ClickCease

Webshop laten maken?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Makkelijk zelf te bewerken
en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Professionele webwinkel laten maken

Online fysieke of digitale producten verkopen aan je doelgroep. Een webshop is dé manier om jouw klanten online te laten shoppen. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en tevreden klanten is FixWebs dé specialist die jou kan helpen bij het realiseren van een winstgevende webshop. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!

Converterende webwinkel laten maken

Jouw online succes is onze missie

Als je een webwinkel laat maken wil je natuurlijk dat deze zoveel mogelijk kan verkopen. Wij zorgen ervoor dat je webshop optimaal converteert. Als je met ons in zee gaat kun je verwachten dat je een webwinkel krijgt die je doelgroep aanspreekt, waardoor hier dus meer omzet uit zal ontstaan.

Wij kunnen zelfs maandelijks bezig met het optimaliseren van je webwinkel zodat we kunnen testen en kijken wat het best werkt.

Winstgevende webwinkel laten maken

Een webwinkel start je waarschijnlijk niet voor niks. Je wil meestal geld verdienen met een webwinkel, door een product te verkopen waar jij een kans in ziet, of passie voor hebt. Wij denken graag met je mee over hoe we je webwinkel zo winstgevend mogelijk kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van online marketing, door je webwinkel te adverteren in zoekmachines als Google, of te promoten op TikTok, Instagram en Facebook. Ga vrijblijvend met ons in gesprek om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Vindbare webwinkel laten maken

Wanneer je een webwinkel door ons laat maken zorgen wij ervoor dat alles goed staat om vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google.

We kunnen eventueel ook helpen met het op lange termijn vindbaar maken van je belangrijkste producten, zodat je webwinkel zoveel mogelijk omzet genereert. Omdat wij experts zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie, weten wij precies wat we moeten doen om jouw webwinkel op bepaalde zoekwoorden hoog te brengen in de organische resultaten van bijvoorbeeld Google. Wil je ook een vindbare webwinkel? Neem dan gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Snelle webwinkel laten maken

Niemand zit te wachten op een trage webwinkel. Mensen zijn tegenwoordig al snel afgeleid als iets te lang duurt en klikken je website of webwinkel in sommige gevallen snel weg als deze traag laadt. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om je webwinkel snel te doen laden. Als je een snelle webwinkel wil laten maken die over de hele wereld bereikbaar is ben je bij ons aan het juiste adres.

Zodra de webwinkel klaar is zullen wij deze helemaal optimaliseren voor snelheid. Bovendien houden wij tijdens de bouw al rekening met hoe de webwinkel in elkaar zit, zodat deze vanaf het begin al goed werkt op het gebied van snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Wessel Kuiper
Wessel Kuiper
edgevastgoed.nl
Lees verder
Wij zijn erg tevreden met het logo en de huisstijl voor ons nieuwe bedrijf. Duidelijke communicatie en de feedback wordt snel iets mee gedaan. Al met al zeer tevreden!
Mark Debij
Mark Debij
debijprojectrealisatie.nl
Lees verder
Een no nonsens company die verstand hebben waarvan ze dat zeggen te hebben. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed en hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan.
Previous
Next

Webwinkel geschikt voor ieder apparaat

Als je een webwinkel start wil je natuurlijk dat deze bereikbaar is op elk apparaat. Bovendien wil je ook nog eens dat het er goed uitziet op elk apparaat. Bij ons hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Wij kunnen je webwinkel op zo’n manier maken dat het er perfect uitziet op elk apparaat. Op mobiel, tablet, desktop en laptop zorgen wij dat je website goed draait. Wij kunnen indien nodig zelfs verschillende designs maken voor elk apparaat, waardoor het nog beter geoptimaliseerd is.

Webwinkel geschikt voor ieder apparaat

Als je een webwinkel start wil je natuurlijk dat deze bereikbaar is op elk apparaat. Bovendien wil je ook nog eens dat het er goed uitziet op elk apparaat. Bij ons hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Wij kunnen je webwinkel op zo’n manier maken dat het er perfect uitziet op elk apparaat. Op mobiel, tablet, desktop en laptop zorgen wij dat je website goed draait. Wij kunnen indien nodig zelfs verschillende designs maken voor elk apparaat, waardoor het nog beter geoptimaliseerd is.

