je wensen.

Logo

Een logo die jouw doelgroep aanspreekt

€149

Huisstijl

Complete huisstijl en uitstraling voor je bedrijf

€199

+website

Uniek: ontvang gratis 3 website voorbeelden

V.A. €750

logo design

Professionele websites

Wanneer je een website door ons laat maken kun je er vanuit gaan dat deze na vele jaren nog steeds goed werkt en draait. Dat is omdat wij in eerste instantie de website professioneel neerzetten met de nieuwste design standaarden in de webdesign markt. En ten tweede, omdat wij ook hosting en onderhoud verzorgen, waardoor je website altijd up-to-date is.

Hoe gaan wij te werk?​

Voordat wij een logo, huisstijl en website voor je maken, bespreken we eerst de mogelijkheden en je budget. Vervolgens gaan wij aan de slag om alles te ontwikkelen. Na oplevering heb je ruim de tijd om opmerkingen te geven over het design. Wij hebben voor ieder budget een oplossing, dus maak je geen zorgen, we kunnen vast ook jou helpen aan een mooi nieuw logo en een geweldige website. 

Binnen enkele dagen eerste oplevering

Wij begrijpen dat je graag hebt dat je logo en website tijdig klaar zijn. Daarom kunnen wij vaak binnen enkele dagen al verschillende ontwerpen laten zien waar je uit kunt kiezen. Je kunt bij ons tevens wekelijks op de hoogte gesteld worden van de ontwikkeling van de website. Op deze manier weet je altijd wat er speelt

Voordelige websites en logo

Zoals gezegd bieden wij voor iedere ondernemer een oplossing. Zo vinden wij dat een logo en website niet duur hoeft te zijn. Het is aan jou hoe uitgebreid je de website wil hebben. Een website met meer functionaliteiten en pagina’s kost uiteraard meer dan een simpele website waar niet veel tijd voor nodig is. Al onze prijzen zijn in ieder geval voordelig, omdat we met de nieuwste technieken werken die ons veel sneller laten werken dan andere website ontwikkelaars.

Huisstijl laten ontwikkelen

Naast het logo en de website helpen we je ook met de huisstijl van je bedrijf. Dit houdt in dat wij briefpapier, factuur ontwerp, en visitekaartjes ontwerpen. Het complete design komt ook tevens weer terug in het ontwerp van je website. Alles past goed bij elkaar, zodat je klanten een gevoel hebben dat alles een geheel is en zodat ze je bedrijf zo snel mogelijk goed herkennen.

Huisstijl laten ontwikkelen

Naast het logo en de website helpen we je ook met de huisstijl van je bedrijf. Dit houdt in dat wij briefpapier, factuur ontwerp, en visitekaartjes ontwerpen. Het complete design komt ook tevens weer terug in het ontwerp van je website. Alles past goed bij elkaar, zodat je klanten een gevoel hebben dat alles een geheel is en zodat ze je bedrijf zo snel mogelijk goed herkennen.

Wanneer je een logo laat maken door FixWebs kun je verwachten dat deze van hoge kwaliteit is, snel wordt geleverd en niet duur is. Laat je bedrijfslogo maken door FixWebs en profiteer van het volgende:

Voor €149,- heb je al een professioneel logo.

Binnen 3 dagen ontvang je het eerste concept.

Meerdere feedbackrondes mogelijk.

Het logo is pas af als jij tevreden bent.

Snelle en duidelijke communicatie.

Meedenkend, wij kunnen met meerdere ideeën komen.

Het maakt niet uit of je een bedrijfslogo wil laten maken, een logo voor je vereniging, of stichting. Wij zijn van alle markten thuis. Ook maakt het niet uit in wat voor branche je actief bent. Of je nou een bouwvakker bent, een beautysalon hebt, of misschien wel eigenaar bent van een rijschool.

Hoe dan ook, we helpen je graag.

