SEO Groningen

FixWebs

SEO in Groningen | Zoekmachine optimalisatie specialist

Online beter vindbaar worden m.b.v. SEO?

Wil jij hoger in Google komen met jouw website? Dan is SEO dé manier om online beter vindbaar te worden. Met SEO zorg je er namelijk voor dat jouw website hoger in zoekmachines, zoals Google, komt. Door effectief gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) werk jij aan een duurzame bezoekersstroom naar je website. En wil jij je producten of diensten verkopen? Dan kan je deze bezoekers goed gebruiken! Wil jij dit nu ook? Neem dan snel contact op met hét SEO bureau in Groningen.

FixWebs

Hoe helpen wij jou hoger in Google?

Ben je op zoek naar een SEO bureau in Groningen? Gevonden. Wij van FixWebs hebben ervaren SEO specialisten in huis die precies weten wat jouw website nodig heeft om online beter vindbaar te worden. Dit zorgt weer voor meer bezoekers naar jouw website. Hoe wij dit doen? Dat gaan we je uitleggen! Om precies te werk te gaan is het noodzakelijk om eerst een algemene nulmeting te doen van de website. Dit doen we door de huidige content onder de loep te nemen, de domeinwaarde te checken, de concurrentie in kaart te brengen en door zoekwoorden onderzoek. Op basis van deze informatie beslissen wij onze SEO strategie.

Hoe belangrijk is SEO voor jouw website?

Goede vraag. We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: heel belangrijk. Een mooie website is één, maar zonder bezoekers heb je niet heel veel aan een website. Wil jij dat er bezoekers naar jouw website komen? Dan ontkom je simpelweg niet aan SEO.  Uit onderzoek is gebleken dat 95% van de Nederlanders hun zoektocht naar informatie, product of bedrijf starten in Google. Wil jij je producten of diensten verkopen? Dan is het noodzakelijk daar te zijn waar jouw doelgroep zich bevindt. Juist, in Google dus! Sta jij niet tussen de zoekresultaten? Dan loop je flink wat bezoekers mis. Wil jij nu hoger komen in Google? Dan is SEO precies wat je nodig hebt.

FixWebs
FixWebs

Hoger komen in Google?

Jouw website hoger in de zoekmachines in 3 stappen.

1. Nulmeting

2. Doelen & strategie bespreken

3. Aan het werk

Een totaalpakket aan SEO

FixWebs is een full-service SEO bureau. Dit betekent dat wij een totaalpakket bieden aan SEO. Geen halve werkzaamheden, maar een échte SEO boost aan jouw website, zowel on-page als off-page. Naast dat we de huidige content optimaliseren, schrijven wij a.d.h.v. het zoekwoorden onderzoek uitgebreide en relevante nieuwe content. Dit zorgt voor meer bezoekers naar jouw website. Content is namelijk key om hoger in Google te komen.

Waar veel SEO bureaus het hierbij laten, werken wij ook aan jouw domein autoriteit m.b.v. linkbuilding. Wij bieden een totaalpakket aan on-page en off-page SEO. Jouw SEO in Groningen uitbesteden? FixWebs is de SEO specialist die zorgt voor meer bezoekers naar jouw website!

Wat is SEO nou precies?

Even terug naar het begin. Meer bezoekers naar je website klinkt wel leuk, maar wat is SEO nou precies? SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Klinkt erg lastig te begrijpen, is het gelukkig niet. SEO is namelijk simpelweg een combinatie van activiteiten en processen die worden uitgevoerd om een website hoger te laten scoren in Google. Meer weten over wat SEO is en hoe het werkt? Lees hier alles over SEO.

FixWebs

Met SEO verdien je bezoekers

Natuurlijk is snel resultaat met adverteren in Google (SEA) leuk, maar onthoud wel, deze bezoekers blijf je kopen. Het voordeel van SEO is dat je werkt aan een duurzame organische bezoekersstroom, hierdoor ben je na enige tijd weinig tot geen geld meer kwijt. Voor organische bezoekers betaal je namelijk geen geld. Met SEO verdien je eerlijk je bezoekers, waar je bij adverteren altijd voor je bezoekers blijft betalen!

Hoe snel zie je resultaat met SEO?

