ClickCease

Webdesign Hoogeveen

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Makkelijk zelf te bewerken
en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Webdesign bureau Hoogeveen

Wil je een goede website laten maken die lang meegaat en goed geoptimaliseerd is voor snelheid? Wij helpen je graag. Als webdesign bureau helpen wij ondernemers door het hele land, dus ook Hoogeveen. Wij begrijpen dat ondernemers tegenwoordig bijna niet meer zonder een goede website kunnen. Klanten zoeken je vaak online op om meer te weten te komen over je bedrijf. Dit is jouw kans om ze te laten zien waar je bedrijf voor staat. Wij zorgen er voor dat je online direct een goede indruk achterlaat bij je (potentiële) klanten.

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!

Sterk webdesign voor het MKB uit Hoogeveen

Jouw online succes is onze missie

Wij maken al jarenlang websites voor het MKB door heel Nederland. Wij zijn zelf ooit gestart in Hoogeveen. In Hoogeveen hebben wij dus diverse klanten die te spreken zijn over ons. Wij helpen je graag aan een mooie website die past bij je bedrijf. Wij stellen de juiste vragen en luisteren goed naar je wensen om je een passend advies te geven. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een website krijgt waar je tevreden mee bent en je bedrijf trots op kan zijn.

Alle websites die wij maken zijn snel, je hoeft je geen zorgen te maken over klanten die afhaken omdat de laadtijd van je website te lang is. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om jouw klanten een zo goed mogelijke ervaring te geven op je nieuwe website. De basis van de online aanwezigheid van een bedrijf wordt gecreëerd met een sterk webdesign.

Websites voor ondernemers uit Hoogeveen

Je zou je website kunnen laten maken door elk bureau in Nederland. Toch is het fijn om je website te laten maken door een bureau dat persoonlijk bij je langs kan komen, omdat je op deze manier persoonlijk contact kunt hebben met je webdeveloper. Zo kun je snel schakelen en kan feedback snel verwerkt worden. Daarnaast is het vaak fijn om je developer persoonlijk te zien. Hiermee bouwen we een vertrouwensband op die soms lastig is om net zo sterk online te verkrijgen. Persoonlijk afspreken is toch net iets anders dan afspreken via een (video-)call. Vind je het toch fijn om eerst telefonisch of online af te spreken? Geen probleem, ook daar staan wij voor open. Wij kunnen zowel langskomen, als telefonisch afspreken.

Webdesign geoptimaliseerd voor vindbaarheid

Wanneer wij een website voor je realiseren zorgen wij dat deze aan alle standaarden voldoet om goed vindbaar te worden in Google. Dit houdt in dat wij goed kijken naar de snelheid en algemene techniek van de website. Als je een goed vindbare website wil laten maken door een webdesign bureau dat ondernemers helpt uit Hoogeveen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten graag een stapje extra, en kunnen eventueel ook alle teksten verzorgen, of hierin adviseren. Na het maken van de website kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat je website goed online vindbaar wordt door middel van verschillende marketingstrategieën. Dit zorgt er voor dat je website niet slechts een visitekaartje is voor je bedrijf, maar daadwerkelijk een winstgevende machine wordt.

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Wessel Kuiper
Wessel Kuiper
edgevastgoed.nl
Lees verder
Wij zijn erg tevreden met het logo en de huisstijl voor ons nieuwe bedrijf. Duidelijke communicatie en de feedback wordt snel iets mee gedaan. Al met al zeer tevreden!
Mark Debij
Mark Debij
debijprojectrealisatie.nl
Lees verder
Een no nonsens company die verstand hebben waarvan ze dat zeggen te hebben. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed en hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan.
Previous
Next

Webdesign specialisten zetten zich in voor Hoogeveen

Als je opzoek bent naar een webdesign bureau dat ondernemers helpt uit Hoogeveen en gespecialiseerd is in het maken van websites en webshops hoef je niet verder te zoeken. Wij zijn de specialisten die jouw bedrijf kunnen helpen met een super site voor jouw bedrijf. Goed vindbaar, snel, en gebruiksvriendelijk. Tijd om van jouw bedrijf een online succes te maken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Webdesign specialisten zetten zich in voor Hoogeveen

