ClickCease

SEO Groningen - zoekmachine optimalisatie

Zoek je een SEO bureau in Groningen? Wij helpen je graag! Kwalitatieve SEO
voor een eerlijke prijs.

Vraag vrijblijvend een kansen-analyse aan

SEO Groningen - Jouw zoekmachine optimalisatie specialist

Als je hoger wil komen in Google heb je SEO nodig. Maar wat is SEO eigenlijk? SEO staat voor search engine optimization. In het Nederlands wordt dat ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Met SEO zorgen we dat je website hoger in de zoekresultaten komt van Google en andere zoekmachines. Dit kan weer zorgen voor meer bezoekers en dus meer omzet voor je bedrijf. SEO is vaak de meeste duurzame manier om organisch te groeien in de zoekresultaten. Je kunt SEO eventueel zelf doen, maar wij raden aan om het te laten doen door een specialist. Voor de meeste ondernemers is het beter om zich te focussen op andere aspecten uit hun bedrijf of op hun eigen vakmanschap.

Wil je weten of SEO iets is voor je bedrijf? Vraag vrijblijvend een kansenanalyse aan zodat we kunnen kijken of SEO de beste manier is om jouw bedrijf online te laten groeien.

Gratis kansenanalyse?

Als je al een website online hebt staan kunnen we gratis en vrijblijvend kijken welke online marketing strategieën ervoor kunnen zorgen dat deze meer gaat opleveren. Vraag nu je gratis kansenanalyse aan.

Ja, stuur maar op

Waarom SEO bureau uit Groningen

Als je een SEO bureau inhuurt is het vaak fijn dat je persoonlijk met elkaar kan afspreken. Dit zorgt gelijk voor een goede vertrouwensband en zorgt dat je duidelijker kunt communiceren. Het is mogelijk voor ons om online of telefonisch af te spreken, maar dit is vaak toch net iets anders dan afspreken in persoon.

WIj kunnen bij jouw bedrijf langskomen, maar je mag ook bij ons langskomen om je strategie en voortgang te bespreken. Je kunt je SEO laten doen door elk bureau in Nederland, maar als je korte lijntjes en persoonlijk contact wil, kun je kiezen voor een SEO bureau uit Groningen.

Bovendien leveren wij altijd kwaliteit en zetten wij klanttevredenheid voorop.

Het proces van SEO

SEO bestaat uit drie pijlers, namelijk content, techniek en autoriteit. Als je SEO door ons laat doen houdt dit in dat wij constant werken aan alle 3 pijlers om jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te krijgen. Wil je hoger komen in Google en andere zoekmachines als lokaal bedrijf in Groningen, of nationaal bedrijf? Dan zijn alle 3 pijlers onmisbaar. Maar dat is niet het enige waar je rekening mee moet houden. Wij kijken grondig naar je huidige concurrentie en identificeren de kansen op het gebied van zoekwoorden en zoekvolumes. Op deze manier optimaliseren wij de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf. Natuurlijk vragen we ook jou om input, zodat we precies weten waarop je gevonden wil worden.

Hoe snel levert SEO resultaat op?

Hoe snel SEO resultaat oplevert is afhankelijk van je budget en concurrentie. Wellicht heb je een lokaal bedrijf in Groningen waardoor het sneller kan gaan, vanwege lage concurrentie. Als de concurrent veel aan SEO doet, is de kans groot dat het langer gaat duren voordat je in de topresultaten van Google terecht komt. Simpelweg omdat je concurrent hier wellicht al veel langer mee bezig is. Maar wees niet bang, ook al heeft je concurrent al goede posities bemachtigd op verschillende zoekwoorden, alsnog kunnen we kijken wat de zwakke punten van de concurrentie zijn en daarop anticiperen. Wij maken van tevoren een strategie zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Als je bij ons een aanvraag doet doen wij gratis een analyse voor je om je een inschatting te geven hoelang het ongeveer duurt voordat je op bepaalde zoekwoorden gaat scoren. Let wel, wij hebben geen glazen bol en kunnen niet weten wat andere concurrenten op den duur gaan doen in je branche. Wel kunnen we hier op anticiperen tijdens het proces. Wij blijven dan ook de markt goed in de gaten houden en houden je hierover op de hoogte.

Voordelen van SEO voor Groningse ondernemers

Voor Groningse ondernemers kan SEO uitermate belangrijk zijn. Een website online zetten is nou eenmaal niet meer de sleutel tot online vindbaarheid. Je moet constant blijven werken aan je marketing en vindbaarheid. Anders gaan klanten je nou eenmaal niet online vinden. Wil je online gevonden worden in de regio Groningen, of op nationaal gebied met behulp van SEO? Wij helpen je graag. Vraag gratis en vrijblijvend een kansenanalyse aan om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

SEO vs SEA

Wanneer je duurzame, organische groei wil is SEO de oplossing om hoger te komen in Google en andere zoekmachines in de regio Groningen en daarbuiten. Met SEO investeer je namelijk constant in de content en autoriteit van je eigen bedrijf.

Met SEA ligt dit anders. SEA staat voor search engine advertising, ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Dit houdt in dat je Google of een andere zoekmachine telkens betaald als iemand op je advertentie klikt. Dit betekent tegelijkertijd dat je niet maandenlang hoeft te wachten voordat je pagina’s worden geïndexeerd of kan testen wat wel en niet werkt. Met het juiste product en de juiste aanbieding plus goede targeting kun je met SEA vanaf dag 1 geld verdienen. Je kunt je met deze vorm van adverteren niet alleen richten op mensen uit de stad Groningen of provincie Groningen, maar ook heel Nederland of zelfs heel de wereld.

Het voordeel van SEO is dat je op een gegeven moment topposities hebt behaald waarbij je niet telkens weer opnieuw hoeft te betalen voor elke bezoeker die binnenkomt op je website.

Het voordeel van SEA is dat je op korte termijn al resultaten kunt behalen.

Wij raden meestal aan om SEO en SEA te combineren, zodat je op korte termijn geld kan verdienen, wat je weer kan investeren in de organische groei op lange termijn.

Betrouwbaar SEO bureau uit Groningen

Wanneer je een SEO bureau inhuurt uit Groningen wil je natuurlijk dat deze betrouwbaar is en haar afspraken nakomt. Dit is voor ons geen probleem. Met onze ruime opzegtermijn en flexibele contracten kun je er van op aan gaan dat wij je bedrijf op een correcte manier helpen. Meer weten? Doe de gratis kansenanalyse.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis kansenanalyse aan

Wij zullen je website analyseren voor kansen op het gebied van online marketing. Je ontvangt van ons een digitaal geschreven rapport waarin staat wat voor resultaten je kunt verwachten.

Nu logo en website aanvragen

Nu logo, huisstijl en website aanvragen

Nu logo en huisstijl aanvragen

Nu logo aanvragen