Webdesign Assen

FixWebs

Webdesign in Assen?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar webdesign bureau in Assen? Nou, je kunt stoppen met zoeken! Wij van FixWebs zijn namelijk een échte webdesign specialist. Wij helpen jou dan ook graag bij het maken van jouw droomwebsite. Wij helpen al sinds 2017 ondernemers in en rondom Assen met hun online succes. Geen poespas, dure woorden of loze beloftes, maar ‘gewoon’ een hardwerkend webdesignbureau in Assen. Wij maken jouw website en daar zijn we goed in! Heb jij er net zoveel zin in als wij? Neem dan snel contact op en we gaan voor je aan de slag!

Webdesign binnen 2 weken

Natuurlijk wil jij dat jouw website zo snel mogelijk online staat. Wanneer je jouw website laat maken door ons zorgen wij dat jouw website binnen 2 weken online staat. Kan dit niet sneller? Vast. Wij houden deze 2 weken echter aan om de kwaliteit van het design en de website te waarborgen. Elke website die wij opleveren voldoet zo aan de eisen waar een goede website aan moet voldoen. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van een professionele en betrouwbare website. Van design tot oplevering en van hosting tot techniek. Jouw website is in goede handen bij ons! Jouw website binnen 2 weken online? Geen tijd te verliezen. Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

FixWebs
Snelle website

Wij bouwen de snelste websites

Niemand zit te wachten op een slome website, uit onderzoek is zelfs gebleken dat ongeveer 40% van de bezoekers al afhaakt wanneer een website traag is. Hierdoor kun je aardig wat omzet mislopen en dit willen we natuurlijk voorkomen. Gelukkig maken wij de snelste websites van heel Assen!  Maak je dus maar geen zorgen, met een website van FixWebs loop je geen bezoekers en omzet mis. Wij zorgen voor een razendsnelle website! Jouw laadtijd meten? Dat kan via Google Page Speed. Krijg jij geen groene score? Dan is er werk aan de winkel!

Gebruiksvriendelijk & Responsive

De gebruiker hoort natuurlijk centraal te staan op een website. Niemand vindt het fijn om te belanden op een website die traag is, die niet goed in elkaar steekt en die niet gebruiksvriendelijk is. De User Experience (UX) wordt dan ook steeds belangrijker, ook voor Google. Zo belangrijk dat het zelfs een ranking factor is waarop Google jouw posities bepaald. Met een website van FixWebs hoef je je hier geen zorgen om te maken. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke website die geschikt is voor elk apparaat. Met de opkomst van de telefoon en tablet is een responsive website een must. Benieuwd naar ons werk? In ons portfolio vind je een greep uit de websites die wij gemaakt hebben!

FixWebs

Ontwikkeling in 5 stappen

1. Wensen noteren

2. Briefing opstellen

3. Website ontwerpen

4. Website bouwen

5. Content invoeren

Wat valt er onder webdesign?

Wat is webdesign nu precies? Met andere woorden wat kun je precies van ons verwachten? Goede vraag! Er is soms verwarring over wat webdesign nu precies is. Wanneer wij ‘webdesign’ opzoeken op het internet dan wordt ons verteld dat webdesign in eerste instantie alleen het vormgeven van websites is. Dit betekent dus dat alleen het design wordt gemaakt, maar de website nog niet ontwikkeld word. In de praktijk ligt dit gelukkig anders. Wanneer wij het over webdesign hebben dan hebben wij het over het proces van ontwerp tot ontwikkeling! Wij ontwerpen (designen) dus eerst jouw website en vervolgens, wanneer het design is goedgekeurd, toveren we dit om naar jouw eigen professionele website of webshop.

webdesign Hoogeveen
FixWebs

Webdesign specialist uit Assen

FixWebs maakt al sinds 2017 professionele webdesigns voor ondernemers uit Assen. Wat kun jij hiermee? Nou, dankzij onze jarenlange ervaring (en tevreden klanten) kunnen wij alles maken wat jij maar wilt. Niks is ons te gek of te lastig. Daarom zijn wij de geschikte partij voor het laten maken van jouw website. Wij stoppen pas als jij tevreden bent en wij garanderen je dat dat binnen 2 weken zal zijn! Ben je dus op zoek naar een webdesign specialist in Assen? Neem dan zeker contact op. Je zult geen spijt krijgen. Dat beloven wij je. Wij gaan ervoor zorgen dat jij trots bent op je website!

