SEA uitbesteden?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Samen
jouw online doelen bereiken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoger in Google m.b.v. SEA

Wil je snel resultaten behalen in Google en andere zoekmachines? Dan is SEA iets voor jou. SEA staat voor search engine advertising, in de volksmond ook wel zoekmachine adverteren genoemd. 

Met SEA betaal je de zoekmachine elke keer als iemand op je advertentie klikt. Je kunt hoger dan je concurrenten komen te staan door meer te bieden per klik, een hoge ad kwaliteit, en een goede landingspagina. Dit is precies waar wij je mee kunnen helpen als SEA specialist.

Wanneer iemand jouw product intikt in Google kan jouw advertentie direct in de eerste zoekresultaten komen te staan. Dit kan door middel van search ads, shopping ads en diisplay ads.

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!

Waarom SEA uitbesteden?

Je zou SEA zelf kunnen doen, maar dit kost vaak veel tijd en geld. Je moet namelijk goed overweg kunnen met de verschillende SEA management platformen. Daarnaast is het belangrijk dat je bied op de juiste zoekwoorden. Bied je op verkeerde zoekwoorden, of te brede zoekwoorden, dan is de kans groot dat je daarop veel geld gaat verspillen. 

Wanneer je het aan ons uitbesteed zorgen wij ervoor dat je kosten per acquisitie zo laag mogelijk worden.

Hoe snel ga ik geld verdienen met SEA?

Met SEA zou je in theorie vanaf dag 1 al geld kunnen verdienen. Er zitten echter wel grote verschillen in per branche, waardoor het moeilijk te zeggen is of dit voor jouw bedrijf ook zo is.

Met SEA kun je direct bovenin de zoekresultaten terechtkomen, maar er is vaak tijd nodig om te kijken welke zoekopdrachten het meest converteren voor je product of dienst. 

Door de campagnes en landingspagina’s telkens weer te optimaliseren kunnen we uiteindelijk tot een zo laag mogelijke kost per acquisitie komen.

 

Is SEA iets voor mijn bedrijf?

SEA kan in principe werken voor elke branche. In sommige branches werkt het echter wel beter dan in andere. Wil je erachter komen of SEA iets is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op.