ClickCease

Hoe content bewerken op je eigen website

Dankzij onze eenvoudige builder kun je gemakkelijk zelf teksten op je website bewerken. Natuurlijk moet je wel even weten hoe je daarmee begint, daarom hebben wij deze blog geschreven. Na deze blog kun je zelf teksten en afbeeldingen bewerken op je website.

Inhoud

1.   Opstarten

Voordat je begint met bewerken moet je inloggen in je dashboard. Hiervoor ga je naar je website-URL en dan /wp-admin erachter. Dus:www.voorbeeldsite.nl/wp-admin.

Vervolgens voer je de inloggegevens in die je hebt meegekregen met je website. Zodra je bent ingelogd navigeer je naar de pagina die je wilt bewerken. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door naar Pagina’s -> Alle pagina’s -> Bewerk met Elementor te gaan in het admin paneel. Check onderstaande afbeeldingen voor een visuele uitleg.

2. Teksten bewerken

Teksten bewerken is heel eenvoudig. Klik op een tekst op de pagina en bewerk de tekst in het vak aan de linkerzijde van het scherm. Zodra de teksten naar wens zijn ingevuld klik je op bijwerken en is de pagina opgeslagen. Je kunt de pagina nu sluiten. Bekijk ook de afbeelding hieronder.

tekst-bewerken[1]

3. Afbeeldingen aanpassen

Afbeeldingen aanpassen is ook gemakkelijk. Klik op de afbeelding en klik op afbeelding kiezen in het linker paneel.  Selecteer de afbeelding die je goed vindt en vervang de oude afbeelding met de nieuwe. Bekijk onderstaande afbeeldingen voor meer info.

afbeelding-bewerken-sidebar[1]

Andere aanpassingen nodig?

Over het algemeen zul je de meeste dingen die aangepast moeten worden zoals tekst en afbeeldingen zelf kunnen aanpassen. Mocht het toch niet lukken, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze support medewerkers. Veel succes met het bijwerken van je website!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis kansenanalyse aan

Wij zullen je website analyseren voor kansen op het gebied van online marketing. Je ontvangt van ons een digitaal geschreven rapport waarin staat wat voor resultaten je kunt verwachten.

Nu logo en website aanvragen

Nu logo, huisstijl en website aanvragen

Nu logo en huisstijl aanvragen

Nu logo aanvragen