ClickCease

WordPress website laten maken?

Wij helpen je graag! Honderden ondernemers gingen je voor. Makkelijk zelf te bewerken
en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Professionele WordPress website laten maken

Een WordPress website als visitekaartje, lead generator, platform, of online winkel. Wij zijn van alle markten thuis. Wij van FixWebs bouwen al jarenlang professionele websites.

Wij kunnen je WordPress website samenstellen naar jouw wens. Wij maken websites voor ieder budget. Wij adviseren je graag om te kijken wat bij jouw bedrijf past.

Vrijblijvend gesprek?

We sparren graag samen over je nieuwe bedrijfsidee. Of misschien wil je aan de online weg timmeren van je bestaande bedrijf.

Ja graag!

Nieuwe WordPress website goed en snel online

Jouw online succes is onze missie

Een WordPress website is gemakkelijk te bewerken en efficiënt te maken. Daarom kunnen wij in sommige gevallen al binnen 2 weken je website opleveren. Je WordPress website wordt compleet gemaakt naar jouw wens en staat als een huis online na afronding.

Dankzij de checklist die wij over de jaren heen hebben ontwikkeld kunnen wij garanderen dat wij WordPress websites leveren van hoge kwaliteit. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je website het over 5 jaar niet meer doet. Laat een WordPress website door FixWebs maken als je wil dat deze goed is en blijft.

Elk project is anders en hoelang het precies duurt voordat een website klaar is kan verschillen per project. Wij gaan altijd met de klant in gesprek om te kijken wat de wensen zijn en hoelang het zal duren om een website naar de specifieke wensen van de klant te maken.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

WordPress website geoptimaliseerd voor conversie

Als je wil dat mensen actie ondernemen op je nieuwe WordPress website, dan zul je een goed en duidelijk design nodig hebben. Wij zorgen ervoor dat je potentiële klanten aangezet worden tot actie en doen wat jij wil dat ze doen op je website.

We kunnen zelfs je website blijven optimaliseren om de conversie steeds verder te verhogen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jouw online doelen zijn, en adviseren je zodat je deze op termijn kunt bereiken.

Responsive WordPress website

Iedereen weet tegenwoordig dat je website het goed moet doen op alle apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en PC’s. Maar niet te vergeten, het moet ook goed zijn op kleinere laptop schermen.

Als je een WordPress website laat maken door FixWebs heb je hier geen zorgen over. Al onze websites zijn geschikt voor ieder apparaat.

Dankzij onze moderne website ontwikkelingstechnieken kunnen wij voor elk scherm je website apart ontwerpen. We zouden zelfs bepaalde delen van je website kunnen verbergen op bepaalde apparaten mocht dit nodig zijn. Op deze manier kun je voor elk apparaat een maatwerk ontwerp hebben.

Stijn Belmans
Stijn Belmans
complianced.nl
Lees verder
Zeer snelle service en kwalitatieve aflevering website. Top gedaan!
Maarten Drontmann
Maarten Drontmann
Lawspot.nl
Lees verder
Joshua is een uitstekende webdeveloper! Betrouwbaar, goed bereikbaar en snel!
Wessel Kuiper
Wessel Kuiper
edgevastgoed.nl
Lees verder
Wij zijn erg tevreden met het logo en de huisstijl voor ons nieuwe bedrijf. Duidelijke communicatie en de feedback wordt snel iets mee gedaan. Al met al zeer tevreden!
Mark Debij
Mark Debij
debijprojectrealisatie.nl
Lees verder
Een no nonsens company die verstand hebben waarvan ze dat zeggen te hebben. Prijs kwaliteitverhouding is zeer goed en hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan.
Previous
Next

Beveiligde WordPress website laten maken

WordPress heeft verschillende mogelijkheden om websites te beveiligen. Wij maken gebruik van de beste tools om jouw website optimaal te beveiligen. Daarnaast maken wij altijd backups van je website mocht er onverhoopt iets misgaan. Wij krijgen tevens meldingen binnen over eventuele aanvallen, zodat we hier snel op kunnnen reageren. Niet te vergeten is dat al onze websites beveiligd zijn met een SSL certificaat, waardoor hackers geen data kunnen onderscheppen wanneer er formulieren met belangrijke gegevens worden verzonden over je website. Je website is bij ons volledig beveiligd en versleuteld.

Beveiligde WordPress website laten maken

WordPress heeft verschillende mogelijkheden om websites te beveiligen. Wij maken gebruik van de beste tools om jouw website optimaal te beveiligen. Daarnaast maken wij altijd backups van je website mocht er onverhoopt iets misgaan. Wij krijgen tevens meldingen binnen over eventuele aanvallen, zodat we hier snel op kunnnen reageren. Niet te vergeten is dat al onze websites beveiligd zijn met een SSL certificaat, waardoor hackers geen data kunnen onderscheppen wanneer er formulieren met belangrijke gegevens worden verzonden over je website. Je website is bij ons volledig beveiligd en versleuteld.

