Website laten maken?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Makkelijk zelf te bewerken
en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Professionele website laten maken

Een website als visitekaartje, lead generator, platform, of online winkel. Wij zijn van alle markten thuis. Wij van FixWebs bouwen al jarenlang professionele websites. 

Dankzij onze jarenlange expertise en vele tevreden klanten zijn wij jouw expert die je droomwebsite kan maken. Benieuwd? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!
Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Wessel Kuiper
Wessel Kuiper
edgevastgoed.nl
Lees verder
Wij zijn erg tevreden met het logo en de huisstijl voor ons nieuwe bedrijf. Duidelijke communicatie en de feedback wordt snel iets mee gedaan. Al met al zeer tevreden!
Mark Debij
Mark Debij
debijprojectrealisatie.nl
Lees verder
Een no nonsens company die verstand hebben waarvan ze dat zeggen te hebben. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed en hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan.
Previous
Next

Ons website ontwikkelproces

Graag weten hoe we tewerk gaan? Bekijk het hieronder, we laten je precies zien
hoe ons ontwikkelproces eruitziet.

Gratis gesprek en advies

Wij gaan graag met je in gesprek en denken mee met hoe we jouw website zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We kunnen dit online doen, of we kunnen bij elkaar langskomen voor het gesprek.

Aan het werk

Wanneer we een gesprek hebben gehad en de offerte geaccordeerd is kunnen we aan de slag gaan met je nieuwe website. We houden je op de hoogte over de voortgang. Het eerste ontwerp kun je vaak al binnen een week verwachten.

Website afmaken en content vullen

Wanneer je feedback hebt gegeven op het eerste ontwerp kunnen we de website afmaken en de content, zoals tekst en afbeeldingen invoeren. 

Oplevering en livegang

Wanneer je helemaal tevreden bent met je website zetten we hem live. Je hebt nu een nieuwe, moderne, en snelle website.

Nieuwe website goed en snel online

Als je online succes wilt behalen begint dit vaak bij een website. Deze website moet een modern design hebben dat lang meegaat met de tijd. Bovendien moet de website ook converteren voor het product dat je wil verkopen. Wij helpen je graag aan een nieuwe website waarmee je jouw online doelen kunt bereiken. Wij richten ons op kwaliteit en snelheid, waardoor je zo snel mogelijk met een goede website live kan gaan.

Elk project is anders en hoelang het precies duurt voordat een website klaar is kan verschillen per project. In sommige gevallen kunnen we echter al binnen 2 weken een nieuwe website online zetten voor je.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Website geoptimaliseerd voor snelheid

Wanneer je een nieuwe website laat maken wil je natuurlijk graag dat deze ook een snelle laadtijd heeft. Wij zorgen er met gespecialiseerde technieken voor dat jouw website zo snel mogelijk laadt. Dit zorgt er ook nog eens voor dat je website hoger in zoekmachines zoals Google komt. Bovendien zorgt een trage laadtijd er voor dat je potentiële klanten mogelijk zullen afhaken. Elke website die wij maken en hosten optimaliseren wij voor snelheid, zodat jouw bedrijf hier in ieder geval geen klanten door verliest.

Website geoptimaliseerd voor conversie

Wil je veel aanvragen binnenhalen via je website? Dan zorgen wij ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor conversie. Een conversie vindt plaats als iemand bijvoorbeeld een product koopt in je webwinkel, of een offerteaanvraag doet.

We kunnen zelfs je website blijven optimaliseren om de conversie steeds verder te verhogen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jouw online doelen zijn, en adviseren je zodat je deze op termijn kunt bereiken.

Kosten website laten maken

Natuurlijk wil je van tevoren graag weten wat je website gaat kosten. Wij bouwen sites voor ieder budget, maar bepalen de uiteindelijke prijs op basis van jouw benodigdheden. Hoe kom je erachter wat jouw website gaat kosten? Vraag een offerte aan en we kunnen het je binnen 24 uur al vertellen.

Een website hoeft niet duur te zijn, maar de prijs-/kwaliteitverhouding moet wel goed zijn. Dit is ook juist waar wij ons op richten.

Website voor alle apparaten

Het is tegenwoordig een no-brainer dat je website moet functioneren op elk apparaat. Wij zorgen er voor dat je website er goed uitziet op een smartphone, laptop, desktop én zelfs tablet.

Dankzij onze moderne website ontwikkelingstechnieken kunnen wij voor elk scherm je website apart ontwerpen. We zouden zelfs bepaalde delen van je website kunnen verbergen op bepaalde apparaten mocht dit nodig zijn. Op deze manier kun je voor elk apparaat een maatwerk ontwerp hebben.

Simpel tot maatwerk websites

Of je nou een website wil hebben dat slechts dient als een visitekaartje voor mensen die je bedrijf wellicht al kennen, of dat je een website wil laten maken die inlogmogelijkheden of een webshop functionaliteit nodig heeft, wij kunnen het allemaal. Wij kunnen alle soorten websites maken, van simpel tot complexe portalen. Neem gerust contact met ons op om te kijken of we jouw project mogen realiseren.

Beveiligde website laten maken

Als je een website laat maken is het van groot belang dat deze goed beveiligd is. Zeker met de huidige privacy regels wil je niet dat belangrijke gegevens op straat komen te liggen. Gelukkig beschermen wij elke website met diverse maatregelen waardoor hackers niet makkelijk kunnen inbreken en gegevens kunnen stelen van je gebruikers. Bij elk van onze websites zit tevens een SSL certificaat waardoor je website ook nog eens versleutelde verbinding heeft. Dit heeft weer als gevolg dat je ook een betere ranking in Google krijgt.

De juiste privacy-maatregelen

Als je een website wil laten maken wil je wellicht ook data verzamelen van je bezoekers. Dit mag echter niet zomaar. Mensen moeten eerst akkoord gaan met een cookie-melding voordat je surfgegevens mag opslaan. Mocht je gegevens van je bezoekers willen verzamelen, dan zorgen wij voor de juiste cookie melding en privacy-verklaring. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over eventuele problemen met de AVG.

Heb je verder nog algemene voorwaarden specifiek voor jouw producten? Dan ontvangen we die ook graag van je. Jij kent je bedrijfsvoorwaarden immers het best.

Hosting & onderhoud

Wil je ook dat je website up-to-date blijft en online blijft staan? Dan heb je hosting en onderhoud nodig. Hosting houdt in dat je website op een server staat die ervoor zorgt dat deze 24/7 online bekeken kan worden door mensen over de hele wereld. Met onderhoud zorgen we er voor dat de juiste software-updates worden uitgevoerd, en dat er backups worden gemaakt, waardoor je een oudere versie van de website altijd weer kan terughalen.