SEO uitbesteden?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Samen
jouw online doelen bereiken.

Vraag vrijblijvend een kansen-analyse aan

Hoger in Google m.b.v. SEO

Wanneer je organisch gevonden wil worden in Google is SEO dé oplossing voor je website. Met SEO zorgen wij ervoor dat je topposities kunt bemachtigen in Google op zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt. Wij analyseren hoeveel er op een zoekwoord wordt gezocht en bepalen mede op basis daarvan welke zoekwoorden en pagina’s we voor jou kunnen optimaliseren.

SEO is een duurzaam proces, wat zich op lange termijn uitbetaald. Daarom raden wij vaak aan om SEO te combineren met SEA of andere online marketingoplossingen die ook op kortere termijn al resultaat kunnen opleveren. Gelukkig kunnen wij je hier ook mee helpen. 

Gratis kansenanalyse?

Als je al een website online hebt staan kunnen we gratis en vrijblijvend kijken welke online marketing strategieën ervoor kunnen zorgen dat deze meer gaat opleveren. Vraag nu je gratis kansenanalyse aan.

Ja, stuur maar op

Hoe snel ga ik geld verdienen met SEO?

Een vraag die wij vaak krijgen is hoe snel SEO wat gaat opleveren. Het antwoord hierop is erg afhankelijk van bijvoorbeeld je branche, je concurrenten en je budget.

Stel, je begint volgende maand met SEO en hebt over 3 maanden dezelfde of betere SEO kwaliteit dan je concurrenten nu hebben. Je zou denken dat je dan boven je concurrenten zal komen te staan. Maar als de concurrentie tegelijkertijd ook in SEO heeft geïnvesteerd, zijn zij waarschijnlijk ook weer verder gegroeid.

Zo zijn er nog veel meer omstandigheden waarmee je rekening moet houden wanneer je deze vraag wil beantwoorden.

Kunnen we dan helemaal geen tijdspad geven? Gelukkig kunnen we zodra we weten in welke branche je zit en waarop je gevonden wil worden wel een inschatting maken wat er voor nodig is om een toppositie te bereiken. Vervolgens kunnen we een inschatting maken hoeveel mensen er op jouw website zullen klikken in Google. Wanneer we op deze manier doorrekenen kunnen we je een grove inschatting geven over de terugverdienperiode van je investering in SEO.

Verschil SEO en SEA

Wanneer je duurzame, organische groei wil is SEO de oplossing om hoger te komen in Google en andere zoekmachines. Met SEO investeer je namelijk constant in de content en autoriteit van je eigen bedrijf. Met SEA ligt dit anders. SEA staat voor search engine advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Dit houdt in dat je Google of een andere zoekmachine telkens betaald als iemand op je advertentie klikt. Dit betekent tegelijkertijd dat je niet maandenlang hoeft te wachten voordat je pagina’s worden geïndexeerd of kan testen wat wel en niet werkt. Met het juiste product en de juiste aanbieding plus goede targeting kun je met SEA vanaf dag 1 geld verdienen.

Het voordeel van SEO is dat je op een gegeven moment topposities hebt behaald waarbij je niet telkens weer opnieuw hoeft te betalen voor elke bezoeker die binnenkomt op je website.

Het voordeel van SEA is dat je op korte termijn al resultaten kunt behalen.

Wij raden meestal aan om SEO en SEA te combineren, zodat je op korte termijn geld kan verdienen, wat je weer kan investeren in de organische groei op lange termijn.

SEO uitbesteden of zelf doen

We zouden liegen als we zeiden dat je SEO niet zelf kan doen, dit kan namelijk heel goed. Je moet dan echter wel bereid zijn om lange tijd te investeren in het vinden van de juiste tools en strategieën. Als je hier tijd voor hebt en geen zin hebt om een bureau in te schakelen, zou je SEO prima zelf kunnen doen.

Als je echter wil dat je snel van start kunt en geen zin hebt om tijd te investeren in het zelf doen van SEO zou je een bureau kunnen inschakelen. Hierdoor kun jij je focussen op je eigen specialisaties en doet het bureau alles op het gebied van de vindbaarheid van je website.

Wil je SEO uitbesteden? Neem dan gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Eenmalig of abonnement

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van SEO. Zo kun je het eenmalig laten doen, maar je kunt ook een abonnement afnemen. Een eenmalige optimalisatie houdt vaak in dat de snelheid en content van de website eenmalig geoptimaliseerd wordt. Dit kan al een boost geven aan je vindbaarheid, maar verwacht hier niet teveel van.

Als je een abonnement afneemt betekent dit dat er elke maand wordt gewerkt aan de techniek, autoriteit en content van je website. Hierdoor kun je op termijn topposities behalen. SEO heeft namelijk veel werk nodig voordat het iets oplevert.

Wat is eigenlijk de autoriteit van je website?

Je begrijpt inmiddels vast wel dat de snelheid en content van je website belangrijk is om hoger te komen in Google. Veel website eigenaren vergeten echter een van de belangrijkste aspecten van SEO. Dat is namelijk autoriteit. De autoriteit van je website kan bijvoorbeeld verhoogd worden door middel van linkbuilding. Dit houdt in dat er links op andere, relevante websites worden geplaatst, waardoor Google ziet dat je website steeds “populairder” wordt op het web. Dit heeft een zeer significante invloed op je posities in de organische resultaten van Google en andere zoekmachines.

Wij plaatsen onder andere links op partnersites en in de vorm van gastblogs.

Als je hier meer over wil weten gaan we graag met je in gesprek.

Sterke SEO strategie voor online groei

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van SEO. Zo kun je het eenmalig laten doen, maar je kunt ook een abonnement afnemen. Een eenmalige optimalisatie houdt vaak in dat de snelheid en content van de website eenmalig geoptimaliseerd wordt. Dit kan al een boost geven aan je vindbaarheid, maar verwacht hier niet teveel van.

Als je een abonnement afneemt betekent dit dat er elke maand wordt gewerkt aan de techniek, autoriteit en content van je website. Hierdoor kun je op termijn topposities behalen. SEO heeft namelijk veel werk nodig voordat het iets oplevert.