FixWebs

Over ons

FixWebs is een ambitieus online marketingbureau voor bedrijven die online willen groeien. Sinds 2017 maken wij al websites voor het MKB. Wij helpen je graag bij het behalen van online succes.

Waarom FixWebs?

We zijn flexibel en denken graag met je mee om je bedrijf zo succesvol mogelijk te maken op online gebied. Wanneer je ons inschakelt voeren wij niet slechts de taak uit van online marketing en ontwikkeling, maar proberen we je ook echt te adviseren en te laten zien wat alle mogelijkheden zijn om te groeien in je niche.

Opstart FixWebs

Opstart FixWebs

  • 2017

FixWebs is opgericht in 2017 met als doel het maken van websites voor het MKB. Onze passie voor ontwikkeling van websites was uitgegroeid tot een bedrijf dat de ambitie heeft om webdesign diensten verder uit te breiden.

2017
2018
Eerste kantoor

Eerste kantoor

  • 2018

In 2018 trok FixWebs in haar eerste kantoor, in de Printfabriek aan de Atoomweg. Hierna ontstonden diverse partnerschappen en breidde FixWebs uit.

Aanbieden online marketing

Aanbieden online marketing

  • 2019

Sinds 2019 beidt FixWebs ook online marketing aan. De focus ligt hier nog op web, maar al snel blijkt dat onze klanten veel baat hebben bij de vindbaarheid van hun website.

2019
2021
Verhuizing en nieuwe focus

Verhuizing en nieuwe focus

  • 2021

Sinds 2021 zit FixWebs aan het Hereplein 4. Ook kiezen we ervoor om ons vanaf nu voornamelijk te focussen op het online marketing gedeelte. Natuurlijk creëren we ook nog altijd websites, net als voorheen.