Webdesign Hoogeveen

FixWebs

Webdesign in Hoogeveen?

Op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Hoogeveen? Gevonden! Wij van FixWebs zijn namelijk een échte webdesign specialist en helpen jou dan ook maar al te graag met het maken van jouw droomwebsite. FixWebs helpt ondernemers uit en rondom Hoogeveen hun website naar een online succes. Geen poespas, dure woorden of loze beloftes, maar ‘gewoon’ een hardwerkend webdesignbureau in Hoogeveen. Wij maken jouw website en daar zijn we goed in! Ben jij nou net zo enthousiast als wij? Neem dan nu contact op en we bespreken graag de mogelijkheden. 

Webdesign goed en snel

Wanneer je jouw webdesign laat maken door FixWebs kun je er van uitgaan dat jouw website snel en goed online zal staan. Hoelang het precies duurt voordat je website online staat hangt af van de complexiteit en grootte van de website.Een basis website kan al binnen 2 weken online staan, maar een meer complexe maatwerk website kan langer duren. Elke website die wij maken voldoet namelijk aan onze kwaliteitseisen. Bij ons bent je dus altijd verzekerd van een professionele en betrouwbare website! Van design tot oplevering en van hosting tot optimalisatie. Jouw website is in goede handen. Wil je weten hoelang het duurt voordat jouw droomsite online staat?? Neem dan snel contact op en we gaan voor je aan de slag!

Wij bouwen de snelste websites

Wanneer je jouw webdesign laat maken door FixWebs zit je sowieso goed. Naast gebruiksvriendelijke en responsive websites, maken wij ook nog eens de snelste websites van heel Hoogeveen. Niemand zit te wachten op een slome website, veel mensen haken dan ook af wanneer het laden van een website lang duurt. Met een website van FixWebs heb je hier gelukkig geen last van. Wij zorgen voor een snelle website! Jouw laadtijd, oftewel Page Speed, testen? Dat kan via Google Page Speed

Gebruiksvriendelijk & Responsive

De gebruiker hoort natuurlijk centraal te staan op een website. Niemand vindt het fijn om te belanden op een website die sloom is, die niet goed in elkaar steekt en die niet gebruiksvriendelijk is. De User Experience (UX) wordt dan ook steeds belangrijker, ook voor Google. Zo belangrijk dat het zelfs een ranking factor is waarop Google jouw posities bepaald. Met een website van FixWebs hoef je je hier geen zorgen om te maken. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke website die geschikt is voor elk apparaat. Met de opkomst van de telefoon en tablet is een responsive website een must. Benieuwd naar ons werk? In ons portfolio vind je een greep uit de websites die wij gemaakt hebben!

FixWebs

Ontwikkeling in 5 stappen

1. Wensen noteren

2. Briefing opstellen

3. Website ontwerpen

4. Website bouwen

5. Content invoeren

Wat valt er onder webdesign?

Wat is webdesign precies? Er is hier soms verwarring over. Wanneer we ‘webdesign’ opzoeken op het internet dan staat er dat webdesign in eerste instantie het vormgeven van websites is. Dit betekent dus dat alleen het design gemaakt wordt, maar de website nog niet ontwikkelt of gemaakt wordt. In de praktijk ligt dit echter bij veel webdesign bureaus anders. Zo ook bij ons. Wanneer wij het over webdesign hebben dan hebben wij het over het proces van ontwerp tot ontwikkeling. Wij ontwerpen (designen) dus eerst jouw website en vervolgens, wanneer het design is goedgekeurd, toveren we dit om naar jouw eigen professionele website of webshop.

webdesign Hoogeveen
FixWebs

Webdesign specialist uit Hoogeveen

FixWebs maakt al sinds 2017 professionele webdesigns voor ondernemers uit Hoogeveen en daarbuiten. Dankzij onze jarenlange ervaring en tevreden klanten zijn wij de juiste partner voor het laten maken van jouw droomwebsite. Wij kunnen dan ook alles maken wat je wilt. Niks is ons te gek of te lastig. Daarbij stoppen wij pas als jij tevreden bent met het webdesign. Ben je dus op zoek naar een webdesign specialist in Hoogeveen? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden. Wij zorgen dat jij trots bent op je website!

WordPress webdesign

Wij maken al onze websites in WordPress, omdat WordPress vele voordelen met zich meebrengt. Ben je dus op zoek naar een WordPress webdesign? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het maken van een professioneel webdesign en toveren dit om naar jouw droomwebsite. Het fijne van wanneer je jouw website laat maken in WordPress, is dat jijzelf ook heel handig zelf aanpassingen kan doen aan de website. Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Geen zorgen, je kunt altijd terugvallen op ons! Met een WordPress design zit je dus altijd goed, zowel voor het maken van de website als na de oplevering. 

FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
FixWebs webdesign en SEO

Professioneel webdesign, eerlijke prijs

Een website laten maken is nou eenmaal een investering, maar wel een verstandige als je het ons vraagt. Een website promoot jouw bedrijf namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Bij ons hoeft een professioneel webdesign gelukkig niet veel te kosten. Wat de kosten zijn is echter compleet afhankelijk van je wensen. Wij zijn één van de goedkopere professionele webdesign bureaus in Hoogeveen. En nee, goedkoop is geen duurkoop. Dat beloven wij je! Benieuwd wat jouw webdesign precies zal kosten? Vraag een gratis offerte aan.

Webdesign op maat

Wij van FixWebs maken al onze webdesigns op maat, waarom? In onze ogen is elk bedrijf uniek, zo hoort ook hun website dat te zijn. Waar staat het bedrijf voor, wat wilt het bedrijf uitstralen en wat is de doelgroep? Dit zijn o.a. punten waar naar gekeken moet worden. Om te komen tot een design op maat zullen wij eerst in gesprek met je gaan om jouw bedrijf in beeld te brengen. Want geef toe, wie kent jouw bedrijf nu beter dan jijzelf? Nadat we alle benodigde informatie hebben zullen wij komen tot een webdesign op maat. Niet tevreden? Geen zorgen. Wij stoppen pas wanneer jij tevreden bent met het design!

FixWebs

Veelgestelde vragen

Misschien wel de meest gestelde vraag. Hoeveel jouw website precies gaat kosten hangt af van wat voor soort website je nodig hebt. Om al je wensen en ideeën in kaart te brengen gaan we graag eerst om de tafel. Op basis van deze verzamelde informatie kunnen wij je een prijs op maat geven. Onthoud wel, een website is een investering. Het kost je niks, het levert je wat op!

Omdat al onze websites voldoen aan onze kwaliteitseisen houden wij altijd 2 weken aan. Dit hangt echter wel van je website af. Een website van 10-20 pagina’s kunnen wij binnen 2 weken zeker opleveren. Wanneer je echter een websites van 100 pagina’s nodig hebt, kan dit natuurlijker langer duren.

Tijdens het bouwen van de website kunnen we contact met je houden via WhatsApp, email, of telefonisch. Wij zijn eigenlijk op alle gebruikelijke manieren bereikbaar.

Indien je de teksten en afbeeldingen zelf wil verzorgen hebben we deze van jou nodig. Als je ook video’s wil op je website zal je deze ook naar ons door moeten sturen. Kortom alle content die jij op je website wil hebben we van jou nodig.

Het kan ook zijn dat je alle content (deels) door ons laat verzorgen. Als dat zo is hebben we dit dus niet van jou nodig.

Als je al een website of domeinnaam hebt, hebben wij de inloggegevens en verhuiscode van je huidige domein nodig. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw website in goede orde kan worden overgezet naar ons.

Om dit te voorkomen maken wij gelukkig vooraf een ontwerp van jouw website. Deze laten we natuurlijk goedkeuren door jou. Mocht je hier nog feedback op hebben, dan passen wij dit aan totdat jij tevreden bent. Wanneer er groen licht is gegeven beginnen wij met de bouw van de website. Op deze manier weten wij zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe website!

 

Goede vraag! Een mooie websites is goed, maar het liefst wil je natuurlijk ook veel bezoekers naar je website. Hoe snel jouw website zal scoren in Google hangt af van meerdere factoren. Bevindt jij je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is het lastiger om hoog te scoren. Wil je hoger scoren in Google? Dan ontkom je eigenlijk niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Over het algemeen geldt dat jouw website na 3 tot 6 maanden stabiele resultaten kan behalen, mits je website voldoet aan de drie SEO-peilers: content, techniek en autoriteit.

Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Foto’s zijn dan ook essentieel voor je website. Heb je geen foto’s? Geen zorgen. Wij zorgen voor gratis stock-afbeeldingen die we je kunt gebruiken. Wil jij echt indruk maken? Breng dan je bedrijf in beeld met professionele bedrijfsfoto’s.

Ja, dit kunnen we gratis voor je doen als je een website door ons laat realiseren.