Ons website ontwikkelproces

Graag weten hoe we tewerk gaan? Bekijk het hieronder, we laten je precies zien
hoe ons ontwikkelproces eruitziet.

Gratis gesprek en advies
Wij gaan graag met je in gesprek en denken mee met hoe we jouw website zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We kunnen dit online doen, of we kunnen bij elkaar langskomen voor het gesprek.
Aan het werk
Wanneer we een gesprek hebben gehad en de offerte geaccordeerd is kunnen we aan de slag gaan met je nieuwe website. We houden je op de hoogte over de voortgang. Het eerste ontwerp kun je vaak al binnen een week verwachten.
Website afmaken en content vullen
Wanneer je feedback hebt gegeven op het eerste ontwerp kunnen we de website afmaken en de content, zoals tekst en afbeeldingen invoeren.
Oplevering en livegang
Wanneer je helemaal tevreden bent met je website zetten we hem live. Je hebt nu een nieuwe, moderne, en snelle website.

Veelgestelde vragen

Misschien wel de meest gestelde vraag. Hoeveel je website precies gaat kosten hangt echter af van wat voor soort website je nodig hebt. Om al je wensen en ideeën in kaart te brengen gaan we graag eerst om de tafel. Op basis van deze verzamelde informatie kunnen wij je een prijs op maat geven. Onthoud wel, een website is een investering. Het kost je niks, het levert je wat op!

Omdat al onze websites voldoen aan onze kwaliteitseisen houden wij altijd 2 weken aan. Dit hangt echter wel van je website af. Een website van 10-20 pagina’s kunnen wij binnen 2 weken zeker opleveren. Wanneer je echter een websites van 100 pagina’s nodig hebt, kan dit natuurlijker langer duren.

Tijdens het bouwen van de website kunnen we contact met je houden via WhatsApp, email, of telefonisch. Wij zijn eigenlijk op alle gebruikelijke manieren bereikbaar.

Indien je de teksten en afbeeldingen zelf wil verzorgen hebben we deze van jou nodig. Als je ook video’s wil op je website zal je deze ook naar ons door moeten sturen. Kortom alle content die jij op je website wil hebben we van jou nodig.

Het kan ook zijn dat je alle content (deels) door ons laat verzorgen. Als dat zo is hebben we dit dus niet van jou nodig.

Als je al een website of domeinnaam hebt, hebben wij de inloggegevens en verhuiscode van je huidige domein nodig. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw website in goede orde kan worden overgezet naar ons.

Om dit te voorkomen maken wij gelukkig vooraf een ontwerp van jouw website. Deze laten we natuurlijk goedkeuren door jou. Mocht je hier nog feedback op hebben, dan passen wij dit aan totdat jij tevreden bent. Wanneer er groen licht is gegeven beginnen wij met de bouw van de website. Op deze manier weten wij zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe website!

 

Goede vraag! Een mooie websites is goed, maar het liefst wil je natuurlijk ook veel bezoekers naar je website. Hoe snel jouw website zal scoren in Google hangt af van meerdere factoren. Bevindt jij je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is het lastiger om hoog te scoren. Wil je hoger scoren in Google? Dan ontkom je eigenlijk niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Over het algemeen geldt dat jouw website na 3 tot 6 maanden stabiele resultaten kan behalen, mits je website voldoet aan de drie SEO-peilers: content, techniek en autoriteit.

Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Foto’s zijn dan ook essentieel voor je website. Heb je geen foto’s? Geen zorgen. Wij zorgen voor gratis stock-afbeeldingen die we je kunt gebruiken. Wil jij echt indruk maken? Breng dan je bedrijf in beeld met professionele bedrijfsfoto’s.

Ja, dit kunnen we gratis voor je doen als je een website door ons laat realiseren.

