ClickCease

Website laten maken?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Makkelijk zelf te bewerken
en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Professionele website laten maken

Een website als visitekaartje, lead generator, platform, of online winkel. Wij zijn van alle markten thuis. Wij van FixWebs bouwen al jarenlang professionele websites.

Dankzij onze jarenlange expertise en vele tevreden klanten zijn wij jouw expert die je droomwebsite kan maken. Benieuwd? Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!

Nieuwe website goed en snel online

Jouw online succes is onze missie

Als je online succes wilt behalen begint dit vaak bij een website. Deze website moet een modern design hebben dat lang meegaat met de tijd. Bovendien moet de website ook converteren voor het product dat je wil verkopen. Wij helpen je graag aan een nieuwe website waarmee je jouw online doelen kunt bereiken. Wij richten ons op kwaliteit en snelheid, waardoor je zo snel mogelijk met een goede website live kan gaan.

Elk project is anders en hoelang het precies duurt voordat een website klaar is kan verschillen per project. In sommige gevallen kunnen we echter al binnen 2 weken een nieuwe website online zetten voor je.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Website geoptimaliseerd voor conversie

Wil je veel aanvragen binnenhalen via je website? Dan zorgen wij ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor conversie. Een conversie vindt plaats als iemand bijvoorbeeld een product koopt in je webwinkel, of een offerteaanvraag doet.

We kunnen zelfs je website blijven optimaliseren om de conversie steeds verder te verhogen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jouw online doelen zijn, en adviseren je zodat je deze op termijn kunt bereiken.

Website voor alle apparaten

Het is tegenwoordig een no-brainer dat je website moet functioneren op elk apparaat. Wij zorgen er voor dat je website er goed uitziet op een smartphone, laptop, desktop én zelfs tablet.

Dankzij onze moderne website ontwikkelingstechnieken kunnen wij voor elk scherm je website apart ontwerpen. We zouden zelfs bepaalde delen van je website kunnen verbergen op bepaalde apparaten mocht dit nodig zijn. Op deze manier kun je voor elk apparaat een maatwerk ontwerp hebben.

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Wessel Kuiper
Wessel Kuiper
edgevastgoed.nl
Lees verder
Wij zijn erg tevreden met het logo en de huisstijl voor ons nieuwe bedrijf. Duidelijke communicatie en de feedback wordt snel iets mee gedaan. Al met al zeer tevreden!
Mark Debij
Mark Debij
debijprojectrealisatie.nl
Lees verder
Een no nonsens company die verstand hebben waarvan ze dat zeggen te hebben. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed en hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan.
Previous
Next

Beveiligde website laten maken

Als je een website laat maken is het van groot belang dat deze goed beveiligd is. Zeker met de huidige privacy regels wil je niet dat belangrijke gegevens op straat komen te liggen. Gelukkig beschermen wij elke website met diverse maatregelen waardoor hackers niet makkelijk kunnen inbreken en gegevens kunnen stelen van je gebruikers. Bij elk van onze websites zit tevens een SSL certificaat waardoor je website ook nog eens versleutelde verbinding heeft. Dit heeft weer als gevolg dat je ook een betere ranking in Google krijgt.

Beveiligde website laten maken

Als je een website laat maken is het van groot belang dat deze goed beveiligd is. Zeker met de huidige privacy regels wil je niet dat belangrijke gegevens op straat komen te liggen. Gelukkig beschermen wij elke website met diverse maatregelen waardoor hackers niet makkelijk kunnen inbreken en gegevens kunnen stelen van je gebruikers. Bij elk van onze websites zit tevens een SSL certificaat waardoor je website ook nog eens versleutelde verbinding heeft. Dit heeft weer als gevolg dat je ook een betere ranking in Google krijgt.

Ons website ontwikkelproces

Graag weten hoe we tewerk gaan? Bekijk het hieronder, we laten je precies zien
hoe ons ontwikkelproces eruitziet.

