SEO OFFERTE

FixWebs

SEO offerte aanvragen?

Had je graag je SEO willen laten uitbesteden aan een specialist? Verstandige keus! Op deze manier werk je op een professionele manier aan een duurzame bezoekersstroom. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen om hoger in Google te komen? Vraag nu je SEO offerte aan bij FixWebs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Keuze uit 3 pakketten

Wanneer jij je SEO wilt laten uitbesteden aan de SEO specialisten van FixWebs dan heb je de keuze uit één van onze drie pakketten. Voor dat we starten met de kick-off zal er bij alle pakketten eerst een nulmeting gedaan worden om zo jouw domein in kaart te brengen. Hierbij wordt er een kwaliteitscheck gedaan van jouw huidige content, wordt er een zoekwoordenonderzoek gedaan, wordt er een nulmeting van jouw domein gedaan, nemen wij de concurrentie onder de loep en koppelen wij jouw Google Search Console & Google Analytics.

Basispakket a €260,-

Ons basis pakket bestaat uit totaal 4 uur SEO werkzaamheden van één van onze SEO specialisten.
Hierbij wordt er gewerkt aan jouw content en wordt jouw domein autoriteit verhoogt d.m.v. linkbuilding. Dit pakket wordt vaak gekozen door ondernemers die nieuw zijn met SEO en zich afvragen of SEO hun website daadwerkelijk kan helpen.
Aanvragen

Basispakket a €520,-

Ons mediumpakket bestaat uit totaal 8 uur SEO werkzaamheden door een SEO specialist.
Ook in dit pakket wordt er gewerkt aan jouw content en wordt jouw domeinautoriteit verhoogt d.m.v. linkbuilding. Dit pakket wordt vaak afgenomen door ondernemers die al wat van SEO weten en graag een grote stap willen maken in het online vindbaar willen worden.
Aanvragen

Op maat pakket v.a. €780,-

Ons op maat pakket is zoals je al raad speciaal op maat gemaakt voor jouw website.
Wanneer je dit abonnement aanvraagt bij ons zullen wij jouw website volledig onder de loep nemen om zo te komen tot een advies die aansluit bij jouw doelen. Dit pakket is erg populair onder ondernemers die zich hebben ingelezen in SEO en echt grote stappen willen maken om hoger in Google te komen.
Aanvragen

Welk pakket moet ik kiezen?

Welk pakket het best bij jou past hangt natuurlijk af van wat jij wilt bereiken met SEO en hoe snel je dit wilt bereiken. SEO is een duurzaam traject en kost dus veel tijd. Hoe meer SEO werkzaamheden er verricht worden op jouw website, hoe sneller dit traject zal verlopen. Wil je dus zo snel mogelijk scoren in Google? Dan raden wij aan om ons mediumpakket of ons op maat af te nemen. Ben je nieuw met SEO of doe je het liever wat rustiger aan? Dan is ons basispakket geschikt voor je.

Eerste proefmaand

Wanneer je een pakket bij ons afsluit zit je nog nergens aan vast, wij hanteren namelijk eerst een proefmaand. Na deze eerste maand zullen wij de SEO werkzaamheden met je doornemen en o.b.v. jouw tevredenheid zullen we of verder in zee gaan met elkaar of scheiden onze wegen. Op deze manier zit jij nergens aan vast en kunnen wij bewijzen dat wij kwaliteit leveren. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat er binnen 1 maand geen grote SEO resultaten bereikt kunnen worden. Lees hier waarom SEO een duurzaam traject is.  De eerste proefmaand is daarom puur en alleen om te controleren of jij tevreden bent met de kwaliteit van ons werk.

SEO specialist

Per maand opzegbaar

Niemand wilt vast zitten aan een abonnement waar hij of zij niet tevreden over is. Bij ons kun je dan ook jouw abonnement opzeggen wanneer je wilt. Wanneer jij jouw abonnement opzegt, zal de huidige maand nog wel afgerond worden, om vervolgens het abonnement stop te zetten.

Eenmalig SEO teksten laten schrijven?

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om een website eenmalig te voorzien van echte professionele SEO teksten. Niet iedereen wilt vastzitten aan een abonnement, maar wilt wel zijn teksten voorzien hebben van professionele SEO teksten. Om deze reden kun je dan ook een eenmalige SEO teksten bij ons aanvragen.

Meer weten over SEO?

Had je graag meer willen weten over wat SEO precies is, hoe het werkt en waarom het belangrijk is voordat je daadwerkelijk een SEO abonnement afsluit? Begrijpelijk! Op onze SEO pagina vindt je alles wat je wilt weten over SEO. Benieuwd? Lees hier alles over SEO.

FixWebs
FixWebs

SEO uitbesteden aan een SEO specialist

Jouw SEO laten uitbesteden aan echte SEO specialisten? Wij van FixWebs staan te springen om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Door onze SEO werkzaamheden zal jouw website hoger in Google komen en zal er gewerkt worden naar een duurzame organische bezoekersstroom. Ben je net zo enthousiast als wij? Vraag dan zeker een SEO offerte bij ons aan en we bespreken graag de mogelijkheden naar jouw online succes!