Een vraag die wij onwijs vaak krijgen. Het beeld van SEO is dat er binnen een korte periode veel resultaten behaald worden. Dit is helaas niet mogelijk. Hier zijn wij heel eerlijk en transparant over. Beloofd een SEO bureau snel te zorgen voor bergen met goud? Trap hier dan niet te snel in. SEO is namelijk geen sprint, maar een echte marathon. Uit onderzoek is gebleken dat het ongeveer 2 tot 6 maanden kan duren voor je jouw eerste stabiele posities heb behaald. Dit is echter afhankelijk van factoren als de concurrentie, zoekwoordvolume en het budget. Wil je wel snel resultaat? Dan is adverteren in Google (SEA) wat je zoekt! Benieuwd naar hoe snel je resultaat ziet met SEO? Wij vertellen je het.

De eerste maand
Jouw SEO optimalisatie is gestart
Maand 0-3
Jouw content staat online en wordt gecrawld en geïndexeerd door Google
Maand 3-6
Jouw eerste posities worden behaald
Maand 6-9
Er ontstaat een duurzame organische bezoekers- stroom
Maand 9+
Jouw nieuwe content rankt snel en de bestaande content rankt stabiel

De diepte of breedte in?

Hoe snel je SEO-resultaat kunt verwachten is grotendeels afhankelijk van op welke zoekwoorden jij wilt scoren. Laten we het zoekwoord ‘auto kopen’ als voorbeeld nemen. Maandelijks zoeken bijna 50.000 mensen op dit zoekwoord. Elk bedrijf wilt hiermee wel op positie 1 staan, waarom? Deze positie zorgt voor enorm veel omzet. Voor deze positie zijn bedrijven dan ook bereid flink te betalen. Heb jij een klein budget? Dan is een nummer 1 positie op dit zoekwoord vrijwel onmogelijk. Wanneer je een klein budget hebt raden wij dan ook aan om niet de diepte in te gaan, maar de breedte op te zoeken. Zoekwoorden met een minder hoog zoekvolume en minder concurrentie. Op deze manier haal jij meer uit je SEO-budget. Nogmaals, beloven andere SEO-bureaus je gouden bergen? Trap hier niet zo snel in en blijf logisch nadenken. Voor een dubbeltje zit je niet op de eerste rang, ook niet in de SEO-wereld!

FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Onze pakketten

Hier onze pakketten om jouw beter online vindbaar te maken. Onze pakketten zijn per maand opzegbaar. Zo zit jij nergens aan vast. Wij raden het echter aan om een pakket minimaal 3 maanden de kans te geven, zodat Google genoeg tijd heeft om de wijzigingen aan de website op te pakken. Dit noemen we crawlen en indexeren.

Starter

Voeg je header hier toe

Per maand

Groei

€570,-

Per maand

Ultiem

Op maat

Per maand

Veelgestelde vragen

Over het algemeen kun je binnen 2 tot 6 maanden stabiele resultaten verwachten! Hoelang het precies duurt voor je stabiele SEO-resultaten zult gaan merken is echter afhankelijk van meerdere factoren. Wie is je concurrentie, wat is het zoekvolume en wat is je budget? Dit zijn o.a. factoren die de snelheid van je SE0-resultaat beïnvloeden.

Wij kunnen voor elk bedrijf aan de slag om hun online vindbaarheid te vergroten. Van kappers tot bouwbedrijven en van lokale ondernemers, tot regionale en landelijke ondernemingen.

Communicatie is erg belangrijk. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor vragen of advies. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken. Om jou goed op de hoogte te houden van het SEO-traject updaten wij elke maand het SEO-dashboard dat wij speciaal hebben ontwikkeld voor onze SEO-klanten. In dit dashboard kun je op elk moment van de dag heel eenvoudig terugvinden wat wij hebben gedaan, welke posities jouw website heeft, hoeveel gebruikers jouw website heeft en nog veel meer!    

Voordat we beginnen met SEO voor je website is het van belang dat we duidelijk weten waarvoor jij gevonden wilt worden. Welk product of welke dienst wil je het liefst verkopen aan je klanten? Of waar haal je het meeste rendement op? In welke locaties wil je gevonden worden? Deze vragen worden voordat we beginnen met een SEO-abonnement allemaal aan je gesteld, zodat we een goed beeld hebben van wat jouw SEO doelen zijn.

Dat ligt eraan. Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) komt veel kijken. Zo zijn er ongeveer 200 verschillende factoren die jouw posities in Google bepalen. Factoren waar veel kennis voor nodig is om deze op de juiste manier toe te passen. Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen. Deze keuze is aan jou. Wil je zelf aan de slag gaan met je SEO? Ga ervoor. Lees je vooraf wel goed in over SEO. Wanneer SEO namelijk niet volgens de richtlijnen van Google gaat, kan dit nare gevolgen hebben voor je website. Wil je zeker van je zaak zijn? Schakel dan een SEO-specialist in.