Logo’s zijn onderdeel van de identiteit van je bedrijf; ze zijn het symbool dat klanten gebruiken om je merk te herkennen. Als je de M van McDonald’s ziet weet je gelijk welk bedrijf het is en wat ze verkopen. Ideaal gezien wil je dat mensen jouw logo direct verbinden met de herinnering aan wat je bedrijf doet – en, nog belangrijker, hoe ze zich er bij voelen.
Een logo is belangrijk voor de identiteit van je bedrijf. Verder zorgt het ervoor dat je de rest van je beeldmateriaal kan aanpassen zodat het goed past bij je logo. Zo kun je een flyer maken, website, en briefpapier met je logo. Verder moeten de kleuren van je huisstijl goed matchen met je logo. Daarnaast doet een logo het volgende:
  1. Trek de aandacht van je doelgroep
  2. Een eerste indruk maak je maar één keer, maak een sterke indruk
  3. De rode draad van jouw merkidentiteit
  4. Mensen onthouden en herkennen je bedrijf
  5. Een goed logo onderscheid je van de concurrentie
  6. Logo’s bevorderen de merkloyaliteit
  7. Jouw publiek verwacht een logo
Van doe-het-zelf ontwerp tot werken met een grafisch ontwerper of bureau, de kosten van een logo kunnen variëren van $ 2 tot $ 2500+, met verschillende opties daartussenin. Mid-range opties zijn onder meer het kopen van een logo van een online logo-maker of het laten maken door een organisatie of individu. Bij FixWebs betaal je slechts €149,- eenmalig om een logo te laten maken.
Intellectuele eigendom of IP is de verzamelnaam voor rechten die de realisatie van ideeën en concepten beschermen. Voorbeelden van producten en diensten die u kunt beschermen met IE-rechten zijn: muziek, merknamen, handelsnamen, uitvindingen, productontwerpen, technieken, games, software, songteksten en foto’s. Zo kun je ook je logo beschermen hiertegen. Wanneer wij je logo maken heb jij de volledige eigendomsrechten hierover. Daarnaast heb jij het alleenrecht om dit logo te gebruiken.
FixWebs is een gevestigd merk- en marketingbedrijf dat zich toelegt op het behoud van de logo-ontwerppraktijken in deze tijd. We dragen met trots de kroon (en bril) in branding, graphics en logo-ontwerp. FixWebs, opgericht in 2017, heeft sindsdien aangepaste ontwerpen gemaakt voor meer dan duizend bedrijven en visuele identiteiten en logo’s ontwikkeld door middel van alle mogelijke manieren om verhalen te vertellen. Ons onderscheidende grafische ontwerpproces begint altijd met onderzoek, en concepten. In de afgelopen jaren hebben we gewerkt en samengewerkt met een overvloed aan klanten, van kleine lokale bedrijven tot multinationale wereldwijde merken. Ongeacht de grootte, gestalte of behoeften, we zijn er om u te helpen bij het creëren van uw merk.
Naast het laten maken van een logo kun je bij ons ook een website laten maken, of zelfs een webshop. Daarnaast kun je zelfs een webshop laten maken door FixWebs. Wij denken ook graag mee over hoe we je bedrijf kunnen positioneren in je markt. Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat je een website hebt die niks oplevert. Wij nemen graag al het grafische en marketing werk voor je uit handen. Niks is te gek voor ons. Wij kunnen zelfs op maat gemaakte platforms maken voor het MKB.
Je kunt online een logo door onze laten maken, maar we kunnen eventueel ook bij jou langskomen. Je mag ook bij ons langskomen als je in de buurt woont. De meeste klanten doen het tegenwoordig online, omdat het hen tijd bespaart. En ons ook! Dus dat scheelt ons allebei. Wij staan echter overal voor open en gaan graag persoonlijk met je in gesprek.

Professioneel design bureau

Ben je klaar om een website en logo te laten maken door FixWebs? Klik dan op onderstaande knop en we gaan vrijblijvend met je in gesprek! Wij zien je berichtje graag tegemoet. Wij zullen van ons laten horen en met je in gesprek gaan om een goede inschatting te maken voor jou en je bedrijf.