Social media marketing

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Samen
jouw online doelen bereiken.

Vraag vrijblijvend een kansen-analyse aan

Social media marketing uitbesteden

In deze tijd kan social media niet ontbreken van je bedrijf. Met social media kun je (potentiële) klanten op de hoogte houden over je werkzaamheden en nieuwe producten. Social media is vooral een platform van waarde delen. Zo kun je gratis tips vrijgeven of laten zien wat er allemaal bij je werk komt kijken. Social media is niet bedoeld om enkel en alleen maar je product te pushen naar je volgers. Wanneer wij je social media beheren hoef je je geen zorgen meer te maken over wanneer je wat moet posten. Dit plannen wij in overleg met jou helemaal in.

Gratis kansenanalyse?

Als je al een website online hebt staan kunnen we gratis en vrijblijvend kijken welke online marketing strategieën ervoor kunnen zorgen dat deze meer gaat opleveren. Vraag nu je gratis kansenanalyse aan.

Ja, stuur maar op

Consistentie

Als je social media wil gebruiken voor je bedrijf is het belangrijk om je volgers regelmatig op de hoogte te houden. Een consistente groei en mooi social media profiel creëer je door genoeg te posten, elke week weer. Dit betekent tegelijkertijd dat je niet elke dag wil dat er 10 items worden gepost op hetzelfde social media kanaal. Wij helpen je graag bij het opzetten van een consistente social media strategie.

Adverteren op social media

Naast het beheer van social media kunnen wij ook adverteren op allerlei platformen Denk aan TikTok, Instagram en Facebook. Wanneer je adverteert op social media is het van groot belang dat je mensen target die vooral geïnteresseerd zijn in jouw product. Wij bespreken samen met jou je doelgroep, vervolgens zetten wij campagnes op die deze doelgroep bereiken.

Benieuwd geworden? Vraag gerust een kansenanalyse aan en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.