Bij ons kun je een gratis SEO-advies aanvragen, maar wat houdt dit advies precies in? In dit advies nemen wij een kijkje naar hoe jij er momenteel voor staat t.o.v. je concurrenten. Vervolgens kunnen wij een inschatting maken over wat jouw website nodig heeft om hoger in Google te komen en hoe wij voor meer bezoekers kunnen zorgen. Uiteindelijk zul je een advies ontvangen over welk SEO-pakket het beste bij je past.

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend online marketing bureau. Wij gaan tot het uiterste om de beste resultaten voor jouw website te behalen op het gebied van SEO. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Goede vraag! Welk pakket geschikt is voor jou hangt af van wat jij precies wilt bereiken met SEO. Ben je net nieuw met SEO en/of heb je nog geen groot budget? Dan is ons starterpakket een prima begin. Ben je al bekend met SEO en wil je grotere stappen maken? Dan is ons groeipakket ideaal. Ben jij echt klaar om grote sprongen te maken in de online wereld? Dan raden wij ons ultiem-pakket aan. 

Voor de eerste maand vragen wij een betaling vooraf. Voor de maanden daarna is het mogelijk om binnen 14 dagen na facturatie te betalen, of automatische incasso in te stellen. 

Wanneer je zo efficiënt mogelijk te werk wilt gaan is een goed zoekwoordenonderzoek een vereiste. Waar zoekt jouw doelgroep precies naar, hoe vaak zoeken ze dit en hoe hoog scoor jij op deze zoekwoorden? Door middel van een zoekwoordenonderzoek breng je dit in kaart. Op basis van deze informatie kun je vervolgens zo gericht mogelijk jouw doelgroep bereiken.

Linkbuilding is een ander woord voor promoten. Andere websites promoten jouw website door middel van backlinks naar jouw website. Deze links ziet Google als stemmen naar jouw website. Hoe meer relevante stemmen, hoe belangrijker jij bent. Wil je meer weten over linkbuilding? Lees het hier.

Nee, dit is compleet gratis. Als er nog facturen openstaan moeten deze wel voldaan worden.

Je kunt elke maand opzeggen, je zit dus nergens aan vast. Dat beloven wij je.

Een snelle laadtijd is inderdaad één van de 200 factoren die jouw posities in Google bepalen. Om te garanderen dat wij jouw website sneller maken, is het echter wel nodig om hosting bij ons af te nemen. Een snelle website valt en staat namelijk op een goede en betrouwbare hosting. Wanneer je jouw hosting bij een andere partij hebt staan, hebben wij hier geen controle over. Met onze hosting kun je rekenen op een erg snelle website, voor zowel de mobiele versie als de desktop versie.  

Dit is officieel gezien geen onderdeel van SEO, maar toch heeft het uiterlijk van jouw website wel effect op je conversie. Wanneer bezoekers dankzij SEO daadwerkelijk op jouw website komen helpt een mooie website natuurlijk. Voor meerprijs kunnen wij zorgen voor een mooiere en conversiegerichte lay out. We kunnen je website zelfs helemaal vernieuwen. Soms is dit dus aan te raden om de conversie van je website te verbeteren.

Nee hoor, wij rekenen geen opstartkosten voor onze SEO-pakketten.

Niet vastzitten aan een abonnement?

Ben jij op zoek naar SEO in Groningen, maar wil je niet vastzitten aan een abonnement? Dat kunnen we begrijpen. Daarom kun je bij ons ook eenmalige SEO afnemen. Op deze manier staat jouw website toch goed ingericht en bevat hij uitgebreide en relevante teksten. Wil je echter grote stappen maken, dan raden wij altijd aan om een abonnement te nemen. Gebruik maken van ons eenmalige SEO-pakket? Neem contact op.

FixWebs webdesign en SEO
website laten maken

SEO in Groningen uitbesteden aan specialisten

Wil jij hoger in Google komen en meer online resultaat behalen? SEO is precies wat je zoekt. Wij van FixWebs zijn al jaren gespecialiseerd in SEO in/rondom Groningen. Ben je dus op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist? FixWebs is hét SEO bureau in Groningen dat jou kan helpen. Geen loze beloften of dure woorden, maar een nuchter en hardwerkend bedrijf. SEO in Groningen? We gaan graag voor je aan de slag!