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend webdesign bureau. Wij bouwen jouw website en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Voordat we beginnen met je website vragen wij een aanbetaling van 40%. De andere 60% mag afgerekend worden zodra de website klaar is. 

Dit laten we geheel aan jou over. Wij nemen dit echter graag voor je uit handen. Onze hosting is namelijk van hoge kwaliteit, waardoor wij een snelle en werkende site kunnen garanderen. Mocht je zelf je website willen hosten? Dit kan natuurlijk ook als je dit liever wilt.

Onze hostingkosten bedragen €240,- per jaar. Hiervoor krijg je een razendsnelle website op veilige servers met SSL, en backups.

Dan kan dat in overleg. Neem contact op en wij bereiden je verhuizing voor.

Wij doen dit voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website goed draait. Heb je een vraag of opmerking op een later moment? Of heb je een aanpassing nodig? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, zeker! Wij maken onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf de website aanpassen waar nodig.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil jij je website voorzien van teksten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of zin in? Wij beschikken over ervaren SEO-specialisten en tekstenschrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van pakkende teksten die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Ja, alle websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en worden goed weergegeven op de tablet. Al onze websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor elk apparaat! We kunnen eventueel aparte ontwerpen maken voor tablet en mobiel. 

Wij maken inderdaad al onze websites in WordPress. Waarom? Omdat WordPress in onze ogen erg veel voordelen kent. Wij werken dan ook graag met WordPress. Benieuwd naar de voordelen van WordPress? Lees het hier.

Dropship webwinkel starten

Sommige ondernemers willen niet zelf voorraad inkopen, maar juist voorraad van andere groothandels of webwinkels doorverkopen zonder daar zelf logistiek werkt van te hebben.

Dit kan met dropshipping. Dropshipping is een methode voor het verwerken van bestellingen waarbij een bedrijf de producten die het verkoopt niet op voorraad houdt. In plaats daarvan koopt de verkoper indien nodig voorraad van een derde partij, meestal een groothandel of fabrikant, om bestellingen te verwerken.

Het grootste verschil tussen dropshipping en het standaard retail model is dat de verkopende handelaar geen voorraad of eigen voorraad heeft – ze fungeren als tussenpersoon.

Je kunt bij ons ook terecht voor dropship webwinkel ontwikkeling. Dit betekent tevens dat wij een automatische koppeling kunnen maken tussen jouw webwinkel en je dropship leverancier. Op deze manier heb je er helemaal geen werk van.

Shopify en WooCommerce webshops

Wij maken webshops in zowel Shopify als WooCommerce. Per klant kijken wij wat het best past. Dit zorgt er voor dat jouw webshop altijd draait op het platform dat het best geschikt is voor jouw niche. Wil je weten welke webshop bouw techniek het best past voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Website of webshop laten maken

Je kunt er in sommige gevallen ook voor kiezen om alleen een website te laten maken met een orderformulier. Een complete webshop hoeft in dit geval niet opgezet te worden. Wil je echter een of meerdere producten verkopen die klanten online moeten kunnen afrekenen, dan is het wel handig om een webwinkel te laten maken. Met een webwinkel kunnen klanten hun producten in een online winkelmandje plaatsen en online afrekenen met betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Creditcard.

Betaalmethoden voor je webshop

Als je een webshop start wil je natuurlijk dat mensen met alle gangbare betaalmethoden kunnen afrekenen. Wij gebruiken meestal Mollie als betaalprovider. Je kunt daarmee iDEAL, Bancontact, creditcards en PayPal accepteren. Maar ze bieden ook nog meer betaalmethoden voor bijvoorbeeld internationale markten en achteraf betalen. Check Mollie om alle betaalmethodes te bekijken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Nu logo en huisstijl aanvragen

Vraag gratis kansenanalyse aan

Wij zullen je website analyseren voor kansen op het gebied van online marketing. Je ontvangt van ons een digitaal geschreven rapport waarin staat wat voor resultaten je kunt verwachten.

Nu logo en website aanvragen

Nu logo, huisstijl en website aanvragen

Nu logo aanvragen