Adverteren op Google (SEA)

FixWebs

SEA Bureau | Google Ads specialist

Werkzaam door heel Nederland.

Meer klanten met zoekmachine adverteren (SEA)?

Wil jij zo snel mogelijk meer bezoekers naar je website trekken? Dan is zoekmachine adverteren met Google Ads precies wat je zoekt. Met behulp van doelgerichte advertenties op Google haal je namelijk al snel meer relevante klanten binnen. Meer offerte aanvragen binnen krijgen of meer producten verkopen, wie wilt dat nou niet? Wij van FixWebs helpen je hier graag mee. Neem contact op en laat jouw SEA uitbesteden aan een echte Google Ads specialist!

Wat is SEA?

SEA, je hoort het hier en daar voorbij komen, maar wat is SEA nou precies? SEA staat voor ‘Search Engine Advertising’, in het Nederlands ook wel bekend als zoekmachine adverteren, en is een verzamelnaam voor adverteren in allerlei zoekmachines. Google is een voorbeeld van zo’n zoekmachine, net zoals Bing en Yahoo. Zoals we allemaal wel weten is Google verreweg de meest gebruikte zoekmachine. Om deze reden is adverteren op Google (Google Ads) dan ook het meest populair. Hier is simpelweg het meeste rendement op te behalen. Wanneer we het over online adverteren hebben gaat het dan ook 99% van de keren over advertenties op Google.

FixWebs
FixWebs

Hoe werkt adverteren op Google?

Oke, adverteren op Google. Hoe werkt dat? Wanneer je wilt adverteren op Google kan dan maar op één manier: via Google Ads. Dit advertentieplatform is van Google zelf en bied enorm veel mogelijkheden op het gebied van online adverteren. Hoe het werkt? Dat gaan we je even snel vertellen!

Wanneer jij een advertentie aanmaakt wordt deze, wanneer je dit op een goede manier doet, vertoond in Google. Wanneer een gebruiker van Google zoekt naar jouw product of dienst zal deze persoon al snel klikken op jouw advertentie. Voor Google advertenties zijn namelijk een aantal plekken bovenaan de pagina gereserveerd. Wanneer dit gebeurt belandt deze persoon op jouw website en voíla de bezoeker is binnen. Het fijne van Google Ads is dat je betaalt per klik (CPC), klikt er niemand op jouw advertentie? Dan maak je ook geen kosten! Simpel gezegd werkt adverteren op Google op deze manier.

FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Google Ads specialist

Wanneer je wilt adverteren op Google kun je dit het beste uitbesteden aan een Google Ads specialist. Wij van FixWebs helpen je hier dan ook graag mee verder. Wij beschikken over ervaren Google Ads specialisten die precies weten wat zij moeten doen om van jouw SEA campagne een succes te maken. Natuurlijk kun je zelf aan de slag met Google Ads, dit kan echter al gauw oplopen tot hoge kosten. Pas dus goed op en laat de advertenties altijd eerst controleren door iemand met verstand van zaken. Wil je op een professionele en rendabele manier op Google adverteren? Schakel dan een SEA specialist in.

Verschil SEO en SEA

SEO en SEA zijn twee begrippen die veel op elkaar lijken, maar wat is het verschil precies? SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft betrekking op de organische zoekresultaten. Dit zijn dus de resultaten onder de advertenties. SEA staat voor Search Engine Advertising en heeft betrekking op de betaalde zoekresultaten, oftewel de advertenties. Bij SEA betaal je voor je bezoekers, waar je bij SEO je bezoekers verdiend.

Snel resultaat? Adverteer op Google!

Natuurlijk wil jij gratis bezoekers, het nadeel van SEO is echter dat hier vaak veel tijd over heen gaat. Niet iedereen heeft hier tijd voor of zin in. Gratis bezoekers krijg je echter niet zomaar, die moet je verdienen. Heb jij geen zin om te wachten en wil je snel resultaat? Dan is adverteren op Google wat je zoekt. Er leiden meerdere wegen naar Rome, zo ook naar hoge posities in Google.

FixWebs

Goede content is essentieel voor SEA

Wat vaak vergeten wordt bij SEA is dat goede content essentieel is om succesvol te adverteren op Google. SEA en SEO gaan dan ook nauw samen. Er zijn drie factoren die bepalen of jouw advertentie dan wel niet of wel getoond worden. Eén factor is de kwaliteitsscore, die mede bepaald wordt door de kwaliteit en content op de landingspagina. Wil jij dus succesvol adverteren op Google? Zorg dan voor kwalitatieve en relevante content op je website!

seo uitbesteden

Succesvolle Google Ads campagnes

We horen het helaas nog vaak. Ondernemers die veel geld weggooien door slecht lopende Google Ads advertenties. Bij FixWebs hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij zorgen namelijk voor succesvolle Google Ads campagnes. Onze SEA specialisten weten precies wat ze moeten doen om van jouw campagne succesvolle advertenties te maken. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact op een vraag een gratis advies gesprek aan!

Wat kost adverteren in Google?

Dan nu het prijskaartje, want wat kost adverteren op Google nou? Goede vraag. Laten we beginnen met dat je dit gelukkig geheel zelf in de hand hebt. Je kunt namelijk een budget vrijmaken voor Google Ads. Heb jij bijvoorbeeld een budget van 310 euro per maand? Dan zal er per dag niet meer dan 10 euro besteed worden aan jouw advertenties.

Hoeveel advertenties kun je hiermee laten vertonen? Dit heeft te maken met je CPC, oftewel de Cost Per Click. Wat je betaalt per klik is deels afhankelijk van het veilingmodel. Google Ads werkt namelijk met een erg snelle live veiling die bepaalt welke advertenties worden getoond. Deze veiling wordt gebaseerd op basis van drie factoren: het bod, de kwaliteitsscore van de advertentie en de verwachte impact van de advertentie-extensies. Een hoger bod betekent dus niet meteen dat jouw advertentie eerder wordt getoond. Meer weten? Neem contact op en vraag een gratis advies gesprek aan!

FixWebs

Hoe gaan wij te werk?

Adverteren op Google

1. Nulmeting

2. Doelen & strategie bespreken

3. Aan het werk

Wil je online adverteren op Google? Begrijpelijk. Door te adverteren op Google bereik jij snel de doelgroep die je wilt bereiken. Geen weken of maanden wachten, maar meteen vindbaar en zichtbaar in Google. Daarbij hou je ook nog eens controle over je kosten. Stel een maximum dag- of maandbudget in en betaal nooit meer dan je wilt. Adverteren in Google? Ga aan de slag met Google Ads!

Online adverteren op Google?

website laten maken

SEA uitbesteden aan Google Ads specialisten

Jouw SEA uitbesteden aan een professioneel SEA bureau? Bij FixWebs is jouw SEA campagne in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties geen geld kosten, maar geld opleveren! Snel rendement halen? Neem nu contact op en wij regelen het voor je!