Gratis gesprek en advies
Wij gaan graag met je in gesprek en denken mee met hoe we jouw website zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We kunnen dit online doen, of we kunnen bij elkaar langskomen voor het gesprek.
Aan het werk
Wanneer we een gesprek hebben gehad en de offerte geaccordeerd is kunnen we aan de slag gaan met je nieuwe website. We houden je op de hoogte over de voortgang. Het eerste ontwerp kun je vaak al binnen een week verwachten.
Website afmaken en content vullen
Wanneer je feedback hebt gegeven op het eerste ontwerp kunnen we de website afmaken en de content, zoals tekst en afbeeldingen invoeren.
Oplevering en livegang
Wanneer je helemaal tevreden bent met je website zetten we hem live. Je hebt nu een nieuwe, moderne, en snelle website.

Veelgestelde vragen

Misschien wel de meest gestelde vraag. Hoeveel je website precies gaat kosten hangt echter af van wat voor soort website je nodig hebt. Om al je wensen en ideeën in kaart te brengen gaan we graag eerst om de tafel. Op basis van deze verzamelde informatie kunnen wij je een prijs op maat geven. Onthoud wel, een website is een investering. Het kost je niks, het levert je wat op!

Omdat al onze websites voldoen aan onze kwaliteitseisen houden wij altijd 2 weken aan. Dit hangt echter wel van je website af. Een website van 10-20 pagina’s kunnen wij binnen 2 weken zeker opleveren. Wanneer je echter een websites van 100 pagina’s nodig hebt, kan dit natuurlijker langer duren.

Tijdens het bouwen van de website kunnen we contact met je houden via WhatsApp, email, of telefonisch. Wij zijn eigenlijk op alle gebruikelijke manieren bereikbaar.

Indien je de teksten en afbeeldingen zelf wil verzorgen hebben we deze van jou nodig. Als je ook video’s wil op je website zal je deze ook naar ons door moeten sturen. Kortom alle content die jij op je website wil hebben we van jou nodig.

Het kan ook zijn dat je alle content (deels) door ons laat verzorgen. Als dat zo is hebben we dit dus niet van jou nodig.

Als je al een website of domeinnaam hebt, hebben wij de inloggegevens en verhuiscode van je huidige domein nodig. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw website in goede orde kan worden overgezet naar ons.

Om dit te voorkomen maken wij gelukkig vooraf een ontwerp van jouw website. Deze laten we natuurlijk goedkeuren door jou. Mocht je hier nog feedback op hebben, dan passen wij dit aan totdat jij tevreden bent. Wanneer er groen licht is gegeven beginnen wij met de bouw van de website. Op deze manier weten wij zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe website!

 

Goede vraag! Een mooie websites is goed, maar het liefst wil je natuurlijk ook veel bezoekers naar je website. Hoe snel jouw website zal scoren in Google hangt af van meerdere factoren. Bevindt jij je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is het lastiger om hoog te scoren. Wil je hoger scoren in Google? Dan ontkom je eigenlijk niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Over het algemeen geldt dat jouw website na 3 tot 6 maanden stabiele resultaten kan behalen, mits je website voldoet aan de drie SEO-peilers: content, techniek en autoriteit.

Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Foto’s zijn dan ook essentieel voor je website. Heb je geen foto’s? Geen zorgen. Wij zorgen voor gratis stock-afbeeldingen die we je kunt gebruiken. Wil jij echt indruk maken? Breng dan je bedrijf in beeld met professionele bedrijfsfoto’s.

Ja, dit kunnen we gratis voor je doen als je een website door ons laat realiseren.

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend webdesign bureau. Wij bouwen jouw website en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Voordat we beginnen met je website vragen wij een aanbetaling van 40%. De andere 60% mag afgerekend worden zodra de website klaar is. 

Dit laten we geheel aan jou over. Wij nemen dit echter graag voor je uit handen. Onze hosting is namelijk van hoge kwaliteit, waardoor wij een snelle en werkende site kunnen garanderen. Mocht je zelf je website willen hosten? Dit kan natuurlijk ook als je dit liever wilt.

