Social Media

FixWebs

Social Media #uitbesteden

Had je graag actiever willen zijn op Social Media, maar heb je hier simpelweg geen tijd, zin of kennis voor? Begrijpelijk! Je bent overigens niet de enige. Toch liggen er op Social Media onwijs veel kansen voor het opgrijpen. Niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor meer binding met bestaande klanten! Je doet er dus goed aan om je Social Media uit te besteden en op een professionele wijze aan te laten pakken. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Wat doen wij precies?

Bij ons kun je terecht voor een totaalpakket aan Social Media marketing. Zo heb jij weer tijd voor waar jij goed in bent en zorgen wij voor de juiste inzet van Social Media. Wanneer je je Socials namelijk goed inzet, kan dit leiden tot meer gerichte bezoekers naar je website en bindt je jouw doelgroep aan je bedrijf! Benieuwd naar wat wij precies doen? We leggen je het uit!

Content creatie

Het succes van jouw Socials hangt af van de content. Wij creëren content die blijft hangen.

Onderzoek

De doelgroep staat natuurlijk centraal. Ken je doelgroep én jezelf, daar zorgen wij voor!

Strategie

A goal without a plan is just a wish. Wij zorgen voor een Social Media strategie op maat.

Advertising

Snel succes behalen? Adverteren is the way! Wij zorgen voor een snelle groei.

Wat is Social Media?

Maar weer even terug naar de basis, want wat is Social Media nu eigenlijk? Zoals je misschien gemerkt hebt, zijn de Instagrams, TikToks en Facebooks van deze wereld niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Urenlang besteden mensen hun tijd op deze razend populaire apps. Nu kun je als bedrijf denken oké leuk, maar je kunt er ook gebruik van maken! Social Media is simpelweg een verzamelnaam voor vrijwel alle online platformen waarop de gebruikers zelf de inhoud verzorgen, denk hierbij aan Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, TikTok en ook zeker YouTube mogen we niet vergeten!
webdesign Hoogeveen
FixWebs

Voordelen Social Media

Wanneer je je doelgroep wilt bereiken dan is Social Media een uitstekende manier om dit te realiseren. Wist je bijvoorbeeld dat 7,3 miljoen mensen in Nederland Facebook hebben? En dat de gemiddelde schermtijd van Nederlands ligt op 3 uur per dag? Social Media is hot en daar kan je als bedrijf gretig gebruik van maken! Wanneer je Social Media namelijk juist inzet kan dit leiden tot:

Social Media marketing & beheer door #specialisten

Wil je jouw Social Media uitbesteden en laten beheren door echte specialisten? De Social Media experts van FixWebs helpen je graag verder. Onze klanten krijgen gegarandeerd meer naamsbekendheid, aantrekkelijke content, meer interactie met de klanten, winstgevende advertenties en onwijs veel leuke nieuwe klanten! Ben jij er klaar voor om de Social Media wereld over te nemen met je bedrijf? Let’s go!
FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
website laten maken

Social Media uitbesteden? Neem nu contact op!

Social Media uitbesteden is dé oplossing voor bedrijven wanneer zij zelf geen tijd hebben om actief te zijn op de socials. Wij zorgen voor een Social Media strategie op maat. Geïnteresseerd? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!