Linkbuilding

FixWebs

Linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding specialist?

Wil jij jouw linkbuilding uitbesteden? Een verstandige keuze. Door linkbuilding op een professionele manier aan te pakken wordt jouw domein autoriteit op de juiste manier versterkt. FixWebs is al jaren gespecialiseerd in linkbuilding en wij werken dan ook graag op een professionele en transparante manier. Zo heeft u altijd inzicht in onze werkzaamheden en het aantal geplaatste backlinks. Op zoek naar een professioneel linkbuilding bureau? FixWebs is dé linkbuilding specialist die je verder kan helpen.

FixWebs

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding, wat is dat precies? Linkbuilding is onderdeel van (Off-page) SEO en is het zoveel mogelijk generen van externe (back)links naar jouw website of webshop, met als doel de autoriteit van jouw website te verhogen. Een backlink is niks anders dan een link van een andere website naar de website van jou. Deze link ziet Google als een soort van stem of aanbeveling. Hoe meer stemmen jij krijgt, hoe relevanter en belangrijker jij moet zijn volgens Google.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Waarom zou je jouw domein autoriteit willen verhogen? Nou, de autoriteit van jouw website is één van de drie belangrijkste SEO rankingsfactoren. Hoe hoger jouw domein autoriteit, in andere woorden ook wel de autoriteit van jouw website, hoe hoger jouw posities in Google in de regel zullen zijn. Jouw domein autoriteit verhogen is dus noodzakelijk. Linkbuilding is dé manier om externe backlinks te vergaren en daarom is linkbuilding nog altijd super belangrijk. Naast een externe backlink kun je ook werken aan jouw interne links (On-page SEO).

FixWebs webdesign en SEO
responsive site

Zorg voor goede content

Wat soms wordt vergeten bij linkbuilding is dat linkbuilding het meest effectief is als er sprake is van goede kwaliteit op jouw website. Linkbuilding en SEO gaan nauw samen. Wij raden dan ook aan om jouw website altijd te voorzien van kwalitatieve content. Hulp nodig bij het creëren van kwalitatieve content?

Linkbuilding uitbesteden of zelf doen?

Linkbuilding kan heel effectief zijn wanneer het op een professionele manier uitgevoerd wordt. Voor linkbuilding is dan ook een bepaalde kennis voor nodig, wanneer het aan deze kennis ontbreekt kan het al snel fout gaan. Wanneer er slechte backlinks verkregen worden loop je het risico om een penalty te ontvangen van Google. Deze penalty zal gevolgen hebben voor jouw domein autoriteit en jouw online vindbaarheid. Om deze reden raden wij aan jouw linkbuilding altijd uit te besteden aan een linkbuild specialist. Deze zogenoemde ‘linkbuilders’ hebben ervaring met linkbuilding en kennen alle ins en outs van het linkbuild-vak. Jouw linkbuilding uitbesteden aan een specialist? FixWebs gaat graag met u in gesprek.

FixWebs
FixWebs

Wat is een goede link of backlink?

Wat maakt een backlink een goede backlink? Een belangrijk onderdeel bij linkbuilding is de relevantie. De backlink moet dus afkomstig zijn van een website die relevant is aan jouw website. Ook dient een goede backlink ook afkomstig te zijn van een domein van hoge autoriteit. Het is dus niet de bedoeling om wild allemaal links te verzamelen van allemaal websites naar jouw website. Dit zal jouw domein autoriteit niet ten goede doen. 

FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Hoe wordt de domein autoriteit gemeten?

De autoriteit van websites kan op veel manieren gemeten worden. Vroeger had Google hier zijn eigen methode voor, echter tegenwoordig zijn de meest betrouwbare indicators de Domain authority (DA) of Domain Rating (DR) van jouw website. Beide indicators geven een score tussen de 0-100 aan. Hoe hoger jouw domein autoriteit hoe beter. De score van jouw domein autoriteit is gebaseerd op een logaritmische schaal. Dit betekent dat hoe hoger jouw domein autoriteit is, hoe lastiger het is om de domein autoriteit te verhogen. Meer weten over hoe je de domein autoriteit kan meten? 

Linkbuilding strategie

Je begint natuurlijk niet zomaar met linkbuilding. Om het meeste uit linkbuilding te halen is het noodzakelijk om goed na te denken over de linkbuilding strategie. Voordat wij beginnen aan linkbuilding starten wij met de strategie. Hierbij doen we een nulmeting van het domein, brengen we de posities van de zoektermen in kaart en nemen wij de concurrentie onder de loep. Op basis van deze informatie ontwikkelen wij de meest effectieve linkbuilding strategie.

FixWebs

Hoe gaan wij te werk?

Jouw website hoger in de zoekmachines in 3 stappen.

1. Nulmeting

2. Strategie & doelen

3. Uitvoering

Transparant linkbuilding bureau

Bij FixWebs kun je vertrouwen op kwalitatieve links. Wij zijn dan ook een transparant linkbuilding bureau. Je kunt ons altijd om informatie of advies vragen en hebt altijd inzicht in onze werkzaamheden of geplaatste links. Daarnaast ontvang je ook elke maand een overzicht. Een betrouwbaar linkbuilding bureau? FixWebs helpt u graag verder.

Onze linkbuilding pakketten, per maand opzegbaar

Onze linkbuilding pakketten zijn per maand opzegbaar. We raden echter aan om het minstens
3 maanden een kans te geven zodat zoekmachines zoals Google genoeg tijd hebben om de links op te pakken.

Small

€130

Per maand

Medium

€260

Per maand

Large

€390+

Per maand

website laten maken

Linkbuilding uitbesteden aan professioneel linkbuilding bureau?

Linkbuilding uitbesteden aan echte linkbuilding specialisten? FixWebs kan jou verder helpen met het verhogen van jouw domein autoriteit op een professionele manier. FixWebs is hét linkbuilding bureau uit Hoogeveen, maar is werkzaam door heel Nederland. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact op en we bespreken graag de mogelijkheden om jouw domein autoriteit te verhogen!