Webshop laten maken

FixWebs

WooCommerce webshop laten maken

Werkzaam door heel Nederland.

Wil jij graag jouw producten verkopen via een website? Dan is een webshop precies wat je zoekt. Een webshop is de manier om jouw klanten online te laten shoppen. Wil jij een webshop laten maken? Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en tevreden klanten zijn wij dé WooCommerce specialist die jou kan helpen bij het realiseren van jouw droomwebshop. Wij bouwen onze webshops in WooCommerce. Dit is dé webshop plug-in van WordPress en één van de meest populaire webshopsystemen wereldwijd.  Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Wij werken met de meest bekende platformen.
google partner logo
partner-badge-leadinfo
bolcom logo
wordpress logo

Jouw WordPress webshop online binnen 2 weken

Het liefst staat jouw webshop natuurlijk vandaag nog online. Om de kwaliteit echter te waarborgen schatten wij in dat jouw professionele webshop binnen 2 weken online staat. Elke webshop die FixWebs bouwt voldoet aan onze kwaliteitseisen. Bij ons ben je dus verzekert van een professionele webshop. Zo zijn al onze webshops responsive, zodat de webshop zich automatisch aanpast aan elk formaat. Hierbij kun je denken aan mobiel, desktop of de tablet. Onze webshops zitten technisch goed in elkaar, worden gemaakt naar jouw wensen en worden conversiegericht ingericht. Ten slotte kan goede hosting en tijdig onderhoud niet ontbreken. Wij zetten graag dat extra stapje voor je.

FixWebs
FixWebs

Jouw WooCommerce webshop in 5 stappen

1. Wensen ontdekken en noteren

2. Briefing opstellen en bevestigen

3. Website ontwerpen naar tevredenheid

4. Functionele webshop bouwen

5. Website vullen met content

FixWebs

WooCommerce specialist

FixWebs maakt al sinds 2017 webshops in WooCommerce. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze tevreden klanten zijn wij de ideale partner voor het laten maken van jouw webshop. Bent u dus op zoek naar een WooCommerce specialist voor het laten maken van jouw webshop? Neem gerust contact op en we bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Professionele WordPress webhop

Een webshop laten maken is nou eenmaal een investering. Wanneer je een professionele webshop hebt kun je dit gelukkig al gauw terugverdienen. Jouw webshop is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Bij FixWebs maken wij professionele WordPress webshops tegen een betaalbare prijs. Benieuwd wat jouw webshop precies zal gaan kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

FixWebs

WordPress WooCommerce webshop op maat

Wanneer je investeert in een webshop wil je dat deze natuurlijk ook gemaakt wordt naar al jouw wensen en ideeën. Wij hebben de kennis en expertise in huis om dat te realiseren voor je, maar wie kent zijn eigen bedrijf nou beter dan jijzelf? We gaan dan ook graag samen om de tafel om zo jouw wensen en ideeën in kaart te brengen. We zullen zaken bespreken als jouw huisstijl, jouw logo en jouw doelgroep. Hierna zullen wij met de verzamelde input een webdesign op maat maken. Deze laten we uiteraard goedkeuren door je. Wanneer het design is goedgekeurd zal jouw design worden omgetoverd tot een echte professionele webshop. Een WordPress WooCommerce webshop op maat? Neem nu contact op!

FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!

Onderstaand een greep uit onze samenwerkingen op het gebied van online marketing, webdesign, applicatieontwikkeling en publicaties.

responsive site

Verschil website en webshop

Wat is het verschil tussen een website en een webshop? Waar een website voornamelijk bedoeld is om informatie te verstrekken, heeft een webshop als doel om producten te verkopen. Elke webshop is dan ook een website, echter niet alle websites zijn webshops. Op een webshop zul je dan ook gauw producten vinden die je kunt kopen, waar je op een website alleen contact kunt opnemen of een offerte kunt aanvragen. Wanneer je daadwerkelijk producten kunt kopen dan hebben we het over een webshop.

Website of webshop?

Heb je een website of een webshop nodig? Dit hangt geheel af van jouw bedrijf. Verkoop je producten? Dan is een webshop ideaal voor jou. Verkoopt u diensten of wilt u alleen informatie verstrekken? Dan voldoet een website. Wilt u een website én webshop? Uiteraard is dit ook een mogelijkheid. Neem direct contact op en we helpen je graag verder.

Wat is WooCommerce?

Wij maken onze webshops in WooCommerce, maar wat is WooCommerce nou eigenlijk? WooCommerce is een populaire plug-in van WordPress waarmee je een webshop kunt aanmaken. WooCommerce is één van de meest populaire webshopsystemen in de wereld en dat is ook niet zo gek. WooCommerce is namelijk een onwijs uitgebreid systeem met enorm veel mogelijkheden. Daarbij is het systeem ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Om deze redenen maken wij dan ook graag onze webshops in WooCommerce.

website laten maken

Nieuwe webshop laten maken door specialisten

Jouw webshop laten maken door een echte WooCommerce specialist? FixWebs heeft al jaren ervaring in het designen en maken van professionele WooCommerce webshops. Wij helpen je dan ook graag verder met het realiseren van jouw droomwebshop! Geïnteresseerd? Neem direct contact op voor de mogelijkheden.