BEDRIJFSFOTOGRAFIE

FixWebs

Bedrijfsfotografie door professionele fotograaf

Werkzaam door heel Nederland.

Op zoek naar professionele zakelijke foto’s voor jouw website of bijvoorbeeld Social Media? De kracht van professionele foto’s wordt nog altijd vaak onderschat. Een eerste indruk maak je maar één keer en met professionele bedrijfsfoto’s zorg jij dat je écht indruk maakt! Door gebruik te maken van bedrijfsfoto’s geef je een professionele impressie van jouw bedrijf. Weg met die stockfoto’s, tijd voor het echte werk. FixWebs is gevestigd in Hoogeveen, maar we werken voor klanten door heel Nederland. Ben je op zoek naar bedrijfsfotografie en dat tegen een eerlijke prijs? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Bedrijfsfoto’s voor jouw website laten maken

Wil jij echt indruk maken met je website? Dan zijn het unieke bedrijfsfoto’s die het verschil maken. Door gebruik te maken van eigen unieke foto’s op jouw website geef je op een professionele wijze een impressie van jouw bedrijf. Wil jij je onderscheiden van de concurrentie en jouw website persoonlijker en professioneler maken? Laat dan bedrijfsfoto’s voor jouw website maken door onze professionele fotograaf.

FixWebs
FixWebs

Zakelijke foto’s kun je overal voor gebruiken

Het voordeel van bedrijfsfotografie is dat de gemaakte zakelijke foto’s overal voor gebruikt kunnen worden. Naast je website, kun je de foto’s ook gebruiken voor bijvoorbeeld Social Media, advertenties, evenementen, flyers of zelfs voor jouw visitekaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

FixWebs

Hoe gaan wij te werk?

1. Aanvraag komt binnen

4. Fotograaf komt langs

2. Kennismakingsgesprek

5. Foto's bewerken

3. Afspraak inplannen

6. Binnen 3 weken geleverd

FixWebs

Wat houdt bedrijfsfotografie in?

Bedrijfsfotografie is onderdeel van zakelijke fotografie. Maar wat valt er allemaal onder bedrijfsfotografie? Wanneer je jouw bedrijfsfoto’s laat maken door FixWebs dan ontvang je een totaalpakket aan bedrijfsfotografie. Zo worden niet alleen jouw vestiging en werkzaamheden in beeld gebracht, ook van jouw medewerkers ontvang je zakelijke portretten en laten we de teamfoto niet vergeten. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak en wekt vertrouwen op.

Waarom bedrijfsfotografie?

Door middel van persoonlijke bedrijfsfotografie wordt het imago en de sfeer van jouw bedrijf in één oogopslag duidelijk. Daarnaast zorgen deze unieke beelden voor vertrouwen. Wanneer jouw bedrijf op een goede manier wordt vastgelegd voegt dit enorm toe aan de sfeer binnen jouw bedrijf. Een eerste indruk maak je maar één keer. Met behulp van professionele bedrijfsfoto’s maak jij de persoonlijke indruk die je wilt maken.

FixWebs
FixWebs

Binnen 3 weken jouw professionele foto’s binnen

Wanneer onze fotograaf is langs geweest om bedrijfsfoto’s te maken is het tijd om de foto’s op te leveren. Wij leveren jouw bedrijfsfoto’s binnen 3 weken. In deze 3 weken zal onze fotograaf de beste foto’s selecteren en deze tot in de perfectie bewerken om zo te komen tot unieke en persoonlijke bedrijfsfoto’s.

FixWebs

Bedrijfsfotografie op maat voor €900,-

Wat is de prijs van bedrijfsfotografie? Wij vinden dat kwaliteit niet veel geld hoeft te kosten. Bij ons vind je dan ook al professionele bedrijfsfotografie voor €900,-. Geen euro meer. Dat beloven wij. Elk bedrijf is uniek. Elk bedrijf verdient dan ook een eigen aanpak als het gaat om bedrijfsfotografie. Wanneer wij jouw aanvraag binnenkrijgen zullen wij daarom eerst een kennismakingsgesprek houden om zo jouw bedrijf, sfeer en imago in kaart te brengen. Op basis van deze informatie zal onze fotograaf komen tot bedrijfsfotografie op maat.

Zakelijke foto’s laten maken? Bedrijfsfotografie door een échte fotograaf

Een goede en professionele indruk maken op jouw website, Social Media of drukwerken? Dan is professionele bedrijfsfotografie precies wat je nodig hebt. Wij van FixWebs helpen je maar al te graag bij het maken van deze zakelijke foto’s. Neem contact op voor de mogelijkheden!

FixWebs