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Hoogeveen, werken wij voor klanten door heel Nederland. Het voordeel van webdesign is dat deze dienst prima op afstand kan worden verricht. Afstand is voor ons dan ook geen probleem. Wij werken voor klanten uit heel het land!

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend webdesign bureau. Wij bouwen jouw website en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Voordat we beginnen met je website vragen wij een aanbetaling van 40%. De andere 60% mag afgerekend worden zodra de website klaar is. 

Dit laten we geheel aan jou over. Wij nemen dit echter graag voor je uit handen. Onze hosting is namelijk van hoge kwaliteit, waardoor wij een snelle en werkende site kunnen garanderen. Mocht je zelf je website willen hosten? Dit kan natuurlijk ook als je dit liever wilt.

Onze hostingkosten bedragen €240,- per jaar. Hiervoor krijg je een razendsnelle website op veilige servers met SSL, en backups.

Dan kan dat in overleg. Neem contact op en wij bereiden je verhuizing voor.

Wij doen dit voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website goed draait. Heb je een vraag of opmerking op een later moment? Of heb je een aanpassing nodig? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, zeker! Wij maken onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf de website aanpassen waar nodig.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil jij je website voorzien van teksten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of zin in? Wij beschikken over ervaren SEO-specialisten en tekstenschrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van pakkende teksten die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Ja, alle websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en worden goed weergegeven op de tablet. Al onze websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor elk apparaat! We kunnen eventueel aparte ontwerpen maken voor tablet en mobiel. 

Wij maken inderdaad al onze websites in WordPress. Waarom? Omdat WordPress in onze ogen erg veel voordelen kent. Wij werken dan ook graag met WordPress. Benieuwd naar de voordelen van WordPress? Lees het hier.

Voor de eerste meeting is het gebruikelijk dat we met de klant fysiek om de tafel gaan. Telefonisch of via Google Meet een gesprek voeren is echter ook mogelijk.

FixWebs

Hoger in Google met SEO

Natuurlijk is een mooie website erg belangrijk, het oog wilt ook wat. Wanneer er bezoekers op jouw website zitten is het belangrijk dat jouw website er professioneel uitziet en gebruiksvriendelijk is, maar hoe komen die bezoekers op jouw website? Hiervoor moet jouw website online vindbaar zijn. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website hoger in Google komt en zo dus online vindbaar zal worden. Wil jij (meer) bezoekers naar je website? Lees dan verder!

Waarom kiezen voor FixWebs?

Je hebt het gehaald tot het einde van deze pagina. Voor ons dus nog een laatste kans om jou over te halen, toch? Nee hoor. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes en jij zit er waarschijnlijk ook niet op te wachten. Jij wilt gewoon een goed werkende website laten maken door een webdesign bureau in Hoogeveen. Daar kunnen wij je in ieder geval mee helpen! En dat kunnen we goed. Dat weten we zeker. We gaan je niet overhalen om te kiezen voor FixWebs, deze keuze laten we geheel over aan jou. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een hardwerkend webdesignbureau. Willen wij beter zijn dan onze concurrenten? Dan moeten we ook beter zijn dan onze concurrenten. Daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Met deze instelling gaan wij graag voor jouw website aan de slag!

website laten maken

Webdesign in Hoogeveen? Webdesign bureau FixWebs

Op zoek naar een webdesign bureau in Hoogeveen? Wij van FixWebs helpen je graag met het maken van een professionele website. Wij zijn pas klaar wanneer jij tevreden bent. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Met ongeveer 55.000 inwoners is Hoogeveen één van de grotere steden van Drenthe. Hoogeveen kent een rijke geschiedenis vol ondernemend bloed. We kennen bijvoorbeeld allemaal wel ’t Hoogeveense Slokje. Wist je dat Hoogeveen zelfs enige tijd de snelst groeiende gemeente was van Nederland? Ook is Hoogeveen van 2011 tot 2013 verkozen tot de beste binnenstad van Nederland. Volgens de wethouder is al het werk van de gemeente, de inwoners en de ondernemers bekroond met een fantastische prijs. Hoogeveen is een bloeiende en ondernemende stad, blijkt ook uit de cijfers van de Kamer van Koophandel. Elk jaar zijn er weer onwijs veel nieuwe ondernemers te vinden in Hoogeveen. Samen met de opkomst van het internet en het online winkelen is de vraag naar kwalitatief webdesign steeds groter geworden, ook in Hoogeveen. Ben jij een ondernemer uit Hoogeveen en ben je op zoek naar een betrouwbare webdesigner? We maken van jouw website graag een online succes. Neem nu contact op!