Ons website ontwikkelproces

Graag weten hoe we tewerk gaan? Bekijk het hieronder, we laten je precies zien
hoe ons ontwikkelproces eruitziet.

Gratis gesprek en advies
Wij gaan graag met je in gesprek en denken mee met hoe we jouw website zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. We kunnen dit online doen, of we kunnen bij elkaar langskomen voor het gesprek.
Aan het werk
Wanneer we een gesprek hebben gehad en de offerte geaccordeerd is kunnen we aan de slag gaan met je nieuwe website. We houden je op de hoogte over de voortgang. Het eerste ontwerp kun je vaak al binnen een week verwachten.
Website afmaken en content vullen
Wanneer je feedback hebt gegeven op het eerste ontwerp kunnen we de website afmaken en de content, zoals tekst en afbeeldingen invoeren.
Oplevering en livegang
Wanneer je helemaal tevreden bent met je website zetten we hem live. Je hebt nu een nieuwe, moderne, en snelle website.

Veelgestelde vragen

Misschien wel de meest gestelde vraag. Hoeveel je website precies gaat kosten hangt echter af van wat voor soort website je nodig hebt. Om al je wensen en ideeën in kaart te brengen gaan we graag eerst om de tafel. Op basis van deze verzamelde informatie kunnen wij je een prijs op maat geven. Onthoud wel, een website is een investering. Het kost je niks, het levert je wat op!

Omdat al onze websites voldoen aan onze kwaliteitseisen houden wij altijd 2 weken aan. Dit hangt echter wel van je website af. Een website van 10-20 pagina’s kunnen wij binnen 2 weken zeker opleveren. Wanneer je echter een websites van 100 pagina’s nodig hebt, kan dit natuurlijker langer duren.

Tijdens het bouwen van de website kunnen we contact met je houden via WhatsApp, email, of telefonisch. Wij zijn eigenlijk op alle gebruikelijke manieren bereikbaar.

Indien je de teksten en afbeeldingen zelf wil verzorgen hebben we deze van jou nodig. Als je ook video’s wil op je website zal je deze ook naar ons door moeten sturen. Kortom alle content die jij op je website wil hebben we van jou nodig.

Het kan ook zijn dat je alle content (deels) door ons laat verzorgen. Als dat zo is hebben we dit dus niet van jou nodig.

Als je al een website of domeinnaam hebt, hebben wij de inloggegevens en verhuiscode van je huidige domein nodig. Dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw website in goede orde kan worden overgezet naar ons.

Om dit te voorkomen maken wij gelukkig vooraf een ontwerp van jouw website. Deze laten we natuurlijk goedkeuren door jou. Mocht je hier nog feedback op hebben, dan passen wij dit aan totdat jij tevreden bent. Wanneer er groen licht is gegeven beginnen wij met de bouw van de website. Op deze manier weten wij zeker dat je tevreden zult zijn met je nieuwe website!

 

Goede vraag! Een mooie websites is goed, maar het liefst wil je natuurlijk ook veel bezoekers naar je website. Hoe snel jouw website zal scoren in Google hangt af van meerdere factoren. Bevindt jij je bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is het lastiger om hoog te scoren. Wil je hoger scoren in Google? Dan ontkom je eigenlijk niet aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Over het algemeen geldt dat jouw website na 3 tot 6 maanden stabiele resultaten kan behalen, mits je website voldoet aan de drie SEO-peilers: content, techniek en autoriteit.

Een beeld spreekt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Foto’s zijn dan ook essentieel voor je website. Heb je geen foto’s? Geen zorgen. Wij zorgen voor gratis stock-afbeeldingen die we je kunt gebruiken. Wil jij echt indruk maken? Breng dan je bedrijf in beeld met professionele bedrijfsfoto’s.

Ja, dit kunnen we gratis voor je doen als je een website door ons laat realiseren.

Is het dan nu tijd voor ons verkooppraatje? Nee hoor. Deze keuze laten we geheel aan jou over. Wij houden namelijk helemaal niet van verkooppraatjes. En dat maakt ons ons. Geen dure woorden of loze beloftes, maar gewoon een nuchter en hardwerkend webdesign bureau. Wij bouwen jouw website en we stoppen pas wanneer jij tevreden bent. En daar zijn wij bereid een stapje extra voor te zetten. Wil je beter zijn dan je concurrent? Wees dan ook beter dan je concurrent. Met deze instelling gaan wij te werk! 😄

Voordat we beginnen met je website vragen wij een aanbetaling van 40%. De andere 60% mag afgerekend worden zodra de website klaar is. 

