website laten maken Groningen

FixWebs

Website laten maken in Groningen?

Ben je woonachtig in Groningen en had je graag een professionele website willen laten maken? Een website is een visitekaartje van jouw bedrijf en het begin naar online succes. Sinds 2017 maken wij al succesvolle websites in Groningen. Dankzij onze jarenlange ervaring, tevreden klanten en kennis kunnen wij jou helpen met het maken van jouw droomwebsite. Geen loze beloftes of dure woorden, maar nuchtere webdesigners. Jouw website laten maken door specialisten? Neem contact op.

FixWebs

Website binnen 2 weken

Wanneer je jouw website laat maken door ons, zorgen wij dat jouw website binnen 2 weken online staat. Elke website die wij bouwen voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en ben je altijd verzekerd van een professionele en betrouwbare website. Van design tot ontwikkeling en van hosting tot optimalisatie. Wij doen het allemaal. Jouw website ligt in goed handen bij FixWebs. Binnen 2 weken een website? Vraag meteen een offerte aan!

Gebruiksvriendelijk (UX)

De gebruikerservaring van bezoekers wordt steeds belangrijker. Zo belangrijk dat het zelfs een ranking factor is waarop Google jouw posities bepaald. Niet geheel onbelangrijk dus. De websites die wij maken zijn dan ook altijd gebruiksvriendelijk. De websites zijn makkelijk te navigeren, zitten goed in elkaar en zijn ook nog eens responsive, zodat ze geschikt zijn voor elk apparaat.

FixWebs
FixWebs

Ontwikkeling in 5 stappen

1. Wensen noteren

2. Briefing opstellen

3. Website ontwerpen

4. Website bouwen

5. Content invoeren

FixWebs Page Speed 100

Wij bouwen de snelste websites

Een ander aspect van de gebruiksvriendelijkheid is de laadtijd van jouw website. Sinds de Core Web Vitals Update van Google is Page Speed alsmaar belangrijker geworden. Een snelle website is dus essentieel. Gelukkig maken wij de snelste websites! Dat verzekeren wij je. Niemand zit natuurlijk te wachten op een slome website. Uit verschillende onderzoeken is zelfs gebleken dat wanneer de laadtijd van een website langer dan 3 seconden duurt, ongeveer 40% van de bezoekers alweer afhaakt. Wanneer je jouw website laat maken door FixWebs hoef je je hier gelukkig geen zorgen over te maken. Wij maken de snelste websites! Heb je al een website en wil je de Page Speed van jouw website testen? Test hier jouw Page Speed.

Professionele website vanaf €850,-

Goedkoop is duurkoop? Bij FixWebs niet. Wij maken kwaliteit graag betaalbaar, waarom? Omdat wij daar zelf ook van houden. Een website promoot jouw bedrijf 24 uur per dag en dat 7 dagen in de week. Zorg voor een professionele website, een eerste indruk maak je natuurlijk maar één keer. Wij maken jouw website al vanaf €850. Benieuwd wat jouw website precies gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
FixWebs webdesign en SEO

Website op maat gemaakt

Wanneer jij een website laat maken wil je natuurlijk ook dat deze gemaakt wordt naar jouw wensen en ideeën. Wij maken daarom WordPress websites op maat. Dit doen wij graag samen met jou, want wie kent jouw bedrijf nou beter dan jijzelf? We bespreken jouw wensen en vervolgens zullen wij met deze informatie een webdesign op maat maken. Deze laten we goedkeuren door jou en wanneer jij tevreden bent zullen wij dit design omtoveren tot een echte website. Een WordPress website op maat? Neem contact op.  

FixWebs

Meer bezoekers op jouw website?

Aan een mooie website zonder bezoekers heb je niet zoveel. Het is dus noodzakelijk om verkeer naar jouw website te trekken, om zo jouw website rendabel te maken. Het voordeel van een website die gemaakt is door ons, is dat wij ervaren online marketeers in huis hebben. Deze specialisten weten precies wat nodig is om jouw website hoger in Google te krijgen. En ja, dit begint al bij de bouw van de website! Kennis waar niet elk webdesign bureau over beschikt. Benieuwd hoe wij meer bezoekers naar jouw website krijgen?

website laten maken

Nieuwe website laten maken in Groningen?

Jouw website laten maken in Groningen door echte specialisten? FixWebs heeft jaren ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites. Wij stoppen pas wanneer jij tevreden bent. FixWebs is dé website bouwer in Groningen die jouw online succes kan vergroten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.