Onze hostingkosten bedragen €240,- per jaar. Hiervoor krijg je een razendsnelle website op veilige servers met SSL, en backups.

Dan kan dat in overleg. Neem contact op en wij bereiden je verhuizing voor.

Wij doen dit voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website goed draait. Heb je een vraag of opmerking op een later moment? Of heb je een aanpassing nodig? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, zeker! Wij maken onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf de website aanpassen waar nodig.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil jij je website voorzien van teksten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of zin in? Wij beschikken over ervaren SEO-specialisten en tekstenschrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van pakkende teksten die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Ja, alle websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en worden goed weergegeven op de tablet. Al onze websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor elk apparaat! We kunnen eventueel aparte ontwerpen maken voor tablet en mobiel. 

Wij maken inderdaad al onze websites in WordPress. Waarom? Omdat WordPress in onze ogen erg veel voordelen kent. Wij werken dan ook graag met WordPress. Benieuwd naar de voordelen van WordPress? Lees het hier.

Website geoptimaliseerd voor snelheid

Wanneer je een nieuwe website laat maken wil je natuurlijk graag dat deze ook een snelle laadtijd heeft. Wij zorgen er met gespecialiseerde technieken voor dat jouw website zo snel mogelijk laadt. Dit zorgt er ook nog eens voor dat je website hoger in zoekmachines zoals Google komt. Bovendien zorgt een trage laadtijd er voor dat je potentiële klanten mogelijk zullen afhaken. Elke website die wij maken en hosten optimaliseren wij voor snelheid, zodat jouw bedrijf hier in ieder geval geen klanten door verliest.

Kosten website laten maken

atuurlijk wil je van tevoren graag weten wat je website gaat kosten. Wij bouwen sites voor ieder budget, maar bepalen de uiteindelijke prijs op basis van jouw benodigdheden. Hoe kom je erachter wat jouw website gaat kosten? Vraag een offerte aan en we kunnen het je binnen 24 uur al vertellen.

Een website hoeft niet duur te zijn, maar de prijs-/kwaliteitverhouding moet wel goed zijn. Dit is ook juist waar wij ons op richten.

Simpel tot maatwerk websites

Of je nou een website wil hebben dat slechts dient als een visitekaartje voor mensen die je bedrijf wellicht al kennen, of dat je een website wil laten maken die inlogmogelijkheden of een webshop functionaliteit nodig heeft, wij kunnen het allemaal. Wij kunnen alle soorten websites maken, van simpel tot complexe portalen. Neem gerust contact met ons op om te kijken of we jouw project mogen realiseren.

De juiste privacy-maatregelen

Als je een website wil laten maken wil je wellicht ook data verzamelen van je bezoekers. Dit mag echter niet zomaar. Mensen moeten eerst akkoord gaan met een cookie-melding voordat je surfgegevens mag opslaan. Mocht je gegevens van je bezoekers willen verzamelen, dan zorgen wij voor de juiste cookie melding en privacy-verklaring. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over eventuele problemen met de AVG.

Heb je verder nog algemene voorwaarden specifiek voor jouw producten? Dan ontvangen we die ook graag van je. Jij kent je bedrijfsvoorwaarden immers het best.

Hosting & onderhoud

Wil je ook dat je website up-to-date blijft en online blijft staan? Dan heb je hosting en onderhoud nodig. Hosting houdt in dat je website op een server staat die ervoor zorgt dat deze 24/7 online bekeken kan worden door mensen over de hele wereld. Met onderhoud zorgen we er voor dat de juiste software-updates worden uitgevoerd, en dat er backups worden gemaakt, waardoor je een oudere versie van de website altijd weer kan terughalen.

Nu logo en huisstijl aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis kansenanalyse aan

Wij zullen je website analyseren voor kansen op het gebied van online marketing. Je ontvangt van ons een digitaal geschreven rapport waarin staat wat voor resultaten je kunt verwachten.

Nu logo en website aanvragen

Nu logo, huisstijl en website aanvragen

Nu logo aanvragen