Portfolio

FixWebs

Hosting4Ever

Kwalitatieve, laaggeprijsde hosting bij Hosting4Ever. Voor deze klant hebben wij een hostingwebsite gebouwd waarop domeinnamen en hosting kunnen worden besteld. Tevens kan men opzoeken of domeinnamen nog beschikbaar zijn en wordt er voor verschillende benodigdheden hosting aangeboden. Naast het ontwerp en de realisatie van de website hebben we tevens een aantal teksten geschreven voor de klant en een nieuwsbriefintegratie toegevoegd, zodat mensen zich kunnen aanmelden voor diensten die in de toekomst worden aangeboden. 

logo-h4e

De klant aan het woord

“Mooi werk! Werkt nog beter dan verwacht, zeer snelle service!” ~ Stijn

5/5

Jouwfietsaccu.nl

Jouwfietsaccu.nl is een webshop dat gespecialiseerd is in fietsaccu’s voor vrijwel elke fiets. Met de handige zoektool kom je binnen enkele klikken terecht bij de accu die op jouw fiets past en dat tegen de scherpste prijs. Naast het design en ontwikkeling van de website, hebben wij ook het logo mogen ontwerpen voor Jouwfietsaccu.nl en helpen wij de website aan verkeer d.m.v. online marketing. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website!

5/5

The Green Lab Co.

In maart 2021 hebben wij de site voor The Green Lab Co. mogen realiseren. The Green Lab Co staat voor duurzaamheid, zo zijn ze o.a. lid van initiatieven als Plastic Pact Nederland. Het doel van The Green Co. is om betaalbare personal care producten in de markt te zetten die bijdragen aan een duurzamere wereld. Inmiddels liggen de handgels van The Green Lab Co. zelfs al in ongeveer 450 Nederlandse Lidl-filialen.
De website diende een duurzame en natuurlijke uitstraling te hebben, waarbij het in één opslag duidelijk is waar het om gaat. Binnen 2 weken hebben wij de website gebouwd. Beide partijen waren tevreden over het aangeleverde design, waardoor we al vrij vlot konden starten met de echte bouw van de website. Tot slot zijn de puntjes op de i toegevoegd, zoals een beveiligd SSL-certificaat, de headingstructuur en gebruikerservaring

greenlab logo

De klant aan het woord

“Een uitstekende webdeveloper!
Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!” ~ Maarten

5/5

Complianced

Een wwft-check uitvoeren is nog nooit zo makkelijk geweest met de automatische wwft compliance oplossing van Complianced. Door het uitvoeren van een Wwft check zorg je ervoor dat je als ondernemer niet wordt gelinkt aan criminele transacties of organisaties. Dit wil je natuurlijk als ondernemer voorkomen. Complianced nam contact met ons op om hun te helpen bij het maken van een professionele en zakelijke website, inclusief SEO-teksten. Zowel wij als de klant zijn tevreden over het eindresultaat. Meer weten over dit project?

logo Complianced

De klant aan het woord

“Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!” ~ Stijn

5/5

Debij Projectrealisatie

DeBij Projectrealisatie is een bouwbedrijf uit Hoogeveen dat door heel Nederland klanten helpt bij hun bouwprojecten. We werden door de eigenaar benaderd voor de bouw van een professionele website inclusief teksten, logo en visitekaartjes ontwerp. Na goedkeuring van het design zijn we begonnen met het daadwerkelijk bouwen van de website, met een prachtig eindresultaat en tevreden klant als gevolg! Meer weten over dit project?

debij-logo

De klant aan het woord

“Een no nonsens company die verstand hebben waarvan ze dat zeggen te hebben. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed en hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan.” ~ Mark

5/5

DMS Holland

DMS-Holland is een schoonmaakbedrijf dat werkt in zowel Nederland, Duitsland als België. Je kunt bij DMS-Holland terecht voor vrijwel alle soorten schoonmaak, van specialistische reiniging tot zonnepanelen reiniging en van glasbewassing tot dagelijkse schoonmaak. Er werd ons gevraagd om alle diensten op de website te plaatsen, een offerte-mogelijkheid te bieden en bovenal een overzichtelijke website te realiseren. Goede communicatie was hierbij essentieel. Zowel wij als de klant zijn tevreden over het eindresultaat! Benieuwd naar dit project?
logo dms

De klant aan het woord

“5 sterren voor FixWebs, zeer tevreden!” ~ Julian

5/5

PlushBrush

Ben je op zoek naar een leuke haarborstel voor je kind? Dan zijn de borstels van PlushBrush het zeker waard om te proberen. De haarborstels zijn naast praktisch namelijk ook nog eens erg leuk. Het zijn namelijk borstels en knuffels in één! Er werd ons gevraagd om een kindvriendelijke website te realiseren die zowel gebruiksvriendelijk als online vindbaar zou zijn. Meer weten over dit project?

De klant aan het woord

“Mooie webshop voor mij opgezet, goede webdesigner!” ~ Anke

5/5

ARC Investment

ARC Investment is een internationaal transportbedrijf dat werkt voor grote bedrijven als Total en Coca-Cola. Ze bieden banen aan in ontwikkelingslanden en ontzorgen prominente bedrijven van hun transportbehoeftes. Er werd ons gevraagd om een overzichtelijke en overtuigende website te realiseren voor ARC Investment. Meer weten over hoe wij te werk zijn gegaan? Lees hier meer over dit project.

logo arc

De klant aan het woord

“Snelle service en goede samenwerking” ~ Monica

5/5
website laten maken

Staat jouw website hier binnenkort ook tussen?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! Vraag geheel gratis een offerte aan en we nemen contact met je op!