WordPress Expert

FixWebs

WordPress Expert die jou kan helpen!

Je bent op zoek naar WordPress expert. Gefeliciteerd! Je hebt er één gevonden. En niet zo maar één. Wij zijn FixWebs en wij zijn dé WordPress Expert die jou kan helpen met het laten maken van jouw WordPress website. Dit doen wij al sinds 2017, en dat niet zonder succes. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alles met WordPress, maar dan ook echt alles. Niks is ons te gek of te lastig. Jij wilt het en wij realiseren het! Wil je jouw website laten maken door een echte WordPress expert? Neem nu contact op en we gaan graag met je in gesprek. Je zult geen spijt krijgen, dat beloven wij je. Waarom? Omdat wij pas stoppen wanneer jij tevreden bent.

dms holland portfolio

Professionele WordPress website vanaf €850,-

Goedkoop is duurkoop, nou niet bij ons. Wij maken kwaliteit graag betaalbaar. Daar houden wij zelf namelijk ook van. Bij FixWebs kun je jouw website dan ook laten maken vanaf €850. Geen loze beloftes, dure woorden of lang wachten. Wij zorgen dat jouw website binnen 2 weken online staat. Binnen deze 2 weken regelen wij dat jouw website voldoet aan al jouw wensen en natuurlijk aan onze kwaliteitseisen.

Toch een webshop? WordPress WooCommerce

Wil jij je producten verkopen via een webshop? Als WordPress expert kan de kennis over WooCommerce natuurlijk niet ontbreken. Wij maken al sinds 2017 succesvolle webshops in WooCommerce. WooCommerce is een razend populaire plug-in van WordPress waarmee je een webshop kunt aanmaken. Ben je dus op zoek naar een WordPress WooCommerce specialist? Wij helpen je graag verder, en dat al vanaf €950!

PlushBrush
FixWebs

Dit zeggen onze klanten

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Linda Beuker
Linda Beuker
ikben-linda.nl
Lees verder
Fixwebs heeft een mooie basis website voor mij neergezet. Aan de hand van wat ik verteld heb wat ik graag wilde een mooie opzet met de uitstraling die ik wens. Het was snel klaar en het contact is makkelijk. Ik moet het uiteraard zelf nog fine tunen met tekst. Maar als ik ergens even tegen aanloop en ik stuur een berichtje krijg ik snel reactie en kan ik weer verder. Kortom positief en zeker aan te bevelen.
Eddy Michhoudt
Eddy Michhoudt
slankerlevenplan.com
Lees verder
Joshua van Fixwebs heeft een mooie gestructureerde website voor mij neergezet. Een mooie opzet met een professionele uitstraling die makkelijk navigeerbaar is voor mijn bezoekers.
Het contact is altijd heel snel, duidelijk en goed uitgelegd als ik iets niet begrijp. Kortom, zeker aan te bevelen als betrouwbaar!!
FixWebs

WordPress website op maat

Een website of webshop is natuurlijk een flinke investering. Het zou dus erg jammer zijn wanneer deze niet voldoet aan jouw wensen. Bij FixWebs heb je deze problemen gelukkig niet. Onze websites en webshops zijn altijd op maat. Wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw droomwebsite werkelijk te maken, maar hier hebben we jou wel voor nodig! Want zeg nou eerlijk, wie kent jouw bedrijf nou beter dan jijzelf? Precies, en daarom gaan wij eerst graag in gesprek met jou om zo al jouw wensen en ideeën in kaart te brengen. Dit combineren we vervolgens met onze kennis en voilà, jouw droomwebsite is werkelijkheid.

WordPress SEO expert

Een mooie website is één, maar wat heb je aan een mooie website als er geen bezoekers op komen? Daar kunnen wij gelukkig voor zorgen. Wil je hoger in Google komen? Dan ontkom je niet aan SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Gelukkig hebben wij ervaren SEO-specialisten in huis die staan te springen om jouw website een online succes te maken. Benieuwd hoe wij meer bezoekers naar jouw website kunnen trekken?

FixWebs
FixWebs

WordPress is de juiste keuze, waarom?

Naar alle waarschijnlijkheid wil jij je website laten maken in WordPress. Een keuze waar wij volledig achter staan. WordPress is namelijk de juiste keuze, maar waarom ook alweer? We zetten de voordelen nog één keer op een rijtje. WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld, en dat is niet voor niets. Er worden dagelijks updates uitgevoerd, om bijvoorbeeld nieuwe functies uit te rollen en beveiligingslekker te dichten. Ook beschikt WordPress over super veel plug-ins en vette thema’s die jouw website helemaal af maken. Laten we ook niet vergeten dan WordPress erg gebruiksvriendelijk is, waardoor ook jij zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Om deze redenen kiezen wij voor WordPress. En we zijn niet de enige, zo worden er per dag gemiddeld 500 WordPress-websites gemaakt. Staat jouw WordPress binnenkort hier tussen?

website laten maken

Hulp nodig van een WordPress Expert?

Ben je op zoek naar een WordPress Expert? Bij ons kun je terecht voor al je vragen over WordPress. Heb je hulp nodig met onderhoud, vragen over WordPress of wil jij een professionele WordPress website laten maken? FixWebs is dé WordPress expert die jou kan helpen. Geen loze beloftes of dure woorden, maar een nuchtere WordPress expert. Hulp nodig? Neem contact op.