Dit laten we geheel aan jou over. Wij nemen dit echter graag voor je uit handen. Onze hosting is namelijk van hoge kwaliteit, waardoor wij een snelle en werkende site kunnen garanderen. Mocht je zelf je website willen hosten? Dit kan natuurlijk ook als je dit liever wilt.

Onze hostingkosten bedragen €240,- per jaar. Hiervoor krijg je een razendsnelle website op veilige servers met SSL, en backups.

Dan kan dat in overleg. Neem contact op en wij bereiden je verhuizing voor.

Wij doen dit voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website goed draait. Heb je een vraag of opmerking op een later moment? Of heb je een aanpassing nodig? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, zeker! Wij maken onze websites in het CMS WordPress. Dit CMS staat erom bekend erg gebruiksvriendelijk te zijn. Zo kun jij na oplevering ook erg gemakkelijk zelf de website aanpassen waar nodig.

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil jij je website voorzien van teksten, maar heb je hier zelf geen tijd voor of zin in? Wij beschikken over ervaren SEO-specialisten en tekstenschrijvers die veel ervaring hebben in het schrijven van pakkende teksten die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Ja, alle websites die wij maken zijn mobielvriendelijk en worden goed weergegeven op de tablet. Al onze websites zijn responsive en zijn dus geschikt voor elk apparaat! We kunnen eventueel aparte ontwerpen maken voor tablet en mobiel. 

Wij maken inderdaad al onze websites in WordPress. Waarom? Omdat WordPress in onze ogen erg veel voordelen kent. Wij werken dan ook graag met WordPress. Benieuwd naar de voordelen van WordPress? Lees het hier.

WordPress website geoptimaliseerd voor snelheid

Een snelle website is tegenwoordig essentieel. je kunt namelijk flink wat klanten verliezen als je website niet snel genoeg is. Als je wil dat je website snel laadt moet je verschillende maatregelen nemen om de snelheid te optimaliseren. Gelukkig nemen wij ook dit volledig voor je uit handen. Hierdoor hoef je geen zorgen te hebben over het feit dat je website traag kan zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om je website zo snel mogelijk te laten draaien.

Kosten WordPress website laten maken

Wat de kosten van je website zijn is altijd de vraag. Het is erg afhankelijk van je wensen. Een simpele website kan gemaakt worden voor €750,- bijvoorbeeld. Maar als je meer wil en wil dat er veel tijd en energie in het design wordt gestoken, dan zal zich dat ook reflecteren in de kosten. Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken wat precies bij jou past en wat je budget is.

Simpel tot maatwerk WordPress websites

Je kunt bij ons simpele visitekaartje websites laten realiseren, maar ook complexe maatwerk platforms met veel functionaliteiten. Wanneer we met je in gesprek gaan laten we je weten wat mogelijk is en hoe we je het best verder kunnen helpen. Wij kunnen zelfs op maat gemaakte modules voor je website schrijven mocht dit nodig zijn. Niks is te gek. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De juiste privacy-maatregelen

Als je een WordPress website wil laten maken wil je wellicht ook data verzamelen van je bezoekers. Dit mag echter niet zomaar. Mensen moeten eerst akkoord gaan met een cookie-melding voordat je surfgegevens mag opslaan. Mocht je gegevens van je bezoekers willen verzamelen, dan zorgen wij voor de juiste cookie melding en privacy-verklaring. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over eventuele problemen met de AVG.

Heb je verder nog algemene voorwaarden specifiek voor jouw producten? Dan ontvangen we die ook graag van je. Jij kent je bedrijfsvoorwaarden immers het best.

Hosting & onderhoud

Wil je ook dat je website up-to-date blijft en online blijft staan? Dan heb je hosting en onderhoud nodig. Hosting houdt in dat je website op een server staat die ervoor zorgt dat deze 24/7 online bekeken kan worden door mensen over de hele wereld. Met onderhoud zorgen we er voor dat de juiste software-updates worden uitgevoerd, en dat er backups worden gemaakt, waardoor je een oudere versie van de website altijd weer kan terughalen.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Nu logo en huisstijl aanvragen

Vraag gratis kansenanalyse aan

Wij zullen je website analyseren voor kansen op het gebied van online marketing. Je ontvangt van ons een digitaal geschreven rapport waarin staat wat voor resultaten je kunt verwachten.

Nu logo en website aanvragen

Nu logo, huisstijl en website aanvragen

Nu logo aanvragen