WooCommerce Specialist

FixWebs

WooCommerce specialist die jou kan helpen!

Ben je op zoek naar een WooCommerce specialist? Gefeliciteerd, je hoeft niet meer verder te zoeken! Wij zijn namelijk dé WooCommerce specialist die jou kan helpen bij het maken van een betrouwbare WooCommerce webshop. Vergeten we ons bijna voor te stellen. Wij zijn FixWebs en wij maken al succesvolle WooCommerce webshops sinds 2017. Dit doen wij nog altijd met veel plezier en we stoppen pas wanneer onze klanten tevreden zijn. Genoeg over ons en wie wij zijn, jij bent vast meer benieuwd naar wat wij kunnen en wat je van ons kunt verwachten. Heb je even? Dan vertellen we je alles. Wil je liever meteen contact opnemen? Geen probleem. We staan je graag telefonisch te woord!

WooCommerce webshop binnen 2 weken

Dus, wat kun je precies van ons verwachten? Laten we beginnen met dat wanneer je jouw webshop laat maken door FixWebs, jouw webshop binnen 2 weken online zal staan. Wij begrijpen dat je het liefst vandaag nog jouw producten online wilt verkopen, maar helaas gaat het bouwen van een webshop niet zo snel. Kan het dan niet sneller dan 2 weken? Vast. De webshops die wij bouwen voldoen echter aan onze kwaliteitseisen. Van gebruiksvriendelijk tot responsive en van technisch goed in orde tot conversiegericht. Zo weten wij zeker dat jij tevreden bent met het eindresultaat en wanneer jij tevreden bent zijn wij dat ook.

Wij maken de snelste WooCommerce webshops

Wist je trouwens dat wij de snelste WooCommerce webshops maken? Niemand zit te wachten op een slome website. Wanneer jouw website traag is, haken ongeveer 40% van de bezoekers zelfs al af! Dat is aardig wat misgelopen omzet. Dit moeten we natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Hoe doen we dit? Inderdaad, door een razendsnelle website te maken! Snelheid wordt daarentegen alsmaar belangrijker, ook voor Google. Het is zelfs al een ranking factor waarop Google jouw positie bepaald in de zoekmachine. Laat je je WooCommerce webshop door ons maken? Maak je dan maar geen zorgen. Wij bouwen websites sneller dan het licht! De snelheid van je website testen? Dit kan heel gemakkelijk via Google Page Speed.

WooCommerce specialist - Snelle website

WooCommerce specialist

Wij werken al jarenlang met WooCommerce, al vanaf 2017 om precies te zijn. Dankzij deze jarenlange ervaring en vele variërende opdrachten kunnen wij onszelf terecht een WooCommerce specialist noemen. Al de webshops die wij maken bouwen wij in WooCommerce, waarom? Omdat WooCommerce simpelweg erg fijn is om in te werken. Het gaat zelfs verder dan dat, want ook voor jou is het heel erg eenvoudig om na oplevering zelf te werken in WordPress WooCommerce. Zelf je producten inladen, teksten wijzigen of afbeeldingen toevoegen? Het kan allemaal. Heb je toch liever hulp erbij? Geen zorgen. We helpen je graag verder, ook na oplevering. Wij zijn niet alleen de WooCommerce specialist die je zoekt, we zijn de WooCommerce specialist die je nodig hebt!

Wij werken met de meest bekende platformen.
google partner logo
GA-certified
bolcom logo
wordpress woocommerce
FixWebs

Ontwikkeling in 5 stappen

1. Wensen noteren

2. Briefing opstellen

3. Website ontwerpen

4. Website bouwen

5. Content invoeren

bolcom logo

Webshop koppelen met Bol.com, Amazon en Marktplaats?

Verkoop je jouw producten ook op Bol.com, Amazon of Marktplaats? Dat komt goed uit! Wij kunnen namelijk jouw webshop koppelen met al deze platformen. We kunnen je alvast verklappen, dat kan niet ieder webdesign bureau! Heeft dit dan voordelen? Jazeker. Door je webshop te koppelen aan deze platformen is jouw voorraad altijd actueel, worden bestellingen automatisch in je webshop geplaatst en heb je al je producten overzichtelijk vanaf één plek!