WordPress webdesign

Wij maken al onze websites in WordPress, omdat WordPress vele voordelen met zich meebrengt. Ben je dus op zoek naar een WordPress webdesign? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het maken van een professioneel webdesign en toveren dit om naar jouw droomwebsite. Het fijne van wanneer je jouw website laat maken in WordPress, is dat jijzelf ook heel handig zelf aanpassingen kan doen aan de website. Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Geen zorgen, je kunt altijd terugvallen op ons! Met een WordPress design zit je dus altijd goed, zowel voor het maken van de website als na de oplevering. 

FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
FixWebs webdesign en SEO

Professioneel webdesign v.a. €850 ,-

Dan nu het prijskaartje, want mag een professionele website precies kosten? Zoals je al hebt kunnen lezen maken wij betrouwbare websites vanaf €850,-. Hiermee zijn wij één van de goedkopere professionele webdesign bureaus in Assen. Is goedkoop dan duurkoop? Nee hoor! Verre van zelfs. Dat garanderen wij je. Wij doen het gewoon net even anders dan onze concurrenten en hiermee bedoelen wij dat wij het beter doen! Benieuwd wat jouw website precies al kosten? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan we bespreken de mogelijkheden!

Webdesign op maat

Wij van FixWebs maken al onze webdesigns op maat, waarom? In onze ogen is elk bedrijf uniek, zo hoort ook hun website dat te zijn. Waar staat het bedrijf voor, wat wilt het bedrijf uitstralen en wat is de doelgroep? Dit zijn o.a. punten waar naar gekeken moet worden. Om te komen tot een design op maat zullen wij eerst in gesprek met je gaan om jouw bedrijf in beeld te brengen. Want geef toe, wie kent jouw bedrijf nu beter dan jijzelf? Nadat we alle benodigde informatie hebben zullen wij komen tot een webdesign op maat. Niet tevreden? Geen zorgen. Wij stoppen pas wanneer jij tevreden bent met het design!

FixWebs

Onze website pakketten

Starter website

€69

Per maand

Ben je pas net begonnen? Dan heb je misschien helemaal geen baat bij een enorme website. Je wilt gewoon een functionele website laten maken. Dat kan met ons Starter-pakket!

Op maat website

v.a. €850

Eenmalig

Wil je een website op maat laten maken, geheel naar jouw wensen/ideeën en met meerdere functionaliteiten? Zoek niet meer verder. Ons Op Maat-pakket is perfect geschikt voor je!

Veelgestelde vragen

Misschien wel de meest gestelde vraag. Bij FixWebs kun je al een website laten maken vanaf €850. Hoeveel jouw website precies gaat kosten hangt echter af van wat voor soort website je nodig hebt. Om al je wensen en ideeën in kaart te brengen gaan we graag eerst om de tafel. Op basis van deze verzamelde informatie kunnen wij je een prijs op maat geven. Onthoud wel, een website is een investering. Het kost je niks, het levert je wat op!

Omdat al onze websites voldoen aan onze kwaliteitseisen houden wij altijd 2 weken aan. Dit hangt echter wel van je website af. Een website van 10-20 pagina’s kunnen wij binnen 2 weken zeker opleveren. Wanneer je echter een websites van 100 pagina’s nodig hebt, kan dit natuurlijker langer duren.

Tijdens het bouwen van de website kunnen we contact met je houden via WhatsApp, email, of telefonisch. Wij zijn eigenlijk op alle gebruikelijke manieren bereikbaar.

Indien je de teksten en afbeeldingen zelf wil verzorgen hebben we deze van jou nodig. Als je ook video’s wil op je website zal je deze ook naar ons door moeten sturen. Kortom alle content die jij op je website wil hebben we van jou nodig.

Het kan ook zijn dat je alle content (deels) door ons laat verzorgen. Als dat zo is hebben we dit dus niet van jou nodig.

Als je al een website of domeinnaam hebt, hebben wij de inloggegevens en verhuiscode van je huidige domein nodig. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw website in goede orde kan worden overgezet naar ons.

Om dit te voorkomen maken wij gelukkig vooraf een ontwerp van jouw website. Deze laten we natuurlijk goedkeuren door jou. Mocht je hier nog feedback op hebben, dan passen wij dit aan totdat jij tevreden bent. Wanneer er groen licht is gegeven beginnen wij met de bouw van de website. Op deze manier weten wij zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe website!

 

Goede vraag! Een mooie websites is goed, maar het liefst wil je natuurlijk ook veel bezoekers naar je website. Hoe snel jouw website zal scoren in Google hangt af van meerdere factoren. Bevindt jij je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is het lastiger om hoog te scoren. Wil je hoger scoren in Google? Dan ontkom je eigenlijk niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Over het algemeen geldt dat jouw website na 3 tot 6 maanden stabiele resultaten kan behalen, mits je website voldoet aan de drie SEO-peilers: content, techniek en autoriteit.

Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Foto’s zijn dan ook essentieel voor je website. Heb je geen foto’s? Geen zorgen. Wij zorgen voor gratis stock-afbeeldingen die we je kunt gebruiken. Wil jij echt indruk maken? Breng dan je bedrijf in beeld met professionele bedrijfsfoto’s.

Ja, dit kunnen we gratis voor je doen als je een website door ons laat realiseren.

Wij werken voor klanten door heel Nederland! Het voordeel van webdesign is dat deze dienst prima op afstand kan worden verricht. Afstand is voor ons dan ook geen probleem. Wij werken voor klanten uit heel het land!

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend webdesign bureau. Wij bouwen jouw website en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Voordat we beginnen met je website vragen wij een aanbetaling van 40%. De andere 60% mag afgerekend worden zodra de website klaar is. 

Dit laten we geheel aan jou over. Wij nemen dit echter graag voor je uit handen. Onze hosting is namelijk van hoge kwaliteit, waardoor wij een snelle en werkende site kunnen garanderen. Mocht je zelf je website willen hosten? Dit kan natuurlijk ook als je dit liever wilt.

Onze hostingkosten bedragen €240,- per jaar. Hiervoor krijg je een razendsnelle website op veilige servers met SSL, en backups.

Dan kan dat in overleg. Neem contact op en wij bereiden je verhuizing voor.

Wij doen dit voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website goed draait. Heb je een vraag of opmerking op een later moment? Of heb je een aanpassing nodig? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, zeker! Wij maken onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf de website aanpassen waar nodig.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil jij je website voorzien van teksten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of zin in? Wij beschikken over ervaren SEO-specialisten en tekstenschrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van pakkende teksten die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Ja, alle websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en worden goed weergegeven op de tablet. Al onze websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor elk apparaat! We kunnen eventueel aparte ontwerpen maken voor tablet en mobiel. 

Wij maken inderdaad al onze websites in WordPress. Waarom? Omdat WordPress in onze ogen erg veel voordelen kent. Wij werken dan ook graag met WordPress. Benieuwd naar de voordelen van WordPress? Lees het hier.

Voor de eerste meeting is het gebruikelijk dat we met de klant fysiek om de tafel gaan. Telefonisch of via Google Meet een gesprek voeren is echter ook mogelijk.

FixWebs

Hoger in Google met SEO

Een mooie website is goed, maar wat heb je aan een website zonder bezoekers? Precies, niet zo heel erg veel! Wil jij bezoekers naar je website trekken dan moet je online vindbaar zijn, iets wat vaak vergeten wordt wanneer ondernemers een website laten maken. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website hoger in Google komt. Wil jij (meer) bezoekers naar je website? We vertellen je er graag meer over!

Waarom kiezen voor FixWebs?

Je hebt het gehaald tot het einde van deze pagina. Voor ons dus nog een laatste kans om jou over te halen, toch? Nee hoor. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes en jij zit er waarschijnlijk ook niet op te wachten. Jij wilt gewoon een goed werkende website laten maken door een webdesign bureau in Assen. Daar kunnen wij je in ieder geval mee helpen! En dat kunnen we goed. Dat weten we zeker. We gaan je niet overhalen om te kiezen voor FixWebs, deze keuze laten we geheel over aan jou. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een hardwerkend webdesignbureau. Willen wij beter zijn dan onze concurrenten? Dan moeten we ook beter zijn dan onze concurrenten. Daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Met deze instelling gaan wij graag voor jouw website aan de slag!

website laten maken

Webdesign in Assen? Webdesign bureau FixWebs

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Assen? Wij van FixWebs helpen je graag met het maken van een professionele website. Wij zijn pas klaar wanneer jij tevreden bent. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Met ongeveer 68.000 inwoners is Assen veruit de grootste stad in Drenthe. Assen kent een rijke geschiedenis vol ondernemend bloed en ook is Assen erg populair onder toeristen. Vooral tijdens de TT Assen bloeit de stad. Iets waar je als Assenaar trots op kunt zijn. Dat Assen een ondernemende stad is blijkt ook uit de cijfers van de Kamer van Koophandel. Elk jaar zijn er weer onwijs veel nieuwe ondernemers te vinden in Assen. Samen met de opkomst van het internet en het online winkelen is de vraag naar kwalitatief webdesign steeds groter geworden, ook in Assen. Ben jij een ondernemer Assen en ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? We maken van jouw website graag een online succes. Neem nu contact op!