Over ons

FixWebs

Wij zijn FixWebs

Wij zijn FixWebs. Een nuchter en ambitieus internetbureau uit Groningen. Het doel van FixWebs is om voor elke klant een droomwebsite te ontwerpen en ontwikkelen die helpt bij het behalen van online succes. Online succes is een erg breed begrip. Het doel van FixWebs is dan ook om een totaalpakket aan te kunnen bieden om dit online succes te behalen. Zo helpen wij  je graag met zoekmachine marketing (SEO & SEA) om jouw website online vindbaar te maken. Is dit alles? Zeker niet, wij denken ook graag mee over jouw huisstijl en bieden bedrijfsfotografie aan om jouw bedrijf in beeld te brengen! 

Hoe het allemaal begon

FixWebs is opgericht in 2017 door Joshua Clinton met als doel om betaalbare websites te maken voor ondernemers uit Groningen en omstreken. In 2015 is de passie voor webdesign echter al begonnen. In dit jaar begon Joshua namelijk zijn eerste eigen bedrijf. Hij had hier een website voor nodig en begon zich te verdiepen in het ontwikkelen van websites. Al gauw merkte Joshua dat hij het designen en ontwikkelen van websites erg leuk vond en hij hier ook nog eens erg goed in bleek te zijn. Hij bleef zich verder ontwikkelen in webdesign en maakte een aantal websites voor zichzelf en zijn familie. In de zomer van 2017 had Joshua de ins en outs van webdesign aardig onder de knie. De tijd was rijp om zijn diensten aan te bieden aan het grotere publiek. 

FixWebs

De naam FixWebs

Je bent van plan een eigen bedrijf te beginnen, maar hoe ga je jouw bedrijf noemen? Een goede bedrijfsnaam sluit aan bij de gedachte achter het bedrijf en wat het bedrijf wilt uitstralen. Met deze gedachte is Joshua samen met een goede vriend gaan brainstormen over zijn bedrijfsnaam. Het bedrijf is jong, modern en ambitieus. Geen dure woorden. Geen loze beloften, maar een nuchter, modern en betrokken onderneming. FixWebs, wij fiksen jouw website.

Leren van de beste

Al gauw kwam Joshua in contact met grotere webdesign ondernemers. Hieruit is een samenwerking ontstaan waarin Joshua veel heeft geleerd van grote webdesign bureaus wat hij weer toe kon passen in zijn eigen bedrijf. Tijdens deze periode heeft hij inzicht gekregen in hoe de grotere bedrijven te werk gaan. Ook heeft hij veel opgestoken van de ervaren webdesigners binnen deze bedrijven. Dankzij de samenwerking heeft Joshua zijn eigen werk naar een nieuw en hoger niveau kunnen tillen. Op deze manier kan hij de klanten van FixWebs nog beter en sneller helpen.

FixWebs
FixWebs webdesign en SEO

Online vindbaar

In de loop der jaren kwam Joshua erachter dat een mooie website nog maar de eerste stap is naar online succes. Wie in de online wereld succes wilt behalen moet eerst vindbaar zijn. Joshua wilde zich eerst zelf verdiepen in online marketing, echter al gauw merkte Joshua dat hij zijn klanten het best kan helpen door op elke plek een specialist neer te zetten. Met deze gedachte is Joshua een samenwerkingen begonnen met verschillende ervaren online marketeers, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Met een lach

Wij van FixWebs doen ons werk met plezier. Wij zijn een ambitieus internetbureau dat staat te springen om jouw website een online succes te maken. Wij zitten niet stil en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Een nuchter bedrijf, geen moeilijke woorden en geen loze beloftes. Om onze klanten een totaalpakket te kunnen (blijven) bieden, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nog meer online succes te behalen voor jouw website. Ben jij net zo enthousiast als wij? FixWebs gaat graag voor je aan de slag en dat met een lach op ons gezicht!

FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Onze diensten

Wij bieden alleen datgene aan waar wij goed in zijn. Door onze nauwe focus van diensten
kan ons gespecialiseerde team altijd kwaliteit garanderen.

Online marketing

Jouw website online vindbaar maken is waar het om draait. Meer bezoekers, meer klanten.

WEBSITE

Een professionele website die mooi, snel en functioneel is. Jouw bedrijf naar het volgende niveau.

WEBSHOP

Een converterende webwinkel die goed werkt en goed te indexeren is door zoekmachines.

Huisstijl

Een identiteit voor jouw bedrijf is essentieel. Laat ons je verrassen met een oogstrelende huisstijl.

Hosting & onderhoud

Jouw website razendsnel online zonder uitval. Onze hosting kwaliteit is van het hoogste niveau.