Conversie optimalisatie

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Samen
jouw online doelen bereiken.

Vraag vrijblijvend een kansen-analyse aan

Conversie optimalisatie uitbesteden

Wanneer je een website hebt wil je natuurlijk ook dat mensen daarop actie ondernemen. Wellicht wil je dat mensen een offerte opvragen, of dat ze een product bestellen. Door middel van conversie optimalisatie zorgen wij er voor dat jouw website steeds net wat beter presteert. We testen verschillende pages en posities van elementen om te kijken wat het best werkt.

Wij zorgen er dus voor dat jouw website steeds beter gaat converteren, en dus meer omzet behaald. Conversie optimalisatie werkt vaak het best in combinatie met online adverteren, omdat je vaak een substantieel aantal bezoekers nodig hebt om te testen wat werkt.

Gratis kansenanalyse?

Als je al een website online hebt staan kunnen we gratis en vrijblijvend kijken welke online marketing strategieën ervoor kunnen zorgen dat deze meer gaat opleveren. Vraag nu je gratis kansenanalyse aan.

Ja, stuur maar op

Wat is een conversie eigenlijk?

Goeie vraag, een conversie is als iemand een actie onderneemt op je website. De actie die je wil dat de bezoeker onderneemt kun je zelf bepalen. Zoals we eerder zeiden, het kan een offerteaanvraag zijn, een product dat bestelt wordt, maar bijvoorbeeld ook een registratie van een nieuwe gebruiker. Wij kunnen in tools zoals Google Analytics meten hoeveel conversies worden behaald en wat de kosten per conversie is als er bijvoorbeeld advertenties worden gedraaid.

Acquisitiekosten omlaag

Met conversie optimalisatie kun je het percentage gebruikers wat op je website converteerd verhogen. Dit betekent dus dat als je een advertentie draait, hierdoor de kosten per acquisitie van deze advertentie omlaag gaan. Als je adverteert kan conversie optimalisatie er dus voor zorgen dat je kosten gaat besparen, en meer rendement gaat behalen op je advertenties.