Als je opzoek bent naar een webdesign bureau dat ondernemers helpt uit Hoogeveen en gespecialiseerd is in het maken van websites en webshops hoef je niet verder te zoeken. Wij zijn de specialisten die jouw bedrijf kunnen helpen met een super site voor jouw bedrijf. Goed vindbaar, snel, en gebruiksvriendelijk. Tijd om van jouw bedrijf een online succes te maken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ons website ontwikkelproces

Graag weten hoe we tewerk gaan? Bekijk het hieronder, we laten je precies zien
hoe ons ontwikkelproces eruitziet.

Gratis gesprek en advies
Wij gaan graag met je in gesprek en denken mee met hoe we jouw website zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We kunnen dit online doen, of we kunnen bij elkaar langskomen voor het gesprek.
Aan het werk
Wanneer we een gesprek hebben gehad en de offerte geaccordeerd is kunnen we aan de slag gaan met je nieuwe website. We houden je op de hoogte over de voortgang. Het eerste ontwerp kun je vaak al binnen een week verwachten.
Website afmaken en content vullen
Wanneer je feedback hebt gegeven op het eerste ontwerp kunnen we de website afmaken en de content, zoals tekst en afbeeldingen invoeren.
Oplevering en livegang
Wanneer je helemaal tevreden bent met je website zetten we hem live. Je hebt nu een nieuwe, moderne, en snelle website.

Veelgestelde vragen

Misschien wel de meest gestelde vraag. Hoeveel je website precies gaat kosten hangt echter af van wat voor soort website je nodig hebt. Om al je wensen en ideeën in kaart te brengen gaan we graag eerst om de tafel. Op basis van deze verzamelde informatie kunnen wij je een prijs op maat geven. Onthoud wel, een website is een investering. Het kost je niks, het levert je wat op!

Omdat al onze websites voldoen aan onze kwaliteitseisen houden wij altijd 2 weken aan. Dit hangt echter wel van je website af. Een website van 10-20 pagina’s kunnen wij binnen 2 weken zeker opleveren. Wanneer je echter een websites van 100 pagina’s nodig hebt, kan dit natuurlijker langer duren.

Tijdens het bouwen van de website kunnen we contact met je houden via WhatsApp, email, of telefonisch. Wij zijn eigenlijk op alle gebruikelijke manieren bereikbaar.

Indien je de teksten en afbeeldingen zelf wil verzorgen hebben we deze van jou nodig. Als je ook video’s wil op je website zal je deze ook naar ons door moeten sturen. Kortom alle content die jij op je website wil hebben we van jou nodig.

Het kan ook zijn dat je alle content (deels) door ons laat verzorgen. Als dat zo is hebben we dit dus niet van jou nodig.

Als je al een website of domeinnaam hebt, hebben wij de inloggegevens en verhuiscode van je huidige domein nodig. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw website in goede orde kan worden overgezet naar ons.

Om dit te voorkomen maken wij gelukkig vooraf een ontwerp van jouw website. Deze laten we natuurlijk goedkeuren door jou. Mocht je hier nog feedback op hebben, dan passen wij dit aan totdat jij tevreden bent. Wanneer er groen licht is gegeven beginnen wij met de bouw van de website. Op deze manier weten wij zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe website!

 

Goede vraag! Een mooie websites is goed, maar het liefst wil je natuurlijk ook veel bezoekers naar je website. Hoe snel jouw website zal scoren in Google hangt af van meerdere factoren. Bevindt jij je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is het lastiger om hoog te scoren. Wil je hoger scoren in Google? Dan ontkom je eigenlijk niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Over het algemeen geldt dat jouw website na 3 tot 6 maanden stabiele resultaten kan behalen, mits je website voldoet aan de drie SEO-peilers: content, techniek en autoriteit.

Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Foto’s zijn dan ook essentieel voor je website. Heb je geen foto’s? Geen zorgen. Wij zorgen voor gratis stock-afbeeldingen die we je kunt gebruiken. Wil jij echt indruk maken? Breng dan je bedrijf in beeld met professionele bedrijfsfoto’s.

Ja, dit kunnen we gratis voor je doen als je een website door ons laat realiseren.

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend webdesign bureau. Wij bouwen jouw website en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Voordat we beginnen met je website vragen wij een aanbetaling van 40%. De andere 60% mag afgerekend worden zodra de website klaar is. 

Dit laten we geheel aan jou over. Wij nemen dit echter graag voor je uit handen. Onze hosting is namelijk van hoge kwaliteit, waardoor wij een snelle en werkende site kunnen garanderen. Mocht je zelf je website willen hosten? Dit kan natuurlijk ook als je dit liever wilt.

Onze hostingkosten bedragen €240,- per jaar. Hiervoor krijg je een razendsnelle website op veilige servers met SSL, en backups.

Dan kan dat in overleg. Neem contact op en wij bereiden je verhuizing voor.

Wij doen dit voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website goed draait. Heb je een vraag of opmerking op een later moment? Of heb je een aanpassing nodig? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, zeker! Wij maken onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf de website aanpassen waar nodig.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil jij je website voorzien van teksten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of zin in? Wij beschikken over ervaren SEO-specialisten en tekstenschrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van pakkende teksten die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Ja, alle websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en worden goed weergegeven op de tablet. Al onze websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor elk apparaat! We kunnen eventueel aparte ontwerpen maken voor tablet en mobiel. 

Wij maken inderdaad al onze websites in WordPress. Waarom? Omdat WordPress in onze ogen erg veel voordelen kent. Wij werken dan ook graag met WordPress. Benieuwd naar de voordelen van WordPress? Lees het hier.

WordPress webdesign

Wij maken al onze websites in WordPress, omdat WordPress vele voordelen met zich meebrengt. Ben je dus op zoek naar een WordPress webdesign? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het maken van een professioneel webdesign en toveren dit om naar jouw droomwebsite. Het fijne van wanneer je jouw website laat maken in WordPress, is dat jijzelf ook heel handig zelf aanpassingen kan doen aan de website. Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Geen zorgen, je kunt altijd terugvallen op ons! Met een WordPress design zit je dus altijd goed, zowel voor het maken van de website als na de oplevering.

Professioneel webdesign, eerlijke prijs

Een website laten maken is nou eenmaal een investering, maar wel een verstandige als je het ons vraagt. Een website promoot jouw bedrijf namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Bij ons hoeft een professioneel webdesign gelukkig niet veel te kosten. Wat de kosten zijn is echter compleet afhankelijk van je wensen. Wij zijn één van de goedkopere professionele webdesign bureaus in Hoogeveen. En nee, goedkoop is geen duurkoop. Dat beloven wij je! Benieuwd wat jouw webdesign precies zal kosten? Vraag een gratis offerte aan.

Webdesign in Hoogeveen? Webdesign bureau FixWebs

Op zoek naar een webdesign bureau in Hoogeveen? Wij van FixWebs helpen je graag met het maken van een professionele website. Wij zijn pas klaar wanneer jij tevreden bent. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Hoger in Google met SEO

Natuurlijk is een mooie website erg belangrijk, het oog wilt ook wat. Wanneer er bezoekers op jouw website zitten is het belangrijk dat jouw website er professioneel uitziet en gebruiksvriendelijk is, maar hoe komen die bezoekers op jouw website? Hiervoor moet jouw website online vindbaar zijn. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg jij ervoor dat jouw website hoger in Google komt en zo dus online vindbaar zal worden. Wil jij (meer) bezoekers naar je website? Lees dan verder!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Nu logo en huisstijl aanvragen

Vraag gratis kansenanalyse aan

Wij zullen je website analyseren voor kansen op het gebied van online marketing. Je ontvangt van ons een digitaal geschreven rapport waarin staat wat voor resultaten je kunt verwachten.

Nu logo en website aanvragen

Nu logo, huisstijl en website aanvragen

Nu logo aanvragen