Betaalsystemen & verzending

Wanneer je jouw WooCommerce webshop laat maken door ons zorgen wij dat alle meest gebruikte betaalsystemen te vinden zijn op je website. Van iDeal tot Paypal en/of Creditcard. Heb je een webshop, dan kan verzending natuurlijk niet ontbreken. Ook hierover hoef je je geen zorgen te maken. Wij koppen jouw WooCommerce webshop aan PostNL, DHL, UPS en DPD!

WooCommerce Specialist - Verzending
Veiligheid website

Een veilige WooCommerce webshop

Veiligheid staat natuurlijk voorop, zo ook bij een webshop. Niemand zit te wachten op een data-lek, hackers, een trage webshop of een slecht onderhouden webshop. Wij maken gebruik van betrouwbare hosting waardoor jouw website altijd doet wat hij moet doen en dat op een veilige manier. Zo zijn al onze webshops voorzien van een SSL-certificaat. Ook voor tijdig onderhoud zit je bij ons goed. Wij zorgen dat jouw WooCommerce tijdig wordt onderhouden en de nodige updates krijgt. Meer weten over onze hosting en onderhoud?

FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
PlushBrush

WooCommerce webshop vanaf €1500

Dan is het nu tijd voor het prijskaartje, want wil je een betrouwbare webshop laten maken dan kost dit nu eenmaal geld. Hoeveel geld vraag jij je natuurlijk af. Zoals je al hebt kunnen lezen maken wij al webshops vanaf €1500. Hiermee zijn wij één van de goedkopere professionele webdesign bureaus. Is goedkoop dan duurkoop? Zeker niet. Verre van zelfs. Wij maken kwaliteit gewoon betaalbaar voor iedereen. Wil jij een betrouwbare en professionele WooCommerce webshop laten maken? Wij zijn de WooCommerce specialist die je hierbij kan helpen!

WooCommerce webshop op maat

Elk bedrijf is natuurlijk anders, zo zou dat ook moeten gelden voor hun website of webshop. Wanneer je jouw WooCommerce webshop laat maken door FixWebs zorgen wij dan ook voor een webshop op maat. Een webshop naar jouw wensen en ideeën. Voordat we aan de slag gaan, gaan we eerst graag in gesprek met jou, want zeg nou eerlijk, wie kent jouw bedrijf nou beter dan jijzelf? We bespreken jouw bedrijf, wensen, huisstijl, doelgroep en noem maar op. Op basis van deze informatie ontwerpen wij een prachtig webdesign, die we natuurlijk goed laten keuren door jou. Hebben wij groen licht ontvangen? Tijd om het webdesign om te toveren tot een echte WooCommerce webshop!

WooCommerce Specialist - op maat

Wat is WooCommerce?

WooCommerce kent vele voordelen met zich mee, maar wat is WooCommerce nu precies? Goede vraag! Hier kunnen we een hele lap tekst over schrijven of we laten je een duidelijk filmpje zien. We hebben gekozen voor het tweede. Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Benieuwd naar wat WooCommerce ook alweer precies is en wat je er mee kunt? Bekijk het hier.

FixWebs

Meer bezoekers naar je webshop?

Een mooie WooCommerce webshop is fijn en zeker een goed begin, maar hoezo heb je ook alweer een webshop? Ohja! Om jouw producten op te verkopen. Om te verkopen heb je natuurlijk klanten nodig. Helaas komen deze klanten niet zomaar op je website. Om bezoekers naar je webshop te trekken heb je online vindbaarheid nodig. Benieuwd naar hoe jij meer bezoekers kunt trekken naar je website?

website laten maken

Hulp nodig van een WooCommerce specialist?

Ben je op zoek naar een WooCommerce Specialist? Bij ons is jouw webshop in goede handen. Dat beloven wij je. We gaan je niet vertellen wat je moet doen, die keuze laten we lekker aan jou over. Wat wij wel weten is dat wanneer je jouw WooCommerce webshop laat maken door ons, jij de deur uit zal lopen met een glimlach en een professionele webshop. Wij stoppen namelijk pas wanneer jij tevreden bent en dat zal binnen 2 weken zijn! Wij maken WooCommerce webshops en daar zijn wij goed in. Dat weten wij zeker. Jouw webshop laten maken door een WooCommerce specialist? We gaan graag met je in gesprek!