website laten maken hOOGEVEEN

FixWebs

Website laten maken in Hoogeveen?

Woon je in/rondom Hoogeveen en had je graag een website willen laten maken? Een professionele website is het begin van jouw online succes. Wij helpen je daar maar al te graag bij! Sinds 2017 maken wij al succesvolle WordPress websites in Hoogeveen. Dankzij onze jarenlange ervaring, de nodige kennis en vele tevreden klanten zijn wij jouw WordPress specialist die jou kan helpen met het maken van jouw droomwebsite. Jouw website laten maken door echte specialisten? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

FixWebs webdesign en SEO

Binnen 2 weken online

Wil jij je producten of diensten online verkopen? Dan valt er geen tijd te verliezen. Elke gemiste dag is er één te veel. Wanneer je jouw website laat maken door FixWebs zorgen wij dat jouw website binnen 2 weken online staat! Elke website die wij maken voldoet onze hoge kwaliteitseisen. Zo ben je altijd verzekerd van een professionele en betrouwbare website! Van design tot ontwikkeling en van hosting tot optimalisatie. Jouw website ligt in goede handen bij FixWebs. Jouw website binnen 2 weken live? Vraag nu een offerte aan!

Gebruiksvriendelijke websites

Google is voortdurend bezig met het updaten en optimaliseren van hun zoekmachine. Voor Google wordt de User Experience (UX), oftewel de gebruikerservaring, steeds belangrijker. Zo belangrijk dat het zelfs een ranking factor wordt waarop Google jouw posities bepaald! Om deze reden zorgen wij dat al onze websites altijd gebruiksvriendelijk zijn. Hieronder valt ook dat de website responsive is en dus geschikt is voor elk apparaat, zowel mobiel, tablet en desktop!

FixWebs
FixWebs

Ontwikkeling in 5 stappen

1. Wensen noteren

2. Briefing opstellen

3. Website ontwerpen

4. Website bouwen

5. Content invoeren

Snelle website

Wij maken de snelste websites

Onder de gebruikerservaring valt ook de laadtijd van websites, iets wat steeds belangrijker wordt door de Core Web Vitals update van Google. Wij van FixWebs maken gelukkig de snelste websites! Dat verzekeren wij je. Niemand zit namelijk te wachten op een slome website. Uit verschillende onderzoeken is zelfs gebleken dat wanneer de laadtijd van een website langer dan 3 seconden is, al bijna 40% de website direct weer verlaat. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Wanneer jij je nieuwe website laat maken door FixWebs hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij maken de snelste websites! Heb je al een website en wil je de Page Speed van jouw website testen? Test hier jouw Page Speed.

Professionele website vanaf €850,-

Wil je online succes behalen? Dan moet je hier en daar investeren. Zo ook in een website. Jouw website promoot jouw bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder pauzes. Wanneer je een professionele website hebt is dit dus een investering die het meer dan waard is. Wij maken jouw website al vanaf €850,-, kwaliteit hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Benieuwd wat jouw droomwebsite gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

FixWebs
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
FixWebs

WordPress website op maat

Wanneer je investeert in een website, wil je natuurlijk ook dat deze voldoet aan al jouw wensen en ideeën. Wij maken dan ook WordPress websites op maat. FixWebs denkt graag met je mee, maar wie kent jouw bedrijf nou beter dan jijzelf? We gaan graag eerst om de tafel om zo tot al jouw wensen en ideeën te komen. Vervolgens maken wij o.b.v. deze informatie een webdesign op maat, die wij natuurlijk eerst laten goedkeuren door jou. Wanneer je tevreden bent met het design toveren we jouw design om tot jouw droomwebsite. Een WordPress website op maat? Neem contact op.

FixWebs

Hoger in Google komen met jouw website

Een mooie website is één, maar zonder bezoekers is een website toch minder rendabel. Het voordeel van een website die gemaakt is door FixWebs, is dat wij ervaren SEO-specialisten in huis hebben die weten hoe jouw website hoger in Google komt. En ja, dit begint al bij de bouw van de website! Veel webdesign bureaus beschikken niet over deze kennis. Wij komen dan ook vaak websites tegen die niet goed zijn ingericht, waardoor je veel bezoekers misloopt. Benieuwd hoe wij jouw website hoger in Google kunnen krijgen?

website laten maken

Nieuwe website laten maken in Hoogeveen?

Jouw nieuwe website laten maken door echte specialisten in Hoogeveen? FixWebs heeft jaren ervaring in het designen en ontwikkelen van professionele WordPress websites. Wij stoppen pas wanneer jij tevreden bent. FixWebs is dé website bouwer in Hoogeveen die jouw online succes kan vergroten